• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ayrıntılı ultrason için 29 haftalık hamileyim yaparlar mı?

Geç kalmışsınız detaylı için. Özel de detaylı yapılmıyor dese bile en azından ultrason yapar organlarına bakacak inceleyecek bakar yani bence perinatoloji. Şekerinize dikkat etmeniz lazım zaten bebekte şekeriniz olduğu için iri bebek
Evet evet herşey normal diye yaptırmamştım bir de ilçedeyim ile çok uzaktı... Özel de 5.500₺ olunca yapmadım, şeker yüklemesi yaptım, inşallah sadece o tarz bir şeydir başka anormale çıkmasın. Yani perinatoloji yine de iyi kötü bir yorum yapabilmesi, az da olsa içimizi rahatlasın istiyrum onların ultrasyonu devletten daha iyidir belki diye düşünüyorum.. ayrıntılı USG yapamazsa bile vereçeimiz 4.500₺ değsin istiyorum yoksa eşim sürekli söylenir

Ayy maşallah çok çok az kalmış, inşallah sağ salim kucağına alırsın.
Benim devletteki doktorum ideal zamanı aşmışsın ama hiç yoktan iyidir dedi. İnşallah yarınki özel bakar 26+0 olmuş olacağım . Zaten 5.500₺ gidecek yeter ki baksınlar
Benim de devletteki bir doktor yönlendirmisti 30. Haftada detaylı utrasona yani sanırım bilmiyor o haftada bakilmadigini 🤦‍♀️🤦‍♀️ ama senin haftanda insaAllah bakarlar

Evet evet herşey normal diye yaptırmamştım bir de ilçedeyim ile çok uzaktı... Özel de 5.500₺ olunca yapmadım, şeker yüklemesi yaptım, inşallah sadece o tarz bir şeydir başka anormale çıkmasın. Yani perinatoloji yine de iyi kötü bir yorum yapabilmesi, az da olsa içimizi rahatlasın istiyrum onların ultrasyonu devletten daha iyidir belki diye düşünüyorum.. ayrıntılı USG yapamazsa bile vereçeimiz 4.500₺ değsin istiyorum yoksa eşim sürekli söylenir
Ben rahatlatır diye düşünüyorum organlarına falan bakar. Siz yeme içmenize dikkat edin. Sağlıcakla gelsin inşallah

Back