- 1 Haziran 2016
- 46
- 49
- 38
- 52
- Konu Sahibi AytenKomurcu
-
Merhaba hanimlar,
Araya giren uzun bayram tatilleri ve ulke gundemindeki olaganustu olaylar sonrasinda, okullarinda acilmasiyla, kesintisiz calisma donemine girdik tekrar. Artik nihayet mi desek yoksa maalesef mi desek bilemedim !!!?
Son donemlerde kalici kas konturu silinmesi ile ilgili karsilastigim en onemli soruyu sizlerle paylasmak istedim ...
" kas konturumun silinmesi, varolan kaslarimin dokulmesine yol acarmi ??? "
Dogal olarak kotu bir deneyim yasamis ve yaptirdigi kas konturunden memnun kalmamis ve hatta bu nedenle ailesi ve cevresinden epey elestiri almis olan arkadaslarimiz, bu defa da kas konturlerini sildirme isleminden sonra hayal kirikligi yasamaktan ve varolan kaslarini tamamen kaybetme riskinden dolayi endiselenmekte sonuna kadar haklilar.
Uzun zamandir uyguladigim ve gayet basarili sonuclar aldigim yontemde, size daha once uygulanmis olan pigmentleri, kendine baglayan ve birlikte cildin disina tasiyan ozel solusyonu, aynen kas konturunu yapiyormus gibi, pigmentlerin oldugu bolgeye kalici makyaj cihazi ile uygulamaktayiz.
Mikropunktuasyon ismini verdigimiz bu yontem, gerek uygulama esnasinda , gerekse pigmentlerin cilt disina tasinmasi surecinde, varolan kaslariniza hicbir zarar vermemektedir.
Aksine uygulama, cildinizde bir uyari gorevi gorerek, uyuyan kas koklerininde harekete gecmesini saglamakta ve varolan kas miktarinizin belirgin olcude artmasini saglamaktadir.
önceleri çok kötüymüş gerçekten sanki kalemle boyanmış gibi duruyor,nasıl bir teknikle yapılmış acaba?Merhaba,
Ornek resimleri gorebilirsiniz tabiki :)
Yarin baska resimlerde yuklerim onlarida incelersiniz ...
Eki Görüntüle 1888441 Eki Görüntüle 1888442
Ayten hanım ben size gelerek kontür silme işlemi yaptırmıştım. İlk seans oldukça başarılı geçmişti hatta bu forumda dahi yazmıştım,fotoğraflar da halen mevcut. Fakat ikinci seansı yaptırdıktan sonra kabuklar düşerken kaşlarımın başlangıç kısmı da komple döküldü. Asistanlarınızla konuştuğumda çıkacağı söylenmişti. Evet çıktı lakin eski gür kaşlarımdan eser kalmadı. Başlangıçlarından tek tük kaş çıkıyor aşırı boşluklar var ve boyamadan dışarı çıkamıyorum. Profilimde 1. ve 2. seans sildirme işleminin tüm aşamalarının fotoğrafları mevcut. İşlemden sonra tüm kurallara uymama rağmen böyle bir durum oldu. Şubattan bu yana halen çıkmadılar,çok üzülüyorum. Bu saatten sonra geri çıkma umudu var mı işlem kökleri mi öldürdü yeniden eski kaşlarıma nasıl kavuşabilirim?
Keşke izmirde olsaydınız bende size gelebilseydimTekrar Merhabalar
Bugün bana en çok sorulan eyeliner silinmesi ile ilgili soruları cevaplamaya çalışacağım.
Eye liner silinirmi ? kaç seans sürer? gözlerim zarar görürmü ? çok acırmı ?
Göze çok yakın olduğu için insan doğal olarak panik yapılabilir. Fakat diğer kalıcı makyaj uygulamaları gibi , yani kaş ve dudak kontürleri gibi, nasıl siliniyorsa eye liner de aynı şekilde silinebilir, yani silme işleminin kurallara uygun yapıldığı takdirde, herhangi bir riski yok. Çünki aslında gözün iç kısmına etki eden bir işlem yok ortada. Eye liner yapılırken nasıl ki gözleriniz zarar görmediyse, silinirken de benzer bir işlem söz konusudur.
Seans sayısı, daha önce uygulanan pigmentin yoğunluğuna, eye liner ın kalınlığına ve uygulama derinliğine göre değişir.
Ortalama bir Eye liner ın silinmesi genelde 3 4 seans sürebiliyor.
Silme işlemi Topikal anestezi ile rahatlıkla uygulanabiliyor.
MerhabalarAyten hanm benmde kasimda silinmis pudralama vardi bende uzerine kil teknigi yaptirayim dedim ama sol kasim kalin oldu nasil silebiliriz calisiyorum izmirde yasiyorum bi akil verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?