Az daha Bebeğimi kaybediyordum bıktım artık dayanamıyorum yeter..

Biraz güçlü ol sonuna kadar haklısın
Sen yanlış bir şey yapmamışsın
Artık evli bir Adam kendize ait bir hayatınız olmalı
Sabret bakalım bir düzelme olur anlar belki yaptığını
Ne olursa olsun sen bebeğin için güçlü olmak zorundasın
Boşver istiyorsa gitmek yalnız gitsin

denedim.. yinede olmadı.. senin ki anaysa benmkide ana oda beklio o zaman dedmm kusura bakma dedim neler denemedim olmadı kar etmedi daha eve geleli iki gn oldu annem beni iyi edene kadar ne cekti ve onun yüzünden oldu
adam hala pişkin pişkin pazar günü annesgile gtme planı kuruyor ya düşünebilyormusunz
ben bu adamla nasıl evlenmişim allahım

peki böyle boşvere boşvere nolcak.. beni görenler sana ne oldu diyor biliyormusunuz.. cöktüm zayıfladm ne hale geldim ya.. hiç mutlu değilim soguya soguya artık sevgimde bitecek ona karşı o zaman ne ypacakki cok merak ediyorm yada beni kaybettnde eline ne gececek ki.. ayrılsn o zaman benden gtsn anassının evine.. değil mi beni kaybetmeyi dahi göze alıo artık

O kadar umutsuz olmayın, değişme sinyalleri vermiş.

Sinir bozucu olmuş, haklısınız.

Şahsen ben gitmezdim her hafta tüm gün, uyumlu davranmışsınız istemeseniz de.

Şimdi bu kötü olayın üstüne oturup konuşsanız?
Koyun kurallarınızı beraber.
Pazar günlerimi bu güne kadar mahvettin, hevesimi tükettin, izin günlerinde kimseye vakit ayırmak istemiyorum, annemlere gidelimi duymayı hiç istemiyorum deyin.

peki nasıl bir yol izlediniz.. değişmiyorlar değil mi cabalarım boşa ..
Sustum sustum sustum sonra patladim. Bosaniyorduk neredeyse. Annesiyle bir ara gorusmedik hic yuzumu gormek istemiyormus. O arada da esim ben olmadan gidiyordu annesinin yanina. Simdi baristi kayinvalide lutfetti yine ayni. Dun mesela anadolu yakasina gezmeye arkadaslari gormeye gittik. Aksam donmeden once orada oturan baska bir arkadas cagirdi. Ona ugrayacaktik. Tam ben marketten bir sey alirken annesi aramis, bir tanidiklari gelmis esimi cagiriyo gelip gorsun diye. Ben marketten cikip yanina gidince annem cagiriyo dedi. Hic sesimi cikarmadim. Arabaya bindik. Bakalim dedim napicak. Arkadasina gittik. Cunku cok deger verdigi bir arkadasi, gitmezse cok bozulur. Ama bana sormak yok napalim diye. Atiyorum arkadasi olmasa da biz orada ikimiz bir yerlerde oturuyor olsak hemen kalkip giderdik annesinin yanina. Cunku onun sozu kanun. Ben esimle vakit geciremiyorum diye cok uzuluyordum. Onun yaninda olmak elele tutusmak sarilmak gulmek istiyordum. Artik onu da istemiyorum. Sadece o annesiyle gorusecegi zaman beni rahat biraksin ben de canimin istedigini yapayim istiyorum. Bundan sonr boyle yapicam. Pazar gunleri ayri olucaz mecburen. Bunu konusmadim. Konusunca kavga cikacak. Ben bugun kuafore gidiyorum ben arkadaslarimla bulusucam diyip cikip gidicem. O da doya doya gorsun anneisni. Ama bunun sonu ne olacak dusununce ben yanimda bir erkek istiyorum diycem. Etrafimda elele gozgoze ciftler gorunce esimden nefret edicem. Evliyim ama yalnizim o zaman neden evliyim diye dusunucem. bi de benim esim annesiyle birlikte calisiyor. Surekli beraberler zaten.

Arkadaş çevresi olmaması çok iyi bir şey değil bence. Keşke arkadaş çevresi olsaymış, o zaman belki onlarla da vakit geçirirdiniz. Keşke bebiş için çok acele etmemiş olsaydınız. Ne kadarlık evlisiniz, belki henüz alışamadı evliliğe, umutuz olmayın değişecektir zamanla.

beklerse bekler

arayıp onun yanında sen söyle o zaman

anne bu pazar beklemeyin

malum benim durum iyi değil X evde benimle kalacak diye

bir hafta gidin bir başka hafta da yine kahvaltı vakti ara anne nasılsınız demeye aradım biz X ile şuraya gideceğiz sana gelmeyeceğiz diye

kaynana ne derse de takma

tamam tamam sen öyle düşünüyorsun ama öyle değil ihtiyacımız var vs vs de geç git

beklerler tabii alışınca alışkanlığı kırmak lazım

Merak ettim, evlenmeden önce ailesiyle mi yaşıyordu? Yani evlenerek mi ayrıldı aile evinden?

Degisiklikler biranda olmaz, biraz sabirli olun. Suan sadece bebeginizi dusunun bu haftalar onemli.
Dondugunuz de size hadi gidelim dememesi bir degisimdir, artik gitmeyiz oda gitmez diye bekledim fikri biranda degisti buyuk beklenti olur.
Esiniz hakli demiyorum, siz haklisiniz ama biranda olmuyor. Ben de evliligimizin ilk zamanlari bayagi sikintilar yasadim, cok kavgalar ettik esimin ailesi yuzunden, kavga ede ede , ben yeri geldi aylarca gorusmedim ailesiyle, derken bir noktaya geldik ama benim tavrim her zaman netti, simdiyse cok sukur bir sorun yok.
Tavsiyem suan kendiniz gitmemekle yetinin, sizi zorlamadigi surece birakin kendisi gitsin, zaten emin olun bu durumdan kendisi de rahatsiz olacak, ya sizi geleceksin diye zorlayacak ya da kendisi de gitmemeye baslayacak, bence ikisi de cozumdur, bir noktaya varirsiniz en azindan.
Oncelik bebeginizi dusunun, saglikla gelsin ins.

ayy valla daral geldi okuyunca bile birde sen yaşıyorsun yani bunları.. insan tabiki annesine gidicek ama eşini de vakit ayırması lazım, eşin orta yolu bilmiyor malesef, inş bebek olunca normale döner bari

Değişme sinyalleri vermiş insallah istikrarli olur,esinle konusmak fayda etmiyorsa kayinvalidenle konusmayi dene bakalim eger gercekten halden anlayan tipse anlayis gosterecektir ama bunun boyle oldugunu biliyodun bebek fikrinde acele etmeseydin keske

Annene ilet durumu minaresiz koy sanmislar seni.. annen gerekirse dunuruyle durumu konussun ,boyle devam ederse ceker alirim cocugumu desin ..sen simdi bosa aglayip kendini doldurma,sakin ama,sakin gitme kv denen seref yoksununun evine,birak o anamkoylu kocan ne b.k yiyosa yesin,sen bebisinin dogumunu dusun,o yokken hazir hava da tam sogumamisken alisveris yap,onlar yuzunden bebegine zarar verme ama dedigim gibi annen duruma mutlaka el koysun

sizin durumunuz benimkinden daha kötüymüşş sizi o kadar anlyrm ki su an neler hissettinizi.. bende eşimi istemiyorm çünkü sogudum artık zamanla belliki sizin gibi olacam bende keşke evlenmesydik değil mi.. acele etmesedik yada ne bilyim nerde hata yaptk bilmiyorum ama yaptık hata.. cok büyük hata hemde.

ben ona hiç bir zaman annelere asla gitmeyecem demedim ki hiç gtmeliymde demedm biliyormusunuzz.. cok iyi davrandm güler yüzlü davrandm elbette gidilecek hiç gidiilmese olur mu ? hayır olmz ben farkındaym bunun onlarda ana baba gelinleriym illaki gidilecek yoklanacak da oof oof bilmiyorum cok sey denedim çözüm olmadı herkez zamana bırak dedi cocuk olunca değişir dedi adam bebegini kaybediyordu yine anam diyor .. bilmiyorum dışarda yaşıtlarımı görüyorum cok üzlüyorum biliyormusunuz keşke gençliğim yaşımı doya doya yaşsaydım olmadı ama..

Ben de bir senede 13 kilo verdim. Degmiyor inan. Gozunun onunde eriyip bitiyorum mutsuzum iste mutsuzum gormuyo musun adam. Umrunda diil ki. Bi de cirkinlestim diye somalili diye dalga geciyo. Seni anliyorum. Biz butun sevgimizle iyi niyetimizle evlendik. Acik soyluyorum ben artik asik falan degilim esime. Hatta nefret ediyorum cogu zaman. Sikiliyorum yaninda. Yalniz kaldigimizda bile dokunmak istemiyorum ve aramiz cok kotu. Ama iyi niyetime gerceklesmeyen hayallerime uzuluyorum. Caresiz karmakarisik hissediyorum ve agliuorum. Bu hisler de gececek. Belki kafamda belirio kaybolan bosanma fikri daha mantikli gelmeye baslayacak. Sadece ben kaybetmis olmayacagim. O da kaybedecek. Ve bunlari goremiyor mu bu erkekler? Bu kadar basit mi yani? Demek ki beni sevmemis, sevse annemi de sevmek zorunda, ne yaptim kariya kiza mi gittim, barlarda mi surttum diyecek, simarik diyecek, erkeklik gururu incinip giderse gitsin diyecek. Dun bulustugumuz arkadasi mesela almis karisini cocugunu geziyor. Haftaya tatile cikiyorlarmis. Ne guzel. Biz asla tatile cikamayiz. Annesi uzulur. Cikarsak da beraber olmaliyiz. Hatta kiz kardesi de var bekar. O da gelmeli. O kadar doluyum ki ozur dilerim cok uzun yazdim ve kendimi anlattim hep. Bu tip anneci adamlar duzelmez. Nokta.

Bu kadar mutsuzsun da niye bu adamdan çocuk yaptın?
Amaç?
bilmeden kaza ile oldu bende bilmiyordum beklemiyorduk.. önce cok üzüldüm sonra tek dayanam olarak onu görüyorum şimdi düşnüyorumda ona birşey olsaydı o gün evliligğimde biterdi.. çünkü katili o olacaktı adam hala anam diyor ya..
şimdi diyorum aslnda iyikide olmuş.. mutsz bi evliliğim var evet ama o benm tek dayanağım şimdi yoksa ben bu kadar ayakta bile duramazdım

Tamamini okumadim
Gitme annesi gile tek gitsin bi sure sonra sıkilir zaten hani istemedigin icin degilde isin varmis gibi yap bugun sunu yapmam lazim, yada biraz dinlenicem, uyumak istiyorum vs..gibi

ooof oooff ne diyim bilmiyorum cok kötü bir haldesiniz bendende kötü.. allah sabır versin.. ne denebilir ki.. dogru söylüyorsunuz değişmckler benm eşim sizin gibi olsa herhalde dayanamazdım artık.. daha kötüsi nasıl olabilir diyordum meğerse oluyormuş sizin eşiniz gibi.. bende düşündüm onu biz kaybetmeyeceğiz sadece onlarda kaybedecek..
eşim sanıyor ki karnında cocukla nereye gidecek.. bilmiyorki öyle bi giderim herşeyi kopardm mı.. bilmiyorum bunlar erkekliği ögrenmiş ama adam olmayı ögrenememişer böyle erkekler evlenmesinler.. allahaşkına daha kaç kişi mağdur kim bilir.. evlenmesinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…