- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
Merhaba bayanlar Allah nasip ederse bayramdan sonra ayrintili ultrasona giricem devlet hastanesinde yaptirmak istedim ama randevu dusuremedim dusurdugum yerlerde 1 ay 3 ay sonra cagrilabilecegimi soyledi bu yuzden tercihimi özel hastaneden yana kullanmaya karar verdim. Ben istanbul bagcilarda yasiyorum ve bircok hastaneyi aradim 400 500 600 tl diyenler oldu. Iki yer biraz daha uygun fiyat verdi biri Yunus emre tip merkezi 220 tl dedi renkli cd rapor veriyormus. Digeri meltem hastanesi 280 tl ultrason siyah beyaz dedi. Bir de özel gungoren hastanesi 290 tl fiyat verdi ancak burada erkek doktor oldugu icin esim kiskanclik yetkisine dayanarak izin vermiyor hos o da gelecek buyuk ihtimalde neyse.
Soruma gelecek olursam ben bu iki yer arasinda karar veremedim fiyat olarak evet yunus emre tip merkezi iyi gorunuyor ancak hic bilgim yok bu hastaneler hakkinda sirf ucuz diye bastan savma birsey olsun istemiyorum. Bu hastanelere ayrintili ultrason icin gidenler varsa iyi kotu yorum yapabilir mi ya da bagcilarda bulunan makul fiyatli hastane bilen varsa yazabilir mi memnun kaldigi yer olanlar en azindan arar bilgi alirim o zamana kadar randevu almak istiyorum
Soruma gelecek olursam ben bu iki yer arasinda karar veremedim fiyat olarak evet yunus emre tip merkezi iyi gorunuyor ancak hic bilgim yok bu hastaneler hakkinda sirf ucuz diye bastan savma birsey olsun istemiyorum. Bu hastanelere ayrintili ultrason icin gidenler varsa iyi kotu yorum yapabilir mi ya da bagcilarda bulunan makul fiyatli hastane bilen varsa yazabilir mi memnun kaldigi yer olanlar en azindan arar bilgi alirim o zamana kadar randevu almak istiyorum