Aysun Kaptan kaçırıldı

Çok şükür :Saruboceq:
Az önce okudum gazete anlaşma sağlandığını.
Tez vakitte sağ salim kavuşurlar inşallah ailelerine :Saruboceq:

tv deveriyorr aysın kaptan kurtuldu diyeee..
kurtulmuşlar çok şükürrrr...
türkiyeye uçakla geleceklermişş

Korsanların gemiyi terk etmesi bekleniyor. 9 Temmuz 2009'dan bu yana Aden Körfezi'nde Somalili korsanların elinde rehin tutulan Horizon 1 gemisinin, geri dönmek üzere hareket ettiği öğrenildi.
Horizon Deniz Ticaret Taşımacılık'ın avukatı Nilgün Yamaner, Aden Körfezi'nde kaçırılan Horizon 1 gemisindeki korsanların gemiden ayrıldığını bildirdi.
Yamaner AA muhabirine yaptığı açıklamada, deniz korsanlarının saat 17.45 itibarıyla gemiden ayrıldıklarını, mürettebatın serbest kaldığını belirterek, ''Gemi Ürdün'e hareket etti, personel daha sonra uçakla getirilecek'' dedi.

aysun kaptan kurtulduuuuuuu

az önce gördüm haberlerde çokk sevindim ....Ailesi ve onun gözü aydın..inşallah bir daha hiçç böyle bir talihsizlik yaşamaz...çok şükür hepsi sağ sağlim dönüyorlar....

gözünüz aydın canım cok sevindik gercekten
takıp ediyoruz bizde aynı heyecan ve sevinçle...:1hug:

zemuszemusalkisalkisalkis:sm_cool::dance:
gözümüz aydınnn bende izledim ve çok mutlu oldummmm:teytey:

ne haberlerde izledim ne de bir yerlerde gördüm birden simdi aklıma geldi ne oldu diye baktım kurtulmuşşş cok sevindimmm.alllah kimsenin basına vermesinnn

gözünüz aydın canım , çok sevindim.inşallah sağsalim gelirler ailelerine kavuşurlar.

Oh bee.. çok şükür kurtuldular. Ne kadar sevindim anlatamam.
Herkesin gözü aydın, cümleten geçmiş olsun.

gözümüz aydın çok sevindim kurtulmalarına sağsağlim tez zamanda kavuşsunlar ailelerine inş.cümleten geçmiş olsun:teselli:

Evine dönünce burada da görmek isteriz artık kaptanımızı di mi kaydirigubbakcemile5

gözü aydın olsun ailesine kavuştu ne mutlu ona, ailesi neler çekmiştir allah bilir inşallah birdaha böyle bir olay yaşamaz geçmiş olsun aysun kaptanaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…