Bu beklentinin stresinden bile gecikir adet.kan testi genelde verir sonucu doğru şekilde. Yine de 1 hafta bekle gecikme için.Aynen abla yaptım da zaten evde defalarca yaptım gecikmeden önce de bugün de negatif dün de kan verdim o bile negatif en iyisi iyice gecikmeyi beklemek iyi bir sonuç alabilmek için
Evet bugün olmam lazım ama olmadım en azından 5 10 gün daha bekleyeceğimBu beklentinin stresinden bile gecikir adet.kan testi genelde verir sonucu doğru şekilde. Yine de 1 hafta bekle gecikme için.
Bugün konunuz denk gelmişti okumuştum kayıplarınız olmuş çok sevindim tekrar hamile olmanıza
Ben de adetten once vermiştim 0.731 çıkmıştı gecikmenin ertesi günü 11.2 çıktı hiç belli olmaz bekle bakalimDün verdim negatif
Bende hamileliğimi öğrendiğimde 11.89du sonra zdüzenli arttı kimyasal olacak diye bir şey yokteşekkür ederim canım ama işte degerim çok düşük inşallah kimyasal filan olmaz bugun tekrardan kan vericem umarım artış vardır
Benmde cuma 14.5 çıktı bugün tekrar verdim bekliyorum sonucu. Umarım artış olmuştur.Bennde 4 eylul de oldum en sin regl 3 ekimde olmam gerekiyordu olmadim dün kan verdm 11.2 çıktı yani 2 gün gecikmeyle böyle çıktı yarim tekrar bakicam kana artış var mı diye bence sizde bir kaç gün sonra tekrar kan verin derim
Peki yerlesme kanaması yaşadın miBende hamileliğimi öğrendiğimde 11.89du sonra zdüzenli arttı kimyasal olacak diye bir şey yok
Ben de az önce verdim bekliyorumBenmde cuma 14.5 çıktı bugün tekrar verdim bekliyorum sonucu. Umarım artış olmuştur.
Yok canım herkeste olmuyor zaten yerleşme kanamasıPeki yerlesme kanaması yaşadın mi
Ben de şuan oluyor sanırım inşallah adete dönmez sildikce geliyor peçeteye kahverengi camur gibi hafiften pembe bakalım bekliyorum sonucumuYok canım herkeste olmuyor zaten yerleşme kanaması
İnşallah canım olumlu düşün. Ben hiç kimyasal olur felan diye düşünmemiştim çok sevinmiştim sonucu görünce sonradan burada ki kişilerin sorun ettiğini gördüm ama değer bir anda 300/500 olamaz ya zamanla yükseliyorBen de şuan oluyor sanırım inşallah adete dönmez sildikce geliyor peçeteye kahverengi camur gibi hafiften pembe bakalım bekliyorum sonucumu
İnşallah canım olumlu düşün. Ben hiç kimyasal olur felan diye düşünmemiştim çok sevinmiştim sonucu görünce sonradan burada ki kişilerin sorun ettiğini gördüm ama değer bir anda 300/500 olamaz ya zamanla yükseli
İnşallah rabbim.bu sefer nasip ederİnşallah canım olumlu düşün. Ben hiç kimyasal olur felan diye düşünmemiştim çok sevinmiştim sonucu görünce sonradan burada ki kişilerin sorun ettiğini gördüm ama değer bir anda 300/500 olamaz ya zamanla yükseliyor
Rabbim hepinizin kalbinden geçeni kabul etsin inşallah bana da dua edin bugün 2 gün gecikmedeyimİnşallah canım
merhaba naptınız adet oldunuz mu gebemisinizDoğru o zaman tanesi 10 tlydi şuan nedir bilemem bekle 2-3 gün daha bakalım hayırlısı olsun inşallah
merhaba canım durumun nedirAuan
İnşallah rabbim.bu sefer nasip eder
Durumumu inan bende bilmiyorum kuzum bekliyorum dis gebelik şüphem var umarım değildir ama çok tedirginim umarım kese oluşur da bu şüphede kurtulurummerhaba canım durumun nedir
ay inşallahDurumumu inan bende bilmiyorum kuzum bekliyorum dis gebelik şüphem var umarım değildir ama çok tedirginim umarım kese oluşur da bu şüphede kurtulurum