• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayyy! 30 undan sonra gönül işleri ne zormuş!...

çok istiyorsan sen evlen onla de gönül benim hayat benim de kendim bulmak istiyorum.yarın öbürgün biri dedi diye evlenirsem başına kakarım sen buldun bana diye, de.
bu bulan kuzenim değil ama işte çevremdekiler adamı ilah gibi gördüler..yahu benim görmediğim ne var çok merak ediyorum..Sorunca 'iyi adam' bu ne ya bi iyiliktir tutturmuşlar

ben görselliğe takılmadım yakışıklı kategorisinde olup kilo sıkıntısı yoktu, işi ve kariyeri oldukça iyi spor yapan birisiydi..İşte ya nasib değil ya ben şımarığım bilemiyorum[/QU
ben görselliğe takılmadım yakışıklı kategorisinde olup kilo sıkıntısı yoktu, işi ve kariyeri oldukça iyi spor yapan birisiydi..İşte ya nasib değil ya ben şımarığım bilemiyorum
demek istediğim ben bilmeden perdeyi kaldırmış oldum.sen de biraz düşünürsen çözersin.mecbur değilsin sadece iyi diye beraber olmaya.içine sinmeyince sinmiyor.tezat yolu dene bir de.onsuz kal bakalım ne olacak.istemiyorum seni de görüşme.bak bakalım ne hissedicen.o zaman şımarıklık mı yapıyorsun yoksa gerçekten mi istemiyorsun.anlaşılır.

bu bulan kuzenim değil ama işte çevremdekiler adamı ilah gibi gördüler..yahu benim görmediğim ne var çok merak ediyorum..Sorunca 'iyi adam' bu ne ya bi iyiliktir tutturmuşlar
benim eşime de melek gibi adam diyorlardı.bu adam bile inatçı dengesiz halleri var. sevmeden birinin kötü huyunu çekebilecen mi?

Kızlarrrr konuyu hortlatma ihtiyacı duydum çünkü bu konuyla ilgili 3 gündür karışıklık yaşıyorum...
Evet biliyorum ben dengesizin önde gideniyim ve ne istediğimi bilmiyorum:63: artık psikolojimin bozuk olduğuna kanaat getirdim...
Konu şu bu şahıs cuma akşamı kuzenimin sahnesi vardı ve onu dinlemek için buraya geleceğini öğrendim..Bana bir heyecan bastı anlam veremediğim bir heyecan onu görmek için can attım resmen:KK30::KK30:Akşam oldu tabi karşılaştık çok kalabalık bi gruptuk ben bakışlarımı alamıyorum geceyi cluba geçerek devam ettik (Abim, abimin eşi arkadaşlar yine kalabalık olarak)orda da durum aynı..Ertesi gün yine kuzenlerimle birlikte hep beraber görüştük ama onda mesafe vardı belli çok kırılmıştı fakat yine konuşuyoruz şakalaşıyoruz..
Dün akşam kuzenimin işlettiği yere gittim orda kardeşim dediğimiz birisi var çok severim ve oda beni ablası x ide abisi gibi sever ve aramızın olmasını çok ister onunla biz sıksık dertleşiriz bana dün dedi ki ablam söylemek istediğin birşey varmı belli ki ondan bahsediyor bende yok dedim oda bana senin o akşamki bakışlarını gördüm sen hiç ama hiç boş değilsin kabul etmiyorsun ama herkes gördü bunu dedi:KK22:İnanın bilinçli değildim yani o kadar insanların farkedeceği kadar...Bana dedi ki eğer bişeyler olsun istiyorsan artık senin çabalaman gerekiyor çünkü abim çok kırıldı dedi, bende ben kendimden emin değilim ki birşey yapayım dedim konuyu kapattımmm
Şimdi ne bu adamı yolladım istemiyorum diye görünce bi hoş oldum, acaba bu boşluktanmıydı yada vazgeçmiş gibi görünüpte taktikmi yapıyor...Ben gerçekte ne hissediyorum:rolleyes::rolleyes: yoksa deliriyormuyummmmmmmmmmmmm:rolleyes:

Back
X