Ayyyy yeni evliyim ve şoktayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şok olduğunuz kısım ne tam olarak ve bunun yeni evli olmanızla alakası ne
Ya hiç kadın doğuma gitmedim yeni evliyim dün gittim ama alttan bakılmadı bende alttan bakılıp sadece alttan muaneye ile yumurtalıkların göründüğünü zannediyordum

Evet görünüyor da niye şoka girdiniz ki?
Ya hiç kadın doğuma gitmedim yeni evliyim dün gittim ama alttan bakılmadı bende alttan bakılıp sadece alttan muaneye ile yumurtalıkların göründüğünü zannediyordum

Kızlar normal ultrasondan da yumurtalıklar görünüyormuş alttan muaneye sanıyordum ama meğerse normal karın yani kasıktan bakılan ultrasondan da yumurtalıklarımız belli oluyormuş galiba değil mi
İlk defa mi kadın doğum bölümüne gittiniz ?

Kızlar normal ultrasondan da yumurtalıklar görünüyormuş alttan muaneye sanıyordum ama meğerse normal karın yani kasıktan bakılan ultrasondan da yumurtalıklarımız belli oluyormuş galiba değil mi
Ahahaha bende yeni evlendiğimde o şoku yaşamıştım bi şey daha yaşadım onu da anlatayım ben bekarken hiç kadın doğuma gitmedim, evlendikten sonra gittim doktor da içeriye gir çatala geç dedi ben çatalda nasıl oturmam gerektiğini asla bilmiyordum bacaklarımı o ayak konan yere koydum bacaklarım sallanıyordu çorap da var ayağımda doktor geldi odaya baya güldük

Nasıl yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…