- 30 Aralık 2009
- 22.678
- 88.252
- 40
- Konu Sahibi blackwitch7
Bak gördün mü ? Hemen amacını belli etmiş sakın ona geri dönme..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle canım..zaten evlenme asamasına varamıcaz amacı belli.bitirdim.Şimdi tamam dese bile, sonraları en ufak şeyde yüzüne vurur. Bu Adam öyle bir karsktere sahip sanki
kızlar cok tesekkur ederim cevaplariniz icin..evet cok hakliymissiniz bugun de yanina geleyim sonra yakin bi sehre gidelim biri gorcek derdin olmaz dio.ben biri gorck die bahane ettim de bulusmamak icin..bi gece kalalim ertesi gun de beraber gecer dedi..artik daha net gorebiloyorum beni kullanio..guvenimi aldi benden bu hareketyle artik ben onu istemiyorum.tekrar tesekkurler destegnz icin:)
bende bunu anlatmaya calısıyorum bitirmeye calısıyorum yine tartısıyoruz ben sana naptım dio kafayı yemek üzereyim ya.5 sene çok uzun bi süre. Aslında hemen geçebilecek bir süre gibi gözükse de bu durum için oldukça uzun bir süre. Ve bu arkadaşın seni bekleyeceğini zannetmiyorum.
Bence yol yakınken ayrıl, herkesin tercihleri vardır kabul eder etmez ben kendi açımdan saygı duyarım. Ama tepki göstermek yerine ''sakince bunu düşünmeliyim'' diyip kendini biraz dinlenmeye alsaydı anlardım..
Ama bu arkadaşın anlaşılan kafası karışmış ve kafası karışmış biri de 5 yıl seni beklemez, beklesede sadece oyalar gibi geliyor..
bende bunu anlatmaya calısıyorum bitirmeye calısıyorum yine tartısıyoruz ben sana naptım dio kafayı yemek üzereyim ya.
O şimdi orhan gencebay ferdi tayfur ibrahim tatlises müslüm Gürses falan dinliyordur :))Bunalıma sokmuşsun çocuğu
evet aynen bu cümleyi kurdum seni sevdiğim için kurallarmdan vazgectim senden sonra bu düşüncelerimi değiştirmeye karar verdim amacım baska olsa nie yanına gelmek isteyeyim dedi..simdi bıraktı güvenmiosan bitirmek istiyosan napim unuturm unutabilirsem tabi dio hay Allahım ya cok güzel rol yapıo ya da ben haksızlık yapyrumsen bana birşey yapmadın de. Senin tepkilerinden dolayı sana da hak vererek ayrılmak istiyorum ikimizde ilerde üzülmmeyelm de.
ya sana gayet net şunu söyliyim birazcık gururu olsa böyle yapmaz zaten. Çocuğa bak ya ne sahip çıkıyo ne gitmene izin veriyo sıkıntılı bi tip
artık aglancak halime gülüyorum ya sinirimi bozdu arafta kaldım cok güzel duygu sömürüsü yapıo inşaallah hakikaten masum degildir haksızlık yapmyorumdur zaten seviymBunalıma sokmuşsun çocuğu
artık aglancak halime gülüyorum ya sinirimi bozdu arafta kaldım cok güzel duygu sömürüsü yapıo inşaallah hakikaten masum degildir haksızlık yapmyorumdur zaten seviym
Aklında hep şu sorular olur. Acaba nasıl biriyle beraber oldu? Benden daha mı yakışıklıydı, daha mı iyiydi? Daha mı mutluydu? Daha da çirkinleşen düşünceler. Kursalar da kurcalar kafasını. Cesaret edip kopamiyor şu an ama zaman geçtikçe olay soğuduktan sonra kabul ettim dediği şeyleri aslında sadece bastırdığıni farkedecek.. Ve çirkin düşünceleriyle sizi gerek sözlü gerek bakışlarıyla gerekse tavırlarıyla üzecekartık aglancak halime gülüyorum ya sinirimi bozdu arafta kaldım cok güzel duygu sömürüsü yapıo inşaallah hakikaten masum degildir haksızlık yapmyorumdur zaten seviym
evet aynen bu cümleyi kurdum seni sevdiğim için kurallarmdan vazgectim senden sonra bu düşüncelerimi değiştirmeye karar verdim amacım baska olsa nie yanına gelmek isteyeyim dedi..simdi bıraktı güvenmiosan bitirmek istiyosan napim unuturm unutabilirsem tabi dio hay Allahım ya cok güzel rol yapıo ya da ben haksızlık yapyrum