aysel isimli bi kitap okuyan varmı ??

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
198
kitabın ismi aysel di yazarını arıyorum bilen varmı yıllar önce okumustum
elime aldıgımda beni sürükledi bırakmadan okumustum ve tabiki her sayfasını ağlayarakk gözyaşlarıyla
ozaman bana bi arkdasım vermıstı
sımdı kendım almak ıstıyorm ??

ben aysel adlı bir kitap biliyorum. bahsettiğin o mu acaba. Halit Ertuğrul yazarı. mektuplardan oluşmuş bir kitap. çok kalın da değil. 200 sayfa falandır en fazla. öksüz yetim kalmış bir kız, kanser oluyo, intihar edecekken son anda bişeyler oluyo vs vs. eğer bu kitapsa Nesil Yayınlarından çıkmış kitap. çok eski de değil rahat bulursun

evet bende birkaç sene önce okumuştum.benim okuduğum arkadaşın dediği kitaptı bende çok üzülmüştüm okurken sanırım aradığın bu kitap canım.

Öksüz ve yetim kalmış, yetiştirme yurdunda büyümüş, insafsız insanların ve art niyetli kişilerin elinde gençliğini harap etmiş bir genç kızın, akılları durduran hayat mücadelesi ve sonunda amansız kanser hastalığı... İntihar edip, kurtulmayı isterken, gönlüne doğan, içini aydınlatan iman ışığıyla müthiş bir dönüş, ibretli bir son... İnsan ilişkilerini, gençlik problemlerini, toplumsal yozlaşmayı sorgulayan bu kitap, intihar etmek üzere olan bir kızın kurtuluşunu anlatmaktadır.

Arkadaşların da belirttiği gibi sanırım bu kitaptan söz ediyorsun canım.
Bir kaç Halit Ertuğrul kitabı okumuştum, lakin bunu okumadım.
Anlaşılan fazlasıyla etkileyici... En kısa zamanda okumalıyım.

ayy evett bu kitap çook teşekkür ederim hepinizee :)
beni aşırı etkilemişti çook ağlamıştımm ya okumanızı tavsiye edderimm bu tarz kitaplar aşırı ilgimi çekiyo

Kizlar süpersiniz, cok tesekkürler benimde icimde bu kitap vardi ama unutup gitmistim, sayenizde tekrar aklima getirdiniz.

bende yıllar önce okumuştum
hatta bir ara Halit Ertuğrul okuyordum deli gibi
hocam görmüştü sende fasikülünü bitirmeye kararlısın sanırım demişti

Bende okumuştum 15 yaşlarımdaydım sanırım, çok etkilenmiştim o dönem, kitap hala bende kütüphanemi bi kurcalayımda tekrar okuyayım

Halit ertugrulun cogu kitabini okudum ben. Hepside birbirinden güzel.
-> Aysel- Canan- Son umut- düzceli mehmet- emre - sark kizi - kendini arayan adam .. HEpsi birbirinden güzel.. ilk okuduklarim aysel ve canandi.
Halit ertugrul kesinlikle favorim..
Birde zamaninda emine senlikoglundan hristiyan gülü nü okumustum ve kesinlikle o kitabida tavsiye ederimm..

kolay kolay kitap okumam öle pek sevmem çok ilgimi çekmesi lazım konusu öle okurum
okuyun sizde mükemmmel ya

Şuana kadar okuduğum en güzel kitaptı diyebilirim. Arkadaşımdan almıştım ısrarlarımla. Harika bir kitap.
Gece yatağa yattığımda acaba ne olacak diye düşünmeden uyuyamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…