Ayrılmalı mıyım inanmalı mıyım?

Suan hazmetmeye calisiyor ya, aslinda omur boyu hazmedemeyecek. Belki askindan oturu hazmettim deyip evleneceksiniz ama bir an gelecek bu konulari tekrar tekrar onunuze cikaracak.

Bu adamdan hayır bekleme. Arkana bile bakmadan kaç. Geçmişi temiz kız ne demek ya? Ne yapmışsın sen? Ne pis bir düşünce ya, geçmişi temiz kız. Hazmetmesi lazımmış , neyi? Allah aşkına düşünme bile defolsun gitsin, mide bulandııyor böylesi. Temiz geçmiş 2 damla kanla mı oluyormuş? Ona göre temizlik buysa 2-3 dikişe bakıyor artık. Sanki adam öldürmüşsün, yetim hakkı yemişsin, hırsızlık yapmışsın bu ne be.

kızlar cok tesekkur ederim cevaplariniz icin..evet cok hakliymissiniz bugun de yanina geleyim sonra yakin bi sehre gidelim biri gorcek derdin olmaz dio.ben biri gorck die bahane ettim de bulusmamak icin..bi gece kalalim ertesi gun de beraber gecer dedi..artik daha net gorebiloyorum beni kullanio..guvenimi aldi benden bu hareketyle artik ben onu istemiyorum.tekrar tesekkurler destegnz icin:)

tatlısu kurnazı.

5 sene çok uzun bi süre. Aslında hemen geçebilecek bir süre gibi gözükse de bu durum için oldukça uzun bir süre. Ve bu arkadaşın seni bekleyeceğini zannetmiyorum.

Bence yol yakınken ayrıl, herkesin tercihleri vardır kabul eder etmez ben kendi açımdan saygı duyarım. Ama tepki göstermek yerine ''sakince bunu düşünmeliyim'' diyip kendini biraz dinlenmeye alsaydı anlardım..

Ama bu arkadaşın anlaşılan kafası karışmış ve kafası karışmış biri de 5 yıl seni beklemez, beklesede sadece oyalar gibi geliyor..

Sana geçmişin kirli demek istemiş.
Hazmetse bile bunu ilerde sürekli yüzüne vuracaktır emin ol.
Bazı insanlar saygıyla karşılar kendinden önceki hayatı, bazıları yediremez. Bu hem saygı duymamış hem yediremiyor. Böyle birisi sana gerçekten değer veremez.

edit: yorumları okumamıştın zaten sende vazgeçmişsin.
Doğru yolu bulmuşsun :)

5 sene çok uzun bi süre. Aslında hemen geçebilecek bir süre gibi gözükse de bu durum için oldukça uzun bir süre. Ve bu arkadaşın seni bekleyeceğini zannetmiyorum.

Bence yol yakınken ayrıl, herkesin tercihleri vardır kabul eder etmez ben kendi açımdan saygı duyarım. Ama tepki göstermek yerine ''sakince bunu düşünmeliyim'' diyip kendini biraz dinlenmeye alsaydı anlardım..

Ama bu arkadaşın anlaşılan kafası karışmış ve kafası karışmış biri de 5 yıl seni beklemez, beklesede sadece oyalar gibi geliyor..
bende bunu anlatmaya calısıyorum bitirmeye calısıyorum yine tartısıyoruz ben sana naptım dio kafayı yemek üzereyim ya.

bende bunu anlatmaya calısıyorum bitirmeye calısıyorum yine tartısıyoruz ben sana naptım dio kafayı yemek üzereyim ya.

sen bana birşey yapmadın de. Senin tepkilerinden dolayı sana da hak vererek ayrılmak istiyorum ikimizde ilerde üzülmmeyelm de.

ya sana gayet net şunu söyliyim birazcık gururu olsa böyle yapmaz zaten. Çocuğa bak ya ne sahip çıkıyo ne gitmene izin veriyo sıkıntılı bi tip

Senden intikam almak istiyor besbelli. Başkasiyla yaşadın benle yaşamadan ayrılamayız gibilerinden gidiyor. Şimdi duygu sömürüsü yapıyor istediğini aldıktan sonra bunu sana ödetmiş hissine kapilacak. Gururunu kurtaracak aklınca

sen bana birşey yapmadın de. Senin tepkilerinden dolayı sana da hak vererek ayrılmak istiyorum ikimizde ilerde üzülmmeyelm de.

ya sana gayet net şunu söyliyim birazcık gururu olsa böyle yapmaz zaten. Çocuğa bak ya ne sahip çıkıyo ne gitmene izin veriyo sıkıntılı bi tip
evet aynen bu cümleyi kurdum seni sevdiğim için kurallarmdan vazgectim senden sonra bu düşüncelerimi değiştirmeye karar verdim amacım baska olsa nie yanına gelmek isteyeyim dedi..simdi bıraktı güvenmiosan bitirmek istiyosan napim unuturm unutabilirsem tabi dio hay Allahım ya cok güzel rol yapıo ya da ben haksızlık yapyrum:KK43:

Kesinlikle ayril bunu soylediginde gecmisin beni ilgilendirmez.benimleyken naptigin ilgilendirir diyebilecek biriyle ol kesinlikle evlensen.bile basina kakacak sana zindan edecek Bu durumu

artık aglancak halime gülüyorum ya sinirimi bozdu arafta kaldım cok güzel duygu sömürüsü yapıo inşaallah hakikaten masum degildir haksızlık yapmyorumdur zaten seviym:KK43:

Bu adamla devam edersen -ki adam değil bence- ömür boyu pişman olursun.
Seninde geçmişin çok temiz değildi be diye sürekli gündeme bu konuyu getirecek.
Kendisi ilerde seni aldattığında bunu söyleyip kendini savunma hakkı elde edebilir mesela.
Sen bilirsin.
Şimdi ayrılsan 1 ay üzülürsün zaten daha ortada söz yok nişan yok bir şey yok 5 yıl kadar sevgili kalacaksınız. Sen o 5 senede 5 tane daha bulursun rahat ol.

artık aglancak halime gülüyorum ya sinirimi bozdu arafta kaldım cok güzel duygu sömürüsü yapıo inşaallah hakikaten masum degildir haksızlık yapmyorumdur zaten seviym:KK43:
Aklında hep şu sorular olur. Acaba nasıl biriyle beraber oldu? Benden daha mı yakışıklıydı, daha mı iyiydi? Daha mı mutluydu? Daha da çirkinleşen düşünceler. Kursalar da kurcalar kafasını. Cesaret edip kopamiyor şu an ama zaman geçtikçe olay soğuduktan sonra kabul ettim dediği şeyleri aslında sadece bastırdığıni farkedecek.. Ve çirkin düşünceleriyle sizi gerek sözlü gerek bakışlarıyla gerekse tavırlarıyla üzecek

evet aynen bu cümleyi kurdum seni sevdiğim için kurallarmdan vazgectim senden sonra bu düşüncelerimi değiştirmeye karar verdim amacım baska olsa nie yanına gelmek isteyeyim dedi..simdi bıraktı güvenmiosan bitirmek istiyosan napim unuturm unutabilirsem tabi dio hay Allahım ya cok güzel rol yapıo ya da ben haksızlık yapyrum:KK43:

erkeklerin 1 numaralı özelliği 'kendilerini çok güzel acındırırlar' ve bunu yaparken o kadar çok başarılı olurlarki merhamet etmeyen kadın yoktur. sana çok çektirecek, Umarım hakkında hayırlısı olur.

X