• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az Hcg değeri hamile miyim ki? :(

Westmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
21
16
3
38
İdrar testi yaptım ve pozitif çıktı. Sonra kan testi yaptı doktor.Hcg İki gün önce 203, bugün ise 213 çıktı. Kanamam da var. Benzer bir durumla karşılaşan arkadaşlar var mı? Kimyasal gebelik olabilir mi? 

Canim normalde bir gunde iki katina cikmasi gerekiyor diyorlar :( sanirim kimyasal gebelik :( yine de biraz daha bekleyip doktora gitmekte fayda var

İlk defa duydum, sanırım başıma geldi. Hiç böyle olup da bebeği olan yok mu ki.. Bi umut

İdrar testi yaptım ve pozitif çıktı. Sonra kan testi yaptı doktor.Hcg İki gün önce 203, bugün ise 213 çıktı. Kanamam da var. Benzer bir durumla karşılaşan arkadaşlar var mı? Kimyasal gebelik olabilir mi? 
Canım seni üzmek istemem ama sanırım kimyasal gebelik benimde böyle bi durum başıma gelmişti

Geçmiş olsun canım inşallah bi istisna olur ve bebeğin seninledir ama bencede kimyasal gebelik gibi gözüküyor

Bende test yaptım beta hcg değeri 31,80 çıktı hamilemiyim. Lütfen cevappp çok merak ediyorum

Back