-
- Konu Sahibi Justholdme_
ben hiç gitmeyelim demdim annenleri sil demedim koparmaya çalışmadım.. hafta içi gitsek bile yine pazar gitti yine yine değişmedi.. neymşde annsigili beklermiş gelde cıldırma adam bebegini kaybediyordu hala anne diyor ya halaben baş edemyrm cekip gtmeyi cok istiyorum biliyormsunuz ama bunu nasıl yapacam bilmyrm cok sogudum artık gerçekten
denedim.. yinede olmadı.. senin ki anaysa benmkide ana oda beklio o zaman dedmm kusura bakma dedim neler denemedim olmadı kar etmedi daha eve geleli iki gn oldu annem beni iyi edene kadar ne cekti ve onun yüzünden olduSiz de, bu kadar zaman hep senin annene gittik her pazar.evleneli kaç pazar gittiysek o kadar da benim anneme gidicez sonra yine seninkine gideriz dönüşümlü falan diyip saçmalayın.ne diyecek bakalım.
Ne var bu ana babada bu kadar anlamadım önrün onlarla geçti zaten, kayıptılar da yeni mi buldun.
peki böyle boşvere boşvere nolcak.. beni görenler sana ne oldu diyor biliyormusunuz.. cöktüm zayıfladm ne hale geldim ya.. hiç mutlu değilim soguya soguya artık sevgimde bitecek ona karşı o zaman ne ypacakki cok merak ediyorm yada beni kaybettnde eline ne gececek ki.. ayrılsn o zaman benden gtsn anassının evine.. değil miBiraz güçlü ol sonuna kadar haklısın
Sen yanlış bir şey yapmamışsın
Artık evli bir Adam kendize ait bir hayatınız olmalı
Sabret bakalım bir düzelme olur anlar belki yaptığını
Ne olursa olsun sen bebeğin için güçlü olmak zorundasın
Boşver istiyorsa gitmek yalnız gitsin
Sustum sustum sustum sonra patladim. Bosaniyorduk neredeyse. Annesiyle bir ara gorusmedik hic yuzumu gormek istemiyormus. O arada da esim ben olmadan gidiyordu annesinin yanina. Simdi baristi kayinvalide lutfetti yine ayni. Dun mesela anadolu yakasina gezmeye arkadaslari gormeye gittik. Aksam donmeden once orada oturan baska bir arkadas cagirdi. Ona ugrayacaktik. Tam ben marketten bir sey alirken annesi aramis, bir tanidiklari gelmis esimi cagiriyo gelip gorsun diye. Ben marketten cikip yanina gidince annem cagiriyo dedi. Hic sesimi cikarmadim. Arabaya bindik. Bakalim dedim napicak. Arkadasina gittik. Cunku cok deger verdigi bir arkadasi, gitmezse cok bozulur. Ama bana sormak yok napalim diye. Atiyorum arkadasi olmasa da biz orada ikimiz bir yerlerde oturuyor olsak hemen kalkip giderdik annesinin yanina. Cunku onun sozu kanun. Ben esimle vakit geciremiyorum diye cok uzuluyordum. Onun yaninda olmak elele tutusmak sarilmak gulmek istiyordum. Artik onu da istemiyorum. Sadece o annesiyle gorusecegi zaman beni rahat biraksin ben de canimin istedigini yapayim istiyorum. Bundan sonr boyle yapicam. Pazar gunleri ayri olucaz mecburen. Bunu konusmadim. Konusunca kavga cikacak. Ben bugun kuafore gidiyorum ben arkadaslarimla bulusucam diyip cikip gidicem. O da doya doya gorsun anneisni. Ama bunun sonu ne olacak dusununce ben yanimda bir erkek istiyorum diycem. Etrafimda elele gozgoze ciftler gorunce esimden nefret edicem. Evliyim ama yalnizim o zaman neden evliyim diye dusunucem. bi de benim esim annesiyle birlikte calisiyor. Surekli beraberler zaten.peki nasıl bir yol izlediniz.. değişmiyorlar değil mi cabalarım boşa ..
çok doluyum su an bunları yazarken bile aglıyorum tutamıyorum kendimi biliyorum bebeğim için ağlamamam lazım ama dayanamıyorum olanlara yaşadıklarıma.. ben oysa evlenirken hiç bunları hayal etmemiştim.. Eşimin bu kadar aileci olduğunu bilse idim yemin ederim evlenmezdim asla.. eşim aslında özünde iyi birisi.. ama öyle şeyler var ki ben artık sinir hastası oldum.. Eşim 29 ben 22 yaşındayım..severek ve isteyerek evlendik
çogu konuda cok olgun öyle geldiğime ettiğine karışmaz beni sıkmaz cok kıskanç değil ama yerinde ve zamanında.. kıskanır
İçkisi kumarı arkadaş cevresi yoktur öyle belli başlı kişiler vardır sosyaldır .. evinede bağlı sorun ne diyeceksiniz sorun bu kadar anneci olması ailesine düşkün olması..
Benim babam yok kardeşim yok bir tek annem var oda ben evlennce tek kaldı ben bile bu kadar düşkün değilim..
Eşim çalışıyor sadece pazar günleri tatil..SAdece bir pazarımız var.
Ben istiyorum ki o pazarı kendimize ayıralım vakit geçirelim gezelim .. yürüyelim ne biliyim.. birlikte birşeyler yapalım birşeylere bakalım istiyorum cok mu ?
Ama eşimin her pazarında annesigile gittik.. millet eşiyle cocuklarıla hafta sonunu iple çekerken gezerken ederken biz kaynanamlardaydık bıkmıştım artık..
Eşime güzellikle anlattım olmadı kavga ettik olmadı
'' ne olur dedim artık..pazarları gitmeyelim ne olur.. bi pazarımız var Tamam onlar senin ailen annen baban illaki gideceğiz bende anne olacağım.. evlatım gelmesse ne kadar üzülürüm ama pazar yerine hafta içi gidelim sen işten çıkınca pazarı kendimize ayıralım dedim olmadı olmadı''
Söyleyin bana ne olur ben cok mu birşey istedim ? hiç mi gitmeylim dedim eşime.. ailesinden mi koparmaya çalıştım tek isteiğim hafta sonunu birlikte geçirmekti ama olmadı.. Annemler bekler söyle olur böyle olur vs hep bir bahanesi vardı.. Oysa Hafta içi gidebiliriz..
Kaynanam arar pazarları ee gelmiyomusunuz cok yorulmuştum artık evlendik evleneli doğru düzgün vakit bile geçiremedik eşimle bir yerde oturup bir çay dahi içemedik zamanla düzelir dedim içime attm 29 ekimde eşime tatil vardı.. cok mutluydmm 2 gündü tatili..
Plan yapıyordum eşimede diyordum hayatım ne güzel tatil geliyor havalarda güzel gezeriz birşeylere bakarz birlikte yemek yeriz diyordum planlar yapıyordum..
Eşimin bana dediği o gün gelsinde bakarız( meğerse ailesine gitmek varmış kafasında) Ve o gün geldi eşim ögleden sonra izni başlıyordu..
Ben saçlarımı yapmıştım süslenmiştim güzelce giyinmiştim eşim gelecekti ve dışarı cıkacaktık gezecetik cok mutluydum bebegimize birşeyler bakarız diyordum havada mis gibidi..
VE eşim bana mesaj attı.. Geliyimde annemlere gidelim....!!
Bu kadar da olmaz dı artık sinir krizleri geçirdim ben ne planlar yaptım ve üstelik dedim kendisine
'Tek dediğim hayatım biz gezip dolaşmıyacakmıydık.. plan ypmadık mı annenlere yine gideriz tatil gününümü buldun gidecek dedim'
.. sonra olay büyüdü kavgaya döndü.. Neymişde bi annesigile gidelim die.. ben kavga cıkarmışım halbisem durum öyle değilben agladm cok agladmm titriyordum artık eve geldi..
Lanet olsun sanada evlendiğimiz günede bıktm artık yeter madem bu kadar annecidin neden evlendin benden ne istedin gençliğimden gide ananın dibinde oturaydın günler cuvala mı girdi.. başka gün mü yoktu hep bunu yaptın dedim bağırdım çağırdım o bağırdı çağırdı..
Canım cıkana kadar ağladm nefret ediyorum senden diye yüzüne bağırdım..
Ve olan oldu kananam gelmiştiüzüntüden gidiyordu bebegim hastaneye gittik bunun yüzüne tükürdüm.. bu bebege birşey olursa seni affetmem allah belanı versin dedim beddualar ettim Hayatımda hiç beddua etmemiştim kimseye.. beni bu noktaya getirdi..
Geçti gitti allaha şükür bebeğim benimle..
2 hafta annemde kaldım annem baktı bana annem birşey bilmiyor eğer bilse maffeder eşimi beni alır giderdi diyemedim derdimi anlatamadım Ders çalışıyorum ya anne ondan dedim
eşimden artık cok sogudum.. evimdeyim 2 gün önce geldim.. ve yine pazar..dün öyle konuşuyorduk yarın pazara markete giderim ordan annemlere ugrar gelirim dedi bana Bana gel diyemedi gel dese o an cok kötü olurdu.. Hala hala annesigil düşünebiliyormusunuz ? hala pazar günü annesigile gitme peşinde hafta içi cuvala girmiş gibi. Hafta içi nie gitmiyoruz be adam nie..
İçimden dedim ki allahım ne olur birşey olsunda gidemesin.. VE telefon geldi eşime ek iş çıktı 1 de gidece su an pazara gitti evin ihtiyaçlarını almaya.. gece oldu ' ne garip değil mi millet hafta sonu gelsede eşimle cocugumle vakit geçirsem gezzem die bakar biz de ne deyse boşver diyerek yattım.'.
sabah kalktık .. ek işten 4 de gelecek geliyimde cıkalım gezelim dolaşım film izlemeye gidelim yemek yiyelim dedi..Yok istemiyorum dedim.. gönlümü almaya çalıştı
Şimdi pazara gitti.. meyve sebze almaya..
Ben görüyorum ki eşime hiç bir olay ders olmuyor cok bunaldım artık bu evlilik bana cok agır geliyor..
Eşim değişmeyecek beni anlamaycak cok caresizim..
sizin durumunuz benimkinden daha kötüymüşş sizi o kadar anlyrm ki su an neler hissettinizi.. bende eşimi istemiyorm çünkü sogudum artık zamanla belliki sizin gibi olacam bende keşke evlenmesydik değil mi.. acele etmesedik yada ne bilyim nerde hata yaptk bilmiyorum ama yaptık hata.. cok büyük hata hemde.Sustum sustum sustum sonra patladim. Bosaniyorduk neredeyse. Annesiyle bir ara gorusmedik hic yuzumu gormek istemiyormus. O arada da esim ben olmadan gidiyordu annesinin yanina. Simdi baristi kayinvalide lutfetti yine ayni. Dun mesela anadolu yakasina gezmeye arkadaslari gormeye gittik. Aksam donmeden once orada oturan baska bir arkadas cagirdi. Ona ugrayacaktik. Tam ben marketten bir sey alirken annesi aramis, bir tanidiklari gelmis esimi cagiriyo gelip gorsun diye. Ben marketten cikip yanina gidince annem cagiriyo dedi. Hic sesimi cikarmadim. Arabaya bindik. Bakalim dedim napicak. Arkadasina gittik. Cunku cok deger verdigi bir arkadasi, gitmezse cok bozulur. Ama bana sormak yok napalim diye. Atiyorum arkadasi olmasa da biz orada ikimiz bir yerlerde oturuyor olsak hemen kalkip giderdik annesinin yanina. Cunku onun sozu kanun. Ben esimle vakit geciremiyorum diye cok uzuluyordum. Onun yaninda olmak elele tutusmak sarilmak gulmek istiyordum. Artik onu da istemiyorum. Sadece o annesiyle gorusecegi zaman beni rahat biraksin ben de canimin istedigini yapayim istiyorum. Bundan sonr boyle yapicam. Pazar gunleri ayri olucaz mecburen. Bunu konusmadim. Konusunca kavga cikacak. Ben bugun kuafore gidiyorum ben arkadaslarimla bulusucam diyip cikip gidicem. O da doya doya gorsun anneisni. Ama bunun sonu ne olacak dusununce ben yanimda bir erkek istiyorum diycem. Etrafimda elele gozgoze ciftler gorunce esimden nefret edicem. Evliyim ama yalnizim o zaman neden evliyim diye dusunucem. bi de benim esim annesiyle birlikte calisiyor. Surekli beraberler zaten.
ben ona hiç bir zaman annelere asla gitmeyecem demedim ki hiç gtmeliymde demedm biliyormusunuzz.. cok iyi davrandm güler yüzlü davrandm elbette gidilecek hiç gidiilmese olur mu ? hayır olmz ben farkındaym bunun onlarda ana baba gelinleriym illaki gidilecek yoklanacak da oof oofDegisiklikler biranda olmaz, biraz sabirli olun. Suan sadece bebeginizi dusunun bu haftalar onemli.
Dondugunuz de size hadi gidelim dememesi bir degisimdir, artik gitmeyiz oda gitmez diye bekledim fikri biranda degisti buyuk beklenti olur.
Esiniz hakli demiyorum, siz haklisiniz ama biranda olmuyor. Ben de evliligimizin ilk zamanlari bayagi sikintilar yasadim, cok kavgalar ettik esimin ailesi yuzunden, kavga ede ede , ben yeri geldi aylarca gorusmedim ailesiyle, derken bir noktaya geldik ama benim tavrim her zaman netti, simdiyse cok sukur bir sorun yok.
Tavsiyem suan kendiniz gitmemekle yetinin, sizi zorlamadigi surece birakin kendisi gitsin, zaten emin olun bu durumdan kendisi de rahatsiz olacak, ya sizi geleceksin diye zorlayacak ya da kendisi de gitmemeye baslayacak, bence ikisi de cozumdur, bir noktaya varirsiniz en azindan.
Oncelik bebeginizi dusunun, saglikla gelsin ins.
Ben de bir senede 13 kilo verdim. Degmiyor inan. Gozunun onunde eriyip bitiyorum mutsuzum iste mutsuzum gormuyo musun adam. Umrunda diil ki. Bi de cirkinlestim diye somalili diye dalga geciyo. Seni anliyorum. Biz butun sevgimizle iyi niyetimizle evlendik. Acik soyluyorum ben artik asik falan degilim esime. Hatta nefret ediyorum cogu zaman. Sikiliyorum yaninda. Yalniz kaldigimizda bile dokunmak istemiyorum ve aramiz cok kotu. Ama iyi niyetime gerceklesmeyen hayallerime uzuluyorum. Caresiz karmakarisik hissediyorum ve agliuorum. Bu hisler de gececek. Belki kafamda belirio kaybolan bosanma fikri daha mantikli gelmeye baslayacak. Sadece ben kaybetmis olmayacagim. O da kaybedecek. Ve bunlari goremiyor mu bu erkekler? Bu kadar basit mi yani? Demek ki beni sevmemis, sevse annemi de sevmek zorunda, ne yaptim kariya kiza mi gittim, barlarda mi surttum diyecek, simarik diyecek, erkeklik gururu incinip giderse gitsin diyecek. Dun bulustugumuz arkadasi mesela almis karisini cocugunu geziyor. Haftaya tatile cikiyorlarmis. Ne guzel. Biz asla tatile cikamayiz. Annesi uzulur. Cikarsak da beraber olmaliyiz. Hatta kiz kardesi de var bekar. O da gelmeli. O kadar doluyum ki ozur dilerim cok uzun yazdim ve kendimi anlattim hep. Bu tip anneci adamlar duzelmez. Nokta.peki böyle boşvere boşvere nolcak.. beni görenler sana ne oldu diyor biliyormusunuz.. cöktüm zayıfladm ne hale geldim ya.. hiç mutlu değilim soguya soguya artık sevgimde bitecek ona karşı o zaman ne ypacakki cok merak ediyorm yada beni kaybettnde eline ne gececek ki.. ayrılsn o zaman benden gtsn anassının evine.. değil mibeni kaybetmeyi dahi göze alıo artık
bilmeden kaza ile oldu bende bilmiyordum beklemiyorduk.. önce cok üzüldüm sonra tek dayanam olarak onu görüyorum şimdi düşnüyorumda ona birşey olsaydı o gün evliligğimde biterdi.. çünkü katili o olacaktı adam hala anam diyor ya..Bu kadar mutsuzsun da niye bu adamdan çocuk yaptın?
Amaç?
ooofBen de bir senede 13 kilo verdim. Degmiyor inan. Gozunun onunde eriyip bitiyorum mutsuzum iste mutsuzum gormuyo musun adam. Umrunda diil ki. Bi de cirkinlestim diye somalili diye dalga geciyo. Seni anliyorum. Biz butun sevgimizle iyi niyetimizle evlendik. Acik soyluyorum ben artik asik falan degilim esime. Hatta nefret ediyorum cogu zaman. Sikiliyorum yaninda. Yalniz kaldigimizda bile dokunmak istemiyorum ve aramiz cok kotu. Ama iyi niyetime gerceklesmeyen hayallerime uzuluyorum. Caresiz karmakarisik hissediyorum ve agliuorum. Bu hisler de gececek. Belki kafamda belirio kaybolan bosanma fikri daha mantikli gelmeye baslayacak. Sadece ben kaybetmis olmayacagim. O da kaybedecek. Ve bunlari goremiyor mu bu erkekler? Bu kadar basit mi yani? Demek ki beni sevmemis, sevse annemi de sevmek zorunda, ne yaptim kariya kiza mi gittim, barlarda mi surttum diyecek, simarik diyecek, erkeklik gururu incinip giderse gitsin diyecek. Dun bulustugumuz arkadasi mesela almis karisini cocugunu geziyor. Haftaya tatile cikiyorlarmis. Ne guzel. Biz asla tatile cikamayiz. Annesi uzulur. Cikarsak da beraber olmaliyiz. Hatta kiz kardesi de var bekar. O da gelmeli. O kadar doluyum ki ozur dilerim cok uzun yazdim ve kendimi anlattim hep. Bu tip anneci adamlar duzelmez. Nokta.