Ayrılmalı mıyım inanmalı mıyım?

inanmamalı mıyım simdi bende şüpheye düştüm ben mi ck safım yoksa ya bunu bana yedirdiyse tebrikler ona valla
Ben olsam ivit işkim sin bikirsin demezdim..

Şüpheye düş tabi sonuçta bu durum için YAPMADIM diyen her erkek temizdir niye ? Çünkü ZARLARI yok (!)

ya da şöyle olabilir,bit geçiş döneminde ve birden boşluğa düştüğü için görüşmek istiyor,bırakamıyor da olabilir, yani geçiş döneminde şoku gidince sanırım sizi istemeyebilir ve bir başkasını da bulabilir, genede siz umutlanmayın

Bak kardeşim, adamın kafası karışık filan değil, sadece bir günde kopmayı kabullenememiş, eşi olmayacaksın ama arkadaşı olarak yakınlarında olacaksın ki paşamız etkilenmesin, üzülmesin. Bu adamdan uzak dur, bir daha asla görüşme. Hemen aramalara sormalara başlayacaktır, yumuşama. Bu bir zihniyet meselesi, sen bunu bugün affetsen, yarın bir gün evlendiğinizde bunu habire başına kakacak, huzur vermeyecek. Adam sana kirlisin, diyor resmen. Sadece bundan değil bu zihniyetteki bütün erkeklerden uzak durmanı tavsiye ederim. Sen kirli filan değilsin, bir insansın. Geçmişinde erkek arkadaşınla seviştin diye eziklenip büzüklenmene de gerek yok, önce sen kendini birine teslim edilecek bir mülk değil insan olarak görmeye başla sonra da seni böyle gören bir adamla ol.

Bu forumu okuyan genç kızlar varsa, onlar da seksi, kadını kirletmek olarak gören bu danalardan uzak dursunlar da nesilleri tükensin.

benzer şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum, bu kafadaki adamlardan hayır gelmez. bugün kabullenicem der yarın kabullendim der öbür gün kabullenemiyorum der ve sanki ona vermen gereken bir hesapmış gibi yaşadıklarını didiklerde didikler.. sonu hüsran daha çok acı.. aklı başında olgun bir insan olsaydı sen tövbe etmişsin allah seni affetmiş ben kimimki neyi kabullenicem derdi.. kaldıki kimseye verilecek ne bir hesabın nede kabullendirecek bir kusurun var. geri kalan inanışına göre senle yukardaki arasında.. onuda çözmüşsün. için huzurlu olsun.. hayat senin hayatın kimsenin sana bu yüzden hesap sormasına asla izin verme. kendine saygı duyan bir insansın onu anladım mesajından böyle devam et yeter..

"Geçmişi temiz bir eş istiyorum" diyerek sana pis muamelesi yapan biri, bu durumu kabbullenmiş gibi görünse de ileride başına kakacaktır.

Bunu sana her ima edişi seni yaralar..

Lafa bak, sanki kendisi sütten çıkma ak kaşık.
Ben de "Geçmişi temiz" lafında takıldım kaldım ! hazımsızlık çeken gider talcid alır bol bol gaz çıkarır :KK66:

Hala sayıca az da olsa kendilerini eşlerine saklayan erkekler de var.
Yani ben varlıklarına inanıyorum.

Konu sahibi sıkıntı seni bu yüzden terkedecek olması değil bence.
Buna bakıp o adamdan hayır gelmez demem.

Çünkü tekrar ediyorum kendisi de dikkat ettiği müddetçe, evleneceği insanın her anlamda ilki olmasını istemesi
en doğal hakkıdır.

Ama geçmişi temiz birini istiyorum gibi bir cümle kurması çirkin.
Ben kendimi bu anlamda koruyorum, evleneceğim insandan da bunu bekliyorum dese anlarım.

Bakış açısı hoş değil yani ve ilerde bunu karşına çıkarır gibi, bu nedenle ondan hayır gelmez diyebilirsin.

Benim ciddi bi ilişkim vardı düne kadar..dün sevgilime gecmiste bişeyler yasadıgımı ve bakire olmadıgımı söyledim.önümüzde 5 sene kadar var evlenmek icin üni de okuyoruz ikimizde.önce inanamadı tepki gösterdi ben de acık acık söyledim kararına saygı duyarım olmaz dersen falan dedm.benim seninle cok hayalim vardı buluştugumuzda takmak için yüzük almıştım falan dedi.simdi napıcaksın demeye basladı..sonra uzun iki mesaj atı işte seni cok seviyorum ama ben gecmsi temiz bi eş istiyorum dedi mesajlarda özetle..bende tamam dedim saygı duyuyrm sana ama sonra da sen hemen vazgecabiliosun benden bakıyorum da dedi cevap vermiyorum hemen arıo mesajlar yagdırıo napmaya calısıosun deyince de seni seviyorum biraz zaman ver hazmetmye calısıyorum bunu düşündükçe delircek gbi oluyorum ama en azından hersey bitmeden bulusalım tekrar dio.olmucaksa ne anlamı var diyorum sen bigünde kabul etmemi bekliosun biraz zaman ver hem esim olamasan bile arkadasn olarak hep yanında olcam zor durumunda ne zaman yardıma ihtiyacn olsa dio yanıma gelmek istiyo..simdi iki ihtimal var ya beni gözden cıkardı kullanmak için rol yapıyo aslında konduramıyorum:KK43: ya da gercekten söylediği gibi kafası karışık bırakmak istemiyo hazmetmeye calışıyo..sormak istediğim sizce hangisi bu ihtimallerden davranıslarına göre?
Ayrılmalı mıyım yoksa zaman mı vermeliyim..korkuyorum o hayal kurdugumuz 5 sene sonunda beni bırakmasından o zaman daha cok üzülücem kırılıcam zaten yıpranmıs durumdayım hep gerginim yasadıklarımı bende hazmedemedim hala Allaha karsı tövbemi ettm daha dikkatli atıyorum adımlarımı artık o da bunun farkında bu meseleyi anlatmadan önce hersey cok güzldi anlasıoduk..mantıklı düşünemiyorum artık.simdiden tesekkürler cevaplarınız için..

Simdi mantıklı düsününce senle beraber olmak istese zaten olurdun yanı tamam sorun degıl deyıp senınle beraber olurdu ama hazmedemıyorm demıs senı kandıracak olsa bence boyle demez hem sen guvenmıssın kı bunu demıssın bende gercekten hazmedemıyordur erkekler cok takar bu konulara bıraz zaman vermelısın kendını ezdırme bu surecte ama bıraz zaman tanı hersey bıranda olmaz

Diyelimki bisure duzeldi.. Tamam dedi.. Ama ilk basta gorusunu acik net dile getirmis biri oldugu icin aslaa unutulmayacak bu konu. Evlendiginizde en ufak seyds onune cikartacak. Imalarda bulunacak. Zor...

Benim ciddi bi ilişkim vardı düne kadar..dün sevgilime gecmiste bişeyler yasadıgımı ve bakire olmadıgımı söyledim.önümüzde 5 sene kadar var evlenmek icin üni de okuyoruz ikimizde.önce inanamadı tepki gösterdi ben de acık acık söyledim kararına saygı duyarım olmaz dersen falan dedm.benim seninle cok hayalim vardı buluştugumuzda takmak için yüzük almıştım falan dedi.simdi napıcaksın demeye basladı..sonra uzun iki mesaj atı işte seni cok seviyorum ama ben gecmsi temiz bi eş istiyorum dedi mesajlarda özetle..bende tamam dedim saygı duyuyrm sana ama sonra da sen hemen vazgecabiliosun benden bakıyorum da dedi cevap vermiyorum hemen arıo mesajlar yagdırıo napmaya calısıosun deyince de seni seviyorum biraz zaman ver hazmetmye calısıyorum bunu düşündükçe delircek gbi oluyorum ama en azından hersey bitmeden bulusalım tekrar dio.olmucaksa ne anlamı var diyorum sen bigünde kabul etmemi bekliosun biraz zaman ver hem esim olamasan bile arkadasn olarak hep yanında olcam zor durumunda ne zaman yardıma ihtiyacn olsa dio yanıma gelmek istiyo..simdi iki ihtimal var ya beni gözden cıkardı kullanmak için rol yapıyo aslında konduramıyorum:KK43: ya da gercekten söylediği gibi kafası karışık bırakmak istemiyo hazmetmeye calışıyo..sormak istediğim sizce hangisi bu ihtimallerden davranıslarına göre?
Ayrılmalı mıyım yoksa zaman mı vermeliyim..korkuyorum o hayal kurdugumuz 5 sene sonunda beni bırakmasından o zaman daha cok üzülücem kırılıcam zaten yıpranmıs durumdayım hep gerginim yasadıklarımı bende hazmedemedim hala Allaha karsı tövbemi ettm daha dikkatli atıyorum adımlarımı artık o da bunun farkında bu meseleyi anlatmadan önce hersey cok güzldi anlasıoduk..mantıklı düşünemiyorum artık.simdiden tesekkürler cevaplarınız için..
Bana sanki bunu sindiremeyecek biri gibi geldi devam etse da belli bir süre sora bu konuyu yine gündeme getirip ayrılabilir.

canim sanırım, erkek arkadaşın rol yapıyor başta söylemiş geçmişitemiz bir eş istiyorum diye sonrasindada rol kesiyor bence kullanmak için benim düşüncem böyle ama kararı verecek olan sensin yinede o_O

kızlar cok tesekkur ederim cevaplariniz icin..evet cok hakliymissiniz bugun de yanina geleyim sonra yakin bi sehre gidelim biri gorcek derdin olmaz dio.ben biri gorck die bahane ettim de bulusmamak icin..bi gece kalalim ertesi gun de beraber gecer dedi..artik daha net gorebiloyorum beni kullanio..guvenimi aldi benden bu hareketyle artik ben onu istemiyorum.tekrar tesekkurler destegnz icin:)

Başta duyduğunda geçmişi temiz biriyle evlenmek istiyorum diye abuk sabuk konuşuyorsa sonradan evlenmez. Bir dünya bahane bulur. Ben sana söyleyeyim canım... Tamamen bitirmende fayda var. Buna aldırış etmeyen ve sorun etmeyecek erkek, ilk duyduğunda her şeyinle kabulümsün derdi. Kaç sene seni kullanır, evlenmez böyleleri. Güvenme...

Devam et arkadaşım devam et de böyle öküzlerde bu cesareti kendilerinde bulsunlar. Adam açık açık seninle cinsel anlamda birlikte olmak için ( kullanmak terimi çok çirkin çünkü!) zırvalamışta zırvalamış.:KK11:

X