- Konu Sahibi Halikarnas
ama ahmet kaya sesi haricinde başka şeylerle göz önüne çıkmadı insanlar onu ırkı yüzünden dışladı öyle değilmi?
karelerin profesyonelliği arman'dan değil odabaşı'ndan kaynaklanıyor....
bunuda odabaşı'nının başarısıdır heralde....
ahmet kaya tartışmasına girmem, zaten onun hakkında tek bişey demedim.
"ahmet kaya'da ses vardı dediniz" dedim, şahsi fikir beyan etmedim.
valla tabiki de odabaşının profesyonelliği var ama altyapı sağlam olmasa adam ne yapabilir ki.
ben poz versem benden o bacaklar ve vücut çıkmaz ama o odabaşının başarısızlığı değil, benim vücudumun orantısızlığıyla alakalıdır.
odabaşı'nın başarısı su götürmez zaten, ama model sağlam olmasa mucize de yaratamaz sonuçta..
ön plana çıkmaya ihtiyacı mı var sence ayşe armanın ?
kendiniz söyledniz zaten yazılarında uslubunda vs uygunsuz die..
demkki tanıyor ve biliyosunuz onu ..
yani ihtiyacı yok ön plana çıkmaya..
magazain programlarında izlediğiniz üç-beş çapulcunun zevzeklikleriyle bu tür çalışmaları karıştırmayın lütfen..
kareler profesyonel çünkü odabaşı tr nin en iyi fotoğrafçısı..
arman 40 a dayanmış ama hala taş gibi duran , hayallerinin peşinden koşan bir türk kadını..
ikiside profesyonel olmasaydı bu kareler bu kadar iyi olabilir miydi sizce ?
yarattığı mucize değil zaten.....
ve nihat odabaşı gibi markanın işi bu...
objeyi-kişiyi fotoda güzel yansıtmak...
sadece güzel olanı değil herşeyi güzel yansıtmak.....
evet bence ön plana çıkmaya ihtiyacı hissediyor böyle olmasaydı işini yapardı bu işi değil.....
evet biliyorum onu,
bunu bilmek ön planda ve çok takip edilen biri olduğunu kanıtlamaz....
kişiyi sanırım gazete okuyan herkes "kim" olduğunu biliyodur....
magazin programlarındaki gereksiz insanlarla karıştırdığımı neden düşündünüz onuda kendi kategorisinde değerlediriyorum....
odabaşını tartışmıyoruz..
ama türkiyede örnek gösterilecek çok daha güzel türk kadınları olduğunu düşünüyorum hem konunun türk olmasıyla alakası olduğunuda düşünmüyorum....
hem emin ol çok çirkin bişeyi güzel gösterebilecek kadar başarılı.....
neyse bu konunun suyu çıktı burda hiçbirimizin düşüncesini fikrini değiştirecek bi durum yok fazla uzatmanında alemi yok.....
Son düzenleme: