- Konu Sahibi nazarboncug
merhaba tekrar çıkna sonucunuz çok kötü bir pıhtılaşma bozukluğu değil. planlanan ilaçlar fazla bile. fulya bahceci kliniği ile ilgili detaylı bilgiyi kendi sayfasından alabilirsiniz. benim çok anlatacak fazlaca bir şeyim yok, merkez kendini gösteriyor zaten. eğer iletişime geçmek şsterseniz 0212 31031 00 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz. saygılarımla.
çok teşekkür ederim hocam beni çok mutlu ettiniz sesimi duydunuz
ben morfolojiyi kafama çok takmıştım eşim 2 yıl önce baktırmıştı şimdi sigara içmiyor tekrarlaması gerekir mi bizim genetik araştırmamız da yapıldı bende
Faktör V G1691A mutasyon saptanmamıştır
Prothrombin G20210A mutasyon saptanmamıştır
Faktör XIII V34L herezigot mutasyon saptanmıştır
Mthfr A1298C herezigot mutasyon saptanmıştır
Mthfr C677T herezigot mutasyon saptanmıştır
Paı-1 4G/5G 4G/5G
Sitogenetik analiz sonucu ise hem benim hem de eşimin normal benim bu sonuçlarıma göre gebelik öncesi günde 1 kere coraspin 100 mg ve folbiol kullanmam gerekiyormuş gebelik olursa ki daha olmadı 0,6 lık cleaxan kullanmalıymışım dozunun yeterli olup olmayacağını söylerseniz sevinirim.29 yaşındayım 3 yıldır bebek istiyorum yaza kadar olmazsa tüp düşünüyorum merkeziniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Sağlıklı karar verebilmem için soruyorum çünkü İstanbuldan çok uzaktayım bizim burda sadece bir merkez var size güveniyorum
saygılar