- Konu Sahibi Escircassian
İlgisiz olunca dert ilgili olunca dert..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen artık klişelere tokum... Yanımda taşıyabileceğim gerektiğinde tartışabileceğim ama beni inciltmeden yanımda olabilecek birisi olmalı (tabi kaldıysa) Olmadı bu konuda çok samimiyim özgürlük şuanda daha cezbedici geliyor evlenme meraklısı değilim..Hahahaha yok olamaz sanırım ben yurt dışındayım. Aynen katılıyorum sana bende öz güvenli, kendinden emin bi eş isterim. Çünkü ben güçlü bir karakterim. Kendimi biliyorum ezerim adamı. Denk olmak lazım ve mantık evliliği bile olsa bir etkileşim olmalı. Yoksa hayat zehir ziyan. Birde senin evlilik tecruben var. Olgunluk katar bu sana. Yani hayatı 18 yaşındaki çıtır kız gibi göremezsin. Yaşta ilerledikçe bazı süslü cümlelere kanmıyor gönül malesef.
31 yaşında benimle yaşıt..Evet hiç evlenmemişKaç yaşında bu adam? Evlenmiş ayrılmış biri mi yoksa bekar mı?
teşekkür ederim...bakalım zaman nasipse döner dolaşır bulur yineİstemediğiniz hiçbirşeyi yapmayın bu sizin en dogal hakkınız olmuyorsa olmuyordur zamana bırakın...
eee biz kadınları anlamak çok zor kaldı ki ben ilgi arsızı bir insanım ama bundan hoşlanmadım işte..benimde ilk defa geliyo başımaİlgisiz olunca dert ilgili olunca dert..
o ayrı bi manyak zaten ama gelmesinin sebebi hayatımda birisi olduğunu öğrendiği için değildir, aşka gelmiştir iki içincede sapıttı işte, hayatında kimse yok galiba :):) bundan dolayı uzun süreden sonra çıkınca annemde korktu heralde biran önce evleneyim diye bakıyorHer şey bir kenara da eski eşinize ne oluyor onu ben anlayamadım? Boşanmışsınız tabiki de ilişkiniz olacak. İstediğinize yüz verirsiniz, istediğinizle görüşürsünüz. İnsan hatır gönül için evlenmez. Ailesi için bile olsa.
Bir kere evlenip ayrılmışsınız zaten bu defa
o kadar ince eleyip sık dokumalısınız ki bu kararı verirken
aşık değilseniz güçlü duygular hissetmiyorsanız vazgeçin daha fazla ümit vermeden.
evet yani iyi kime göre iyi eski eşimde iyiydi noldu?...Ayyy allahım hayırlısını versin...Icin isinmadiysa zor
iyi biri diye birinle evlenilir mi
ayrica iyi olduguna emin olamazsin
Hakkinda hayirlisi..evet yani iyi kime göre iyi eski eşimde iyiydi noldu?...Ayyy allahım hayırlısını versin...
öyle valla elimi tutmasını bile istemedim ki daha ileri boyuta nasıl gidebilirdim..Şimdi ısınmadıysam zamanla ısınamazdım heralde..nebileyim? ahhh şuan kuzenimden mesajlar yağıyor ayıp ettin diyebaşkasının demesiyle olmuyo o işler sen yatcan adamın yanında kuzenin değil.tek başına sakin kafa ile düşün.ayrıca evet 30 yaşından sonra insan beziyo valla insan tanımaya uğraşmaktan o yüzden kocamı hiç didikleyesim gelmiyo.öyle büyük bir şey olmadan hedeflerimi değiştirmek istemiyor canım.
hmmmm...İnanki onu bende bilmiyorumadamda içine sinmeyen şeyin ne olduğunu anlarsan,çözümü daha kolay olur.
bende de aynı şey olmuştu.sevgili değildik,çok güzel vakit geçiriyoruz.kafalar uyumlu.ama bende bi soğukluk.o mu bu mu derken saçları uzundu kestir ve biraz da kilo versene dedim,ama benimki işi yokuşa sürmekti.hem kilo verdi hem saçı kestirdi.ben manyak gibi aşık oldum adama.evliyizhmmmm...İnanki onu bende bilmiyorum
çok istiyorsan sen evlen onla de gönül benim hayat benim de kendim bulmak istiyorum.yarın öbürgün biri dedi diye evlenirsem başına kakarım sen buldun bana diye, de.öyle valla elimi tutmasını bile istemedim ki daha ileri boyuta nasıl gidebilirdim..Şimdi ısınmadıysam zamanla ısınamazdım heralde..nebileyim? ahhh şuan kuzenimden mesajlar yağıyor ayıp ettin diye
ben görselliğe takılmadım yakışıklı kategorisinde olup kilo sıkıntısı yoktu, işi ve kariyeri oldukça iyi spor yapan birisiydi..İşte ya nasib değil ya ben şımarığım bilemiyorumbende de aynı şey olmuştu.sevgili değildik,çok güzel vakit geçiriyoruz.kafalar uyumlu.ama bende bi soğukluk.o mu bu mu derken saçları uzundu kestir ve biraz da kilo versene dedim,ama benimki işi yokuşa sürmekti.hem kilo verdi hem saçı kestirdi.ben manyak gibi aşık oldum adama.evliyiz