Sivilceli Ciltler ayy!!! şimdi çığlık atıcam ..yüzüm iğrençç görünüyor..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pilin

06.2014muhammed 08.2017bilal
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
1.256
726
............................................................................ admin silmeyi başaramadım konumu geri çekmek için.......silerseniz sevinirim

Son düzenleme:
Birçok konu okudum hepiniz ablalarım kardeşlerim arkadaşlarmsınız harika öneriler..sabırla verdiginiz yanıtlar için teşekkürler..ama ben toparlayıp kendime göre bir plan oluşturamadım :18:bu cilt sorunlarım yüzünden..bana bir el atsanızzz

Elim ayağım kırıldı sanki 17 yaşında bi genç kızım cildim o kadar güzel ki, beyaz tenliyim. Sadece yanak bölgemde geçmeyen kırmızı lekeler için kullanmak istedim. 1 haftadır cildim soyulmuyordu korkarak kullanıyorum zaten istorexsin sürmek istemedim. Bugün 8. günde sürmemle beraber cildime "kezzap" atılmış gibi oldum cildim çok acıyordu gittim aynaya baktım sağ yanağım tamamen yandı.. Ama bordo renkte şuan kırmızı değil ! Direk taksiye atladım pijamalarımla bu soğukta terlikle koştum açık eczane aradım taksiyle. Madecassol ve Bepantene aldım ( Eczacı cildiye doktoruna gözük dedi.. Ben daha 17 yaşındayım dış görünüşe aşırı önem veririm bu geçmezse mahfolurum intihar ederim.. Yaşayamam böyle yani. Napıcam şimdi ilaç resmen yaktı güzelim yüzümü bordo şuanda yanağım.. Yardım edin nolur geçmez mi bu? Ağlamaktan harap oldum bütün gece uyumadım. Çığlık çığlığa annemleri aradım geçer dediler görünce. Beni teselli etmek için söylüyorlar geçicek gibi değil ( İki tane sivilce izi geçmezken koskoca bi kırmızılık nasıl geçicek. Ölücek dereceye geldim nolur yardım edin acil nolur. Allahından bulsun bu iki ilacı veren adamda. Acısından duramıyorum. Nasıl geçer bu geçer mi (

allah yardımcın olsun canım benim..kendi derdimi unuttum yahu..bi doktora git bak kendi yöntemlerinle iz falan kalır daha çok pişman olursun..hiç durma asıl doktora koş insanlık kalp ruh önemli olan ama artık insanlar tipine giyimine göre karar veriyor ahir zaman malum..allahım yardımcın olsun bende bugün dersim var diye gidemedim cildiyeciye bakalım yarın işaallah...

geçer güzelim merak etme.
cilt yenileyici bir krem kullan, birde mutlaka ama mutlaka dışarı çıkmadan güneş koruyucu sür yüzüne....

canım bi an önce eczaneye git ve bebek pişik kremi al içinde %40 yada %20 lik çinko oksit olan bi krem olsun benimkinin adı OKSİTİN BABY bi dene istersen canım iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…