- 5 Mart 2012
- 1.193
- 553
- 158
- Konu Sahibi Unicorn uterus
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canim.. Allah duygusuz doktorların eline düşürmesin kimseyi.. keşke kaan aydos istanbul da olsaydı esim ankara ya gitmez artık doktora bile gitmek istemiyor.. 3ay uğraştık olmuyor diyor direk tüp bebek tedavisine baslayalim diyor cok sabirsiz..
kaan bey hangi ilaçları verdi size canim neler kullandınız dna hasarını düşürmek için?
Aminnn canım darısı sizlere en hayırlı zamanlarda inşaallah..Canım bizde istanbuldayiz..çare için emre bakirciogluna gittik burda..iki ay ilaç kullandırdı hasar düşmedi..çünkü hormonları düzeltmeye bakmadı..sadece vitamin vermişti.sonra sadece %3 bi gerileme olunca tüp bebek yapacaksınız ve sizden ameliyatla sperm alınacak dedi..ben çok yıprandık dedim eşime ameliyat olmanı istemiyorum başka dr a gidelim dedim ve ankaraya gittik birlikte..kaan bey fsh i düşürmeye yönelik haplar verdi.yani klomen kullandı..tabi vitamin de kullandı..siz hasar testi yaptirsaniz ve kaan bey e mail atarsanız cevap veriyor sanirsam..bizim morfolojiniz de %1 %2 gibi biseydi canım..yani çok düşüktü...