- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 40
- Konu Sahibi niles-selin27
cvs yaptırdığım için 3lu ve 4lü testlere gerek kalmıyor zaten direkt Kromozomlarda bakılıyor sende amniyosentez yaptırmıştır başka bi test yaptırmaya gerek yok.bizim icin bundan sonra ultrason incelemeleri onemli.normal bi kadın doğum doktoru yerine perinatologa gitmemiz gerekiyor.benim doktorum perinatolog ultrason çok iyi tavsiye ederim.benim sonucum 3 günde çıktı ama 3 yıl gibiydi.bugün gittim kontrole bir sorun görmedi. 20.haftada fetal eko çekilecek inşallah ordada sorun çıkmaz.ben Adnan Keklik'e gidiyorum, Alsancak'ta muayenehanesi. Bir de içime sinmedi 1-2 uzmana daha göründüm ense kalınlığı için ama aynı sonucu aldık genelde...
CVS'nin temiz çıkması cok güzel cok sevındım bence çok korkmamalısın şuan için...
4'lü testini yaptırdın mı?
4'lü test sonucu ve ayrıntılı ultrason önemli bizim gibi sorun yaşayanlar için...
en kötü ihtimal amniyosentez diye düşünüyorum...demek sen de 17. haftadasın benim gibi
ben de panorama teste benzeyen bir kan testi yaptırdım Amerika'dan onun sonucunu bekliyorumbeklemek çok kotu değil mi...
Sende gönlünü ferah tut,iyi düşün iyi olsun,ben hep öyle yaptim