ben de hamile olduğumu ogrendıgım ilk zamanlar bir kaç sey almıştım insan çok heves ediyor...Allah hepimizin bebeklerini kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah. doktorunun adını not alıyorum canım bakarsın lazım olur bir de ondan fikir alırım
ne güzel bılgılı olman...ben ne ogrendıysem genelde internetten ve doktorlara sora sora ogrenmeye calıstım. evet herkese aldır demek çok kolay geliyor, bana bıle hastaysa aldırcan napcan kı başka dıyorlar bazen çevremdekiler...hamıle kalmadan once ben de aynı seyi düşünüyordum onlar gibi, insanlara kızamıyorum aslında insan başına gelmeden anlamıyor...ama hamile anne adayları ıcın cok zor bir karar...ki bizim bebeklerimiz şuan 17. haftalık kocaman oldular, kıymak düşüncesi insanın içini acıtıyor...Allah düşmanımı bile bu durumlara düşürmesin...sagolsun doktorum olumlu konuşarak bize yardımcı oluyor ona bu konuda minnettarız eşimle...
aynen ben de aynı seylerı hıssedıyorum...cektıgım bulantılar falan benı mahvettı cok kotu aylar gecırdım bulantılardan, bır de bu sorunlar cıktı...1 tane sag salım kucağıma gelirse, 2. bebek ben de buyuk konuşmayayım ama düşünmüyorum...