aysestetik in cold face ürününü kullanan var mi?

lodoslu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
97
19
Arkadaşlar instagramda aysestetik diye bir kadin var. iki tane urunu var biri yüz icin digeri catlak ve selülitler icin. surekli unluler ile fotograflari var oldukca ünlü biri ve ürünlerinde de oldukça iddalı. acaba ürünlerden kullanan var mi? cold face yuzu pürüzsüzlestiriyormuş. akne ve gune izlerini geciriyormus. Kullananlar ve bilgisi olanlar yazabilir mi deneyimlerini ?

evet ben kullandım bir kutu zararı olmadı ama yararı oldumu ! pek anlayamadım doğrusu öyle büyük büyük beklentilere girmeyin derim...ama işte buz olduğu için lekeden ziyade gözaltı şişliklerine bir nebze iyi gelmiş olabilir.

Ben kullandım havaya para saçmak resmen :KK43: Neden dersen benim boyum 1.64 kilom 49 çok az selülitim vardı ve ünlü yüzlere ve müthiş harika kurtuldum yorumlarına inanarak ürünü sipariş ettim tek bir değişiklik bile olmadı.. Onun yerine yürüyüş yapsaydım bence daha fazla etki görürdüm işte insan denemeden bilemiyor..:KK20:

Arkadaşlar merhaba. Başka bir yeri ararken yazınıza rastladım.Lütfen bu tip şeylere inanmayın.Bu kadar kolay olsa herkes para verip alır kullanır ve geçer.Bunlar danışıklı döğüş.Reklam yani. Sizce bu mümkün mü? Paranızı boşa atmayın.Cilt altına fiziksel olarak uygulanmayan ya da estetik uygulama sınıfına girmeyen hiçbişeyin etkisi olmaz. Sadece belki cilt biraz parlaklaşır ve nem kazanır.Ben kimyasal peeling yaptırdım ki 5 seans ve baya bişey yapılıyor.Evet ilk zamanlar biraz daha parlak oldu cildim ama o kadar.Mucize beklemeyin. Onun yerine o paraya dolgu yaptırsaymışım keşke.En azından geçici ama yüzünüzde hemen etkisini görüyorsunuz.Sevgiyle kalın.

çok tesekkur edrrim cevaplariniz icin. ben yuz icini siparis etmistim. 3.yu kullandim bir gun arayla kullaniyorsunuz. o yuzden tam yorum yapamiyorum lakin sanki guzel gibi. ama tam sonuc verur mi bilmem... belki de maden suyunu kaliplarda dondurdak ayni etki olur veya baska bitkisel seyleri dondursak.. bir sey soylemek icin erken ama biraz kullandiktan snra yorum yapacagim.

Kizlar boyle seylere inanmayin bunlar zaten unluleri taniyor ve reklam amacli fotolar memnun kalmalar yalandan hep. Bende denedim inandim malesef ama fayda 0. Cok ise yarasaydi ayse hanim kendi yuzune uygulrdu☺☺

Kizlar boyle seylere inanmayin bunlar zaten unluleri taniyor ve reklam amacli fotolar memnun kalmalar yalandan hep. Bende denedim inandim malesef ama fayda 0. Cok ise yarasaydi ayse hanim kendi yuzune uygulrdu☺☺
kesinlikle haklisin zarari yok ama faydasi da yok bana gore.

Merhaba Kızlar

Ben ürünü 3'lü paket şeklinde aldım ve kullanım sağladım ve çok fazla yararını gördüm.
Eskiden kalan sivilce lekelerim geçti ve cildim çok sıkılaştı tabikide cilt tipine göre kişilerde kullanım farklılığı gösterir ama inanın ben çok memnun kaldım kızlar :KK200:

Merhaba Kızlar

Ben ürünü 3'lü paket şeklinde aldım ve kullanım sağladım ve çok fazla yararını gördüm.
Eskiden kalan sivilce lekelerim geçti ve cildim çok sıkılaştı tabikide cilt tipine göre kişilerde kullanım farklılığı gösterir ama inanın ben çok memnun kaldım kızlar :KK200:
hesabi pasif olan birinin sadece bu yorumu yapmasi... bana inandirici gelmedi. 3 kutuyla olacak bir sey degil bu.. insanlari kandirmayin lutfen.

hesabi pasif olan birinin sadece bu yorumu yapmasi... bana inandirici gelmedi. 3 kutuyla olacak bir sey degil bu.. insanlari kandirmayin lutfen.
Merhaba canım zaten reklam olduğu anlaşıldı hesap kapandı.Ama çok yazık bu tarz şeyler burada olmamalı.size de çok teşekkürler.dürüstçe yazdığınız için...

Ayşe estetik i yeni duydum. Bir sitede estetik doktoru diyor. Başka yerde başka bir şey.
bilen var mı beni aydınlatsın

Bu kadın bende çok arıştırdım sanırım daha önce de devlet hastanelerinde hemşirelik yapmış birisi. bir arkadaşım onun satmış olduğu cold face maskesini kullandı. kullandığına pişman oldu. içinde ne olduğu belli olmayan son derece alerjik maske yüzünden ertesin gün uyandığında yüzü kıp kırmızı ve ödemliydi. hemen üniversite hastanesi gitti. dermatoloji bölümü hemen tedevi başladı cildindeki hasar 6 ayda zor geçti. bu tehlike ürün yüzünden arkadaşım nişanını 6 ay ertelemek zorunda kaldı. neredeyse nişanlısından ayrılıyordu. allahtan adam anlayışlı birisi idi. şimdi çok mutlular hiç kimse bu ürünü kullanmasın.

Yorumlara çok şaşırdım

Bugün biri almış içinden bir paket verdi deneyin isterseniz diye. Sonra burası denk geldi bakalım kullanmam artık heralde

X