- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 29
- Konu Sahibi susgun peri
-
Canım dr un daha iyi yorumlar tabiki ama bpd baş çevresi 43mm yani 19 haftalık bebeğin ortalamasındaMerhaba arkadaşlar 2 gün önce ayrıntılı ultrasona girdim ama kafama takilan şu bu ölçümlerde uyumsuzluk varmı yardımcı olursaniz sevinirim doktoruma gosteremedim henuz adet tarihime gore 20 + 6 hafta tahmini doğum tarihine gore 21 + 1 haftalik hamileyim
BPD : 43 mm 19 hafta
AC : 142 mm 19 + 4 hafta
FL : 33.5 mm 20 + 4 hafta
Saol canim Rabbim bağışlarsa bebeğim erkek canımCanım dr un daha iyi yorumlar tabiki ama bpd baş çevresi 43mm yani 19 haftalık bebeğin ortalamasında
Ac karın çevresi 19+4 günlük bebeğin ortalamasında
Fl dizüstündeki kemik ölçümü bu bebeğin boyunu hesaplıyo o da 20+4 haftalık bebek ortalamasında
Son adetine göre çok bi fark yok bence sıkıntı yapma. Drun açıklar sana bu arada bebeğin kız mı canım?
Evet canım merak iste sabah ilk isim kalp atışlarıni dinlemek oluyo Rabbim sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin inşallahBende haftaya gitcem inşaallah, hiç anlamıyorum ki canım doktorun anlatır sana , annelik işte merak ediyoruz bişey varmı diye..
saol canım randevu bu ayın 19 unda malesef daha gosteremedimnormal bunlar nıye endıselendın kı 15 gun onde yada gerıde cıkabılır bunlar druna göstermedın mı yaklasık 24 cm bır bebısın var
sorun yok bebegınde normal degerler bunlar endselenme masallah bebişesaol canım randevu bu ayın 19 unda malesef daha gosteremedim
Bende tam 22+0 da detaylı ultrasona girmiştim aynı senin gibi ölçümlerde 21+4 çıkan vardı21+6 çıkan vardı 22+1 çıkanda doktoru ma sordum bu haftalarda gayet normal bu ölçümler bi sıkıntı yok bebek haftasına uyumlu dedi yani sende sıkıntı yapma normalmiş bunlarMerhaba arkadaşlar 2 gün önce ayrıntılı ultrasona girdim ama kafama takilan şu bu ölçümlerde uyumsuzluk varmı yardımcı olursaniz sevinirim doktoruma gosteremedim henuz adet tarihime gore 20 + 6 hafta tahmini doğum tarihine gore 21 + 1 haftalik hamileyim
BPD : 43 mm 19 hafta
AC : 142 mm 19 + 4 hafta
FL : 33.5 mm 20 + 4 hafta
sorun yok bebegınde normal degerler bunlar endselenme masallah bebişe
Saolun arkadaşlar icim rahatladiBende tam 22+0 da detaylı ultrasona girmiştim aynı senin gibi ölçümlerde 21+4 çıkan vardı21+6 çıkan vardı 22+1 çıkanda doktoru ma sordum bu haftalarda gayet normal bu ölçümler bi sıkıntı yok bebek haftasına uyumlu dedi yani sende sıkıntı yapma normalmiş bunlar
Amin canım inşaallah kalp atışlarını nasıl dinliyosun...Evet canım merak iste sabah ilk isim kalp atışlarıni dinlemek oluyo Rabbim sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Ev tipi el Dopplerlerinden aldım canım onunla dinliyorumAmin canım inşaallah kalp atışlarını nasıl dinliyosun...
Ay harikaymış bende istiyorum , iki gün önce bebeği hissedemiyorum diye çıldırıyodum sonra sağlık ocağında baktrdım da rahatladım...Ev tipi el Dopplerlerinden aldım canım onunla dinliyorum
Güzel bir şey canim tavsiye ederimAy harikaymış bende istiyorum , iki gün önce bebeği hissedemiyorum diye çıldırıyodum sonra sağlık ocağında baktrdım da rahatladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?