• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayyy! 30 undan sonra gönül işleri ne zormuş!...

Hahahaha yok olamaz sanırım ben yurt dışındayım. Aynen katılıyorum sana bende öz güvenli, kendinden emin bi eş isterim. Çünkü ben güçlü bir karakterim. Kendimi biliyorum ezerim adamı. Denk olmak lazım ve mantık evliliği bile olsa bir etkileşim olmalı. Yoksa hayat zehir ziyan. Birde senin evlilik tecruben var. Olgunluk katar bu sana. Yani hayatı 18 yaşındaki çıtır kız gibi göremezsin. Yaşta ilerledikçe bazı süslü cümlelere kanmıyor gönül malesef.
Aynen artık klişelere tokum... Yanımda taşıyabileceğim gerektiğinde tartışabileceğim ama beni inciltmeden yanımda olabilecek birisi olmalı (tabi kaldıysa) Olmadı bu konuda çok samimiyim özgürlük şuanda daha cezbedici geliyor evlenme meraklısı değilim..
Değerli yorumların için teşekkür ederim...Sevgiyle kal...

Her şey bir kenara da eski eşinize ne oluyor onu ben anlayamadım? Boşanmışsınız tabiki de ilişkiniz olacak. İstediğinize yüz verirsiniz, istediğinizle görüşürsünüz. İnsan hatır gönül için evlenmez. Ailesi için bile olsa.

Her şey bir kenara da eski eşinize ne oluyor onu ben anlayamadım? Boşanmışsınız tabiki de ilişkiniz olacak. İstediğinize yüz verirsiniz, istediğinizle görüşürsünüz. İnsan hatır gönül için evlenmez. Ailesi için bile olsa.
o ayrı bi manyak zaten ama gelmesinin sebebi hayatımda birisi olduğunu öğrendiği için değildir, aşka gelmiştir iki içincede sapıttı işte, hayatında kimse yok galiba :):) bundan dolayı uzun süreden sonra çıkınca annemde korktu heralde biran önce evleneyim diye bakıyor

Bir kere evlenip ayrılmışsınız zaten bu defa

o kadar ince eleyip sık dokumalısınız ki bu kararı verirken

aşık değilseniz güçlü duygular hissetmiyorsanız vazgeçin daha fazla ümit vermeden.

öyle yaptım canım hatta sağolsun erken söylediğim için teşekkür etti..Bundan sonra tövbe emin olmadan asla....

başkasının demesiyle olmuyo o işler sen yatcan adamın yanında kuzenin değil.tek başına sakin kafa ile düşün.ayrıca evet 30 yaşından sonra insan beziyo valla insan tanımaya uğraşmaktan o yüzden kocamı hiç didikleyesim gelmiyo.öyle büyük bir şey olmadan hedeflerimi değiştirmek istemiyor canım.

başkasının demesiyle olmuyo o işler sen yatcan adamın yanında kuzenin değil.tek başına sakin kafa ile düşün.ayrıca evet 30 yaşından sonra insan beziyo valla insan tanımaya uğraşmaktan o yüzden kocamı hiç didikleyesim gelmiyo.öyle büyük bir şey olmadan hedeflerimi değiştirmek istemiyor canım.
öyle valla elimi tutmasını bile istemedim ki daha ileri boyuta nasıl gidebilirdim..Şimdi ısınmadıysam zamanla ısınamazdım heralde..nebileyim? ahhh şuan kuzenimden mesajlar yağıyor ayıp ettin diye :KK34:

hmmmm...İnanki onu bende bilmiyorum :KK57:
bende de aynı şey olmuştu.sevgili değildik,çok güzel vakit geçiriyoruz.kafalar uyumlu.ama bende bi soğukluk.o mu bu mu derken saçları uzundu kestir ve biraz da kilo versene dedim,ama benimki işi yokuşa sürmekti.hem kilo verdi hem saçı kestirdi.ben manyak gibi aşık oldum adama.evliyiz :KK52:

öyle valla elimi tutmasını bile istemedim ki daha ileri boyuta nasıl gidebilirdim..Şimdi ısınmadıysam zamanla ısınamazdım heralde..nebileyim? ahhh şuan kuzenimden mesajlar yağıyor ayıp ettin diye :KK34:
çok istiyorsan sen evlen onla de gönül benim hayat benim de kendim bulmak istiyorum.yarın öbürgün biri dedi diye evlenirsem başına kakarım sen buldun bana diye, de.

bende de aynı şey olmuştu.sevgili değildik,çok güzel vakit geçiriyoruz.kafalar uyumlu.ama bende bi soğukluk.o mu bu mu derken saçları uzundu kestir ve biraz da kilo versene dedim,ama benimki işi yokuşa sürmekti.hem kilo verdi hem saçı kestirdi.ben manyak gibi aşık oldum adama.evliyiz :KK52:
ben görselliğe takılmadım yakışıklı kategorisinde olup kilo sıkıntısı yoktu, işi ve kariyeri oldukça iyi spor yapan birisiydi..İşte ya nasib değil ya ben şımarığım bilemiyorum

Back
X