• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayşe Kulin- Veda üzerine (Bu kitabı okuyanlar bir kaç sorum var)

ayşe kulinin hemen hemen bütün kitaplarını okudum.
sadece bu iki kitap kaldı veda ve umut elimdeki kitabı bitirince alacaklarım listesindeler...
geçen gün kitapevinde baya inceledim okumak için sabırsızlandım... geçtiği döneme karşı da ilgim var eğer gerçekler araştırılıp tam bahsedildiyse daha çok
seveceğimi düşünüyorum.

Ben vedayı okumadan umutu okumuşum, umutdan önce veda nın olduğunu bilmiyordum daha doğrusu :) Ve romanın neredeyse % 80 ini kapsayan aşk hikayesinin sonu gelmedi, roman resmen Sabahat ile Aram ın aşk hikayesi çevresinde gelişir lakin romanın sonunda onlarla alakalı bir şeyler olmadı.. Eeee diye kalakaldım.. Çok beğenerek okumuştum yalnız sonuna gelince elim böğrümde kaldı.. :18:

Ben Veda ve Umut'u okudum.Çok da sevdim.Kitap tamamen gerçek değildir tabikide.Tüm olayları bilemez sonuçta.Ben Mehpare'nin aşkına imrenmiştim hep ve çok ağlamıştım mutsuz sonlarına... Ayşe Kulin'in en az 5 kitabını okudum tarzını gerçekten çok seviyorum.

Arkadaşlar bende bir kaç gün içinde heyecanla okudum bu kitabı ama kitabın sonu çok saçma bitmiş ayşe kulin kemali özenle anlatırken ölümünü önemsiz anlatmış üzeri kapalı geçmiş hemen, daha güzel yazabilidi diye düşünüyorum.:72:

Back