• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrntılı ultrason

incixx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
20
0
86
İstanbul
slm kızlar sizden ricam olacak ya kaç gündür uğraşıyorum.2 hafta 22.haftamda ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyor.bunu iyi yapan bir yer önerebilirmisiniz?medicana beylikdüzüne gidiyorum ben o hastaneninki yeni geldiği için doktorum hakkında bişey söylemedi topu bana attı yani. bende araştıyorum kafayı yicem..iyi bakan biri varmı.?önerilerinizi bekliyorum...

Bağdat cd bir Dr var Prof o bu konuda çok iyiymiş ancak 600 tl civarında hastanede kaç liraya yapıyorlar bilemiyorum

Son düzenleme:
slm kızlar sizden ricam olacak ya kaç gündür uğraşıyorum.2 hafta 22.haftamda ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyor.bunu iyi yapan bir yer önerebilirmisiniz?medicana beylikdüzüne gidiyorum ben o hastaneninki yeni geldiği için doktorum hakkında bişey söylemedi topu bana attı yani. bende araştıyorum kafayı yicem..iyi bakan biri varmı.?önerilerinizi bekliyorum...

Bu konudaki bir numaralı tek profösör Atıl Yüksel. Kendisini araştırabilirsiniz. Bebekte olabilecek tüm hastalıkları daha anne karnındayken sıralıyor, tanıdığım tüm hamile arkadaşlarım kendisine gitti ben de gittim. Yanlız randevu almak sıkıntı oluyor yaklaşık 1 ay önceden aramak gerekiyor. Yeri Nişantaşında...

Bu konudaki bir numaralı tek profösör Atıl Yüksel. Kendisini araştırabilirsiniz. Bebekte olabilecek tüm hastalıkları daha anne karnındayken sıralıyor, tanıdığım tüm hamile arkadaşlarım kendisine gitti ben de gittim. Yanlız randevu almak sıkıntı oluyor yaklaşık 1 ay önceden aramak gerekiyor. Yeri Nişantaşında...

merhaba.ewt biliyorum çok araştırdığım için.ben geç başladım araştırmaya eğer önceden başlasaydım ondan randevu alabilirdim heralde.16 sında girdim ayrıntılıya.onu aradım mart sonuna randevu veriliyormuş doluluktan.bende büyükçekmece kolan hastanesine gitim altan cebeciye.çok şükür bişey çıkmadı.yanlızca böbrekte idrar olduğunu söyledi.bu o anlık geçici bir durummu yoksa idrar yapamadığındanmıdır acaba?ama herhangi bir sorun olsaydı idrar yapamamayla ilgili böbrekler normal çıkmazdı heralde dimi?şimdi bunu araştırıyorum harıl harıl.inşallah geçici bir durumdur yani o anlık bişeydirde.ay başında doktorumla randevum.telefon açıp sorsammı acaba?başına böyle bir durum gelen varmı kızlar?????

Eğer problem teşkil edebilecek birşey olsaydı sizi uyarırdı doktor diye düşünüyorum, durumun ciddi olup olmadığını sormadıysanız o sırada, şimdi arayıp sorabilirsiniz bence :)

Back