• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayvalık veya çevresinde yaşayan varmı ?

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
Mune öncelikle konumu lütfen başka yere taşıma Burda daha çok kişi görecektir :)
Hanımlar bana ayvalık veya çevre ilçelerden yardım edecek kişiler lazım Ayvalık'ta yeniyim kimseyi bilmiyorum ve ben elimden geldiğinde bişeyler yapmak istiyorum bana bu konu da yardım eder misiniz ?

İnanın ne yapmak istediğinizi çok merak ettim :27: gezmek mi istiyorsunuz, çevreyi mi öğrenmek istiyorsunuz, burdan çevre mi yapmak istiyorsunuz?

Öncelikle ne gibi yardım istiyorsunuz? onu yazsaydınız keşke.

Calismak mi istiyorsunuz yani? Elinden geldigince ne yapacaksin onu yaz da yardimci olalim. Ben istanbuldayim ama ayvalikliyim

ne yapacaksınız çok merak ettim. insanlar buradan nasıl güvensin ki..

Ay Yok ne çalışmak ne gezmek istiyorum Zaten sürekli geziyorum ben ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak istiyorum da malum ramazn geldi çevreyi insanları tanımadığımdan bilen birine sorayım dedim hepsi o

Arkadaşlar memuriyet için sarımsaklıyı seçmeyi düşünüyorum.oraya yerleşmeyi düşünüyoruz.küçükköy tarafları, Ayvalık merkez olabilir.apartman değil de müstakil evde yaşamak istiyoruz.açıkçası oralar hakkında bilgimiz pek yok.yardımcı olursanız sevinirim.3 yaşında bide kızımız var ona da uygun olmalı tabi

Arkadaşlar memuriyet için sarımsaklıyı seçmeyi düşünüyorum.oraya yerleşmeyi düşünüyoruz.küçükköy tarafları, Ayvalık merkez olabilir.apartman değil de müstakil evde yaşamak istiyoruz.açıkçası oralar hakkında bilgimiz pek yok.yardımcı olursanız sevinirim.3 yaşında bide kızımız var ona da uygun olmalı tabi
Dediğiniz tarzda bi ev bulmak maalesef ki burada zor Ayvalık ev konusunda çok kötü seçeneği olmayan biryer

Back
X