Aysun Kaptan kaçırıldı

aymut

*-*ask*cicegi*-*
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2007
163
0
96
Konya
arkadaşlar kptays die bir üyemiz vardı bugun onu ve gemisini somaliler kaçırmış çok üzgünün
ayrıca benim halamın kızımafoldumbenhaberin tamamı bu buyurun okuyun ve lütfen dua edelim
Aden Körfezi'nden kaçırılan Horizon 1 adlı Türk bayraklı yük gemisinin dördüncü kaptanı Aysun Akbay'ın ızmir'deki ailesinin gergin bekleyişi sürüyor.
Gemi kaçırılmadan önce tatile çıkan ve kaçırılma olayını duyar duymaz tatillerini yarıda keserek ızmir'in Menemen ilçesindeki evlerine dönen Akbay Ailesi, kızlarının da içinde bulunduğu gemideki mürettebatın bir an önce Türkiye'ye dönmesini bekliyor.
Kızından haber almayı bekleyen baba Özcan Akbay gemi kaçırılmadan bir gün önce kaptan kızlarıyla görüştüklerini belirterek, "Telefonda sesi çok iyi geliyordu. ıyiyim demişti, bir gün sonra da gemi kaçırıldı. Endişeliyiz" dedi
Geminin dördüncü kaptanı Aysun Akbay'ın 2008 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Güverte Bölümü'nden mezun olduğu, bir süre Unroro gemisiyle ıtalya'ya gidip geldiği ve iki ay önce de kaçırılan geminin şirketinde işe başladığı öğrenildi.

Son düzenleme:
haberlerde ızledım babası aglıyodu :çok üzgünüm:
allah yardımcısı olsun ınsallah :çok üzgünüm:

çok çok çok çok tşk ederim canlarım benim çok üzgünüz şu anda hem aglıyorum hem int yayınlıyorum

nette haberlerde gormustum cok uzuldum
allah yardımcısı olsun ınsaallah en kısa zamanda kavusursunuz
ne dıyecegımı bılemıyorum nasıl bısey yaaa bu
ınsanlara kım verıyor bu hakları
baskalarının ozgurlugunu kısıtlamayı anlamıyorum aklım dımagım almıyor benım

inşallah biran önce kavuşursunuz

1 gün önce halamları aramış çok ii oldugunu söylemiş yarıntası gün sabah silahlı saldırıya ugramış sonra yunanlılar helikopter ile geminin uzerine inip kacırmışlar

1 gün önce halamları aramış çok ii oldugunu söylemiş yarıntası gün sabah silahlı saldırıya ugramış sonra yunanlılar helikopter ile geminin uzerine inip kacırmışlar

nette somalılı korsanlar dıye verıyorlar haberlerı hep canım yaa yunanlılarmıymıs
ne ısterler ınsanlardan anlamıyorum kı offf offf
en kısa surede aılesıne ve sevdıklerıne kavusacaktır emınım ıcınız rahat olsun canım dualarım sızlerle

pis yunanlar bizim kk hatunlarına kadar ulaştılar artıkklava:allah cezalarını versin inş.:mymeka: arkadaşımızın ve arkadaşlarının allah yardımcıları olsun dualarımız onlarla:Saruboceq:

Bu akşam haberlerde dinledim bende, çok üzüldüm

Dilerim sağlıkla kavuşur tüm sevdiklerine,

En kısa zamanda aramıza katılmasını temenni ediyorum

allah sevdiklerine bagışlasın,kavuşursunuz inşallah biran önce..

AHHH KIYAMAM YAAA..
canım inşallah sağ salim kvuşursunuz çok üzüldüm cidden

Ne uzucu bır durum.Allahım ınsallah burnu bıle kanamadan döner evıne :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…