Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar,ben araligin ilk haftasinda ayrintiliya gidicam.Ozel Okmeydani hastanesine gidiyorum.Fiyati da 150 YTL.SSK karsilamiyor.Yani cebimden odecegim.Ama bir sorum var.Resimleri istiyebiliyomuyuz acaba?:uhm:
Ben emekli sandığından ım benim yapıldı ayrıntılı ultrason hiç para almadılar diğer tahlillere 3lü test fln da hiç para almıyolar.ya bu ssk iyice cılkını çıkarttı ha sinir oluyorum.arkadaşım bide dr um radyoloji uzmanına gönderdi beni ordan ayrıntılı bakıldı rasminide çekti raporla beraber zarfın içine koyup dr uma gönderdi çok şükür herşey iyi resmide raporuda bana verdi sonra.yani resim kendileri çekiyo.
ben pazartesi yaptıracağım ayrıntılı ultrasonda doktor nelere dikkat ediyor yazrmısınız ?
arkadaşım ankarada nereye yaptırdın?emekli sandığına bakıyorlar mı?kaça?çorumdan sevk ettireceğim o zamanm gidince hemen aynı gün senin gittiğin terde bakarlar mı?gamyoncuiremsu
merhaba arkadaslar ayrıntılı ultrason zamanımız geldi.yaptıran var mı nasıl oluyor?benim 8kasımda
bide adana yaptırsaydım ayrıntılı ultrasonu ordanda yine sadece muayene ücreti alırlardı.diğer arkadaşlar 150 ytl den fln bahsediyo ben şaşırdım.
Kizlar,ben araligin ilk haftasinda ayrintiliya gidicam.Ozel Okmeydani hastanesine gidiyorum.Fiyati da 150 YTL.SSK karsilamiyor.Yani cebimden odecegim.Ama bir sorum var.Resimleri istiyebiliyomuyuz acaba?:uhm:
Ben emekli sandığından ım benim yapıldı ayrıntılı ultrason hiç para almadılar diğer tahlillere 3lü test fln da hiç para almıyolar.ya bu ssk iyice cılkını çıkarttı ha sinir oluyorum.arkadaşım bide dr um radyoloji uzmanına gönderdi beni ordan ayrıntılı bakıldı rasminide çekti raporla beraber zarfın içine koyup dr uma gönderdi çok şükür herşey iyi resmide raporuda bana verdi sonra.yani resim kendileri çekiyo.
:CüvCüv:yağmurnaz arkadaşım .bende emekli sandığıyım ve ilgiye gidiyorum özgür beye..
40 ytl ödüyorum .senin gittiğin yeri merak ettim doğrusu:ecrin_bebek:
YAĞMURNAZ ben gidersem ankara büyük doğumaa gideceğim.devlet hastanesi.ordan para alırlar mı?teşekkürler...