• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyyy yeni evliyim ve şoktayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahaha bende yeni evlendiğimde o şoku yaşamıştım 😂 bi şey daha yaşadım onu da anlatayım 😂😂 ben bekarken hiç kadın doğuma gitmedim, evlendikten sonra gittim doktor da içeriye gir çatala geç dedi 😂 ben çatalda nasıl oturmam gerektiğini asla bilmiyordum 😂😂 bacaklarımı o ayak konan yere koydum bacaklarım sallanıyordu çorap da var ayağımda 😂 doktor geldi odaya baya güldük 😂😂
Hahahhahaha😂😂😂

Ya hiç kadın doğuma gitmedim yeni evliyim dün gittim ama alttan bakılmadı bende alttan bakılıp sadece alttan muaneye ile yumurtalıkların göründüğünü zannediyordum 😂

Biraz fazla konu açmışsınız, sanırım canınız sıkılıyor. Film falan izleseniz, kitap okusanız? Yanlış anlamayın kötü niyetle söylemiyorum

Alttan muayene olmadığın için sevindin dimi ben seni anladım 😂o alet yoksa berbat 😬

Başlığı okuyunca kocanızı ummadığınız bir şekilde görüp şok oldunuz sandım. Evet ultrasonda yumurtalık görünüyor niye bu kadar şaşırdın ki? Neyseki düşündüğüm gibi bir durum olmamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back