• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmak uzereyim

Pamuk1989

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
193
59
18
35
Kizlar merhaba buraya yni katildim.3yillik evliyim esimle cok severek evlendik ailesi en bastan istemediler ama ben yinede sevdigim icin evlendim.esimle ikimiz universite mezunuyuz ama atanamadik esim markette calisiyor bende ucretli ogretmenlik yapmaya basladim.esim surekli markette calistigi icin sikayetlenmeye basladi istemiyor zor geliyor ve konu ya benimle memleketime gelirsin yada ayriliriz demeye geldi.ben simdi ailemin yanindayim bikac gun dinlenmeye geldim bugun beni aradi ve isi birakip memleketine gidecegini soyledi bende ya onla gidecekmsim yada bitecekmis bu is..cok agladim sabahtan beri lutfen bu konuda tecrubeli olanlar bana yardimci olsunlar

Lutfen kizlar bana tavsiye verecek kimse yokmu..suan cok uzgun ve bitkinim acimla nasil basa cikacagim bilmiyorum..

Bu konuda tecrübem yok tehditle iş mi olur
1 aydir isten sikildikca memleketine gitmekten bahsediyordu bende her seferinde tavrimi koydum ailenle olmaz dedim cunku beni hicbi zaman istemediler.istede surekli sorun cikartti begenmedi parasini az buldu yada cok yorucu hep sabret dedim teselli etmeye calistim ama yok

Böyle kararlar bireysel alınmaz.
Evli iseniz, beraber ortak bir paydada buluşmanız gerekir.
Eşiniz kafasına göre işten çıkıp, memleketine yerleşmek istiyorsa hem ilişkinizde hem de kendisinde fazlaca büyük bir sorun var derim.
Çünkü adam eşini hiçe sayıp karar alıyor, bir de üstüne rest çekiyorsa ya pişmanlığı vardır evliliğine dair ya da bir şekilde ikna olacağınızı düşündüğünden, kendi rahatını ön planda tutuyordur.

Böyle kararlar bireysel alınmaz.
Evli iseniz, beraber ortak bir paydada buluşmanız gerekir.
Eşiniz kafasına göre işten çıkıp, memleketine yerleşmek istiyorsa hem ilişkinizde hem de kendisinde fazlaca büyük bir sorun var derim.
Çünkü adam eşini hiçe sayıp karar alıyor, bir de üstüne rest çekiyorsa ya pişmanlığı vardır evliliğine dair ya da bir şekilde ikna olacağınızı düşündüğünden, kendi rahatını ön planda tutuyordur.
Markette calismayi istemiyor tum omrumce bunu yapamam diyor surekli hergun sabah aksam soyleniyordu bende evlilikte olur boyle seyler deyip idare etmeye calistim sabredelim daha iyisi olur daha iyi is buluruz dedim hep ama o hep isyan etti simdi bende calismaya basladim daha iyi olcagimizi umuyordum ama olmadi.ben bikac gunlugune geldim bayadir bunkonuda sikinti yaptigi icin biraz moral toplarim dedim.gelirkende konustum ustelik yapma iste kavga etme sorun cikarma lutfen dedim yalvardim hatta tamam dedi ama bugun hersey degisti

Markette calismayi istemiyor tum omrumce bunu yapamam diyor surekli hergun sabah aksam soyleniyordu bende evlilikte olur boyle seyler deyip idare etmeye calistim sabredelim daha iyisi olur daha iyi is buluruz dedim hep ama o hep isyan etti simdi bende calismaya basladim daha iyi olcagimizi umuyordum ama olmadi.ben bikac gunlugune geldim bayadir bunkonuda sikinti yaptigi icin biraz moral toplarim dedim.gelirkende konustum ustelik yapma iste kavga etme sorun cikarma lutfen dedim yalvardim hatta tamam dedi ama bugun hersey degisti
Markette çalışmak kariyer olarak kendine denk gördüğü ya da hayal ettiği bir şey değildir, kabul edebilirim bunu.
Ama ortada iş güç yokken hem de eşini hiçe sayıp tek tabanca hayatına yön vermek nedir?
Oraya gidince alanında iş bulup, mutlu olacağı garanti mi?
Desek ki; bir iş teklif edildi ve her şey hazır, sadece eşinizin gitmesi bekleniyor.
Ancak böyle bir durumda oturup konuşmanız gerekir, aksi hali ergen agresifliğinden öte değildir gözümde.

Markette çalışmak kariyer olarak kendine denk gördüğü ya da hayal ettiği bir şey değildir, kabul edebilirim bunu.
Ama ortada iş güç yokken hem de eşini hiçe sayıp tek tabanca hayatına yön vermek nedir?
Oraya gidince alanında iş bulup, mutlu olacağı garanti mi?
Desek ki; bir iş teklif edildi ve her şey hazır, sadece eşinizin gitmesi bekleniyor.
Ancak böyle bir durumda oturup konuşmanız gerekir, aksi hali ergen agresifliğinden öte değildir gözümde.
O konuda bende hep hak verdim ona haklisin dedim ama gecinmemiz icin bu sart dedim.daha iyisini bulana kadar.hep yatistirmaya calistim onu.madem istemiyorsun sehri benim ailemin oldugu koye ilceye gidelim dedim benim ewimde war ama onun ailesinin yanina gidip onlarin evinde kalip seracilik yapacakmisiz..benim evim var ustelik ciftcilik yapmak istese ailemin imkanida var ama burayo istemiyor senin memleketinde ne isimz var diyor.ailesi demis baskasinin isinde calisacagina buraya gel ve serada calis kendine ev yap otur.oda karinsa gelmek zorunda

Eşiniz galiba ailesinin gazıyla gitmeyi kafasına koymuş. İşinden de çok bunaldıysa gidecektir. Siz de şehir değişikliği yüzünden yuvanızı yıkmak istemeyeceksiniz muhtemelen. O gidip bir süre kalsın baksın yapabiliyor mu,belki 1 ay sonra orayı da istemeyecek.

Sen demiyormusun seni hiç istemediklerini bide diplerine gidiceksin sen düşün artık durumunu
Evet dogru soyluyorsun ama sirf yuvam yikilmasin diye onu bile yapmayi dusundum bazi zamanlar ama gitsem zaten yikilacak onlar yikcak simdide gitmeyecegimi bildikleri halde esimi gazliyorlar oda onlarin dedigine gidiyor

Eşiniz galiba ailesinin gazıyla gitmeyi kafasına koymuş. İşinden de çok bunaldıysa gidecektir. Siz de şehir değişikliği yüzünden yuvanızı yıkmak istemeyeceksiniz muhtemelen. O gidip bir süre kalsın baksın yapabiliyor mu,belki 1 ay sonra orayı da istemeyecek.
Evet bu gece gidecegini soyledi bende gitmemin hic hayirli olmayacagi kanisindayim malesef.zaten bana dayatma yapiyor gitmemin bi onemi olmaz onun icin.ama hadi o sinirli gercekleri goremiyor diye ben sabrettim ama galiba yetmiyor.isi istemedigi icin yuwasini yikmayi gize alabiliyor

Gece hic uyuyamadim hep agladim icim cok skiliyor nasil olcak nasil basa cikcam bu sorunla onunla 5 yilimiz gecti 3 yili ewlilik yasadigimiz anilari nasil unutucam ilk sevdigim insanla evlendim.gozumu ne zaman kapasam yasadiklarimiz geliyor cok kotuyum

Kizlar merhaba buraya yni katildim.3yillik evliyim esimle cok severek evlendik ailesi en bastan istemediler ama ben yinede sevdigim icin evlendim.esimle ikimiz universite mezunuyuz ama atanamadik esim markette calisiyor bende ucretli ogretmenlik yapmaya basladim.esim surekli markette calistigi icin sikayetlenmeye basladi istemiyor zor geliyor ve konu ya benimle memleketime gelirsin yada ayriliriz demeye geldi.ben simdi ailemin yanindayim bikac gun dinlenmeye geldim bugun beni aradi ve isi birakip memleketine gidecegini soyledi bende ya onla gidecekmsim yada bitecekmis bu is..cok agladim sabahtan beri lutfen bu konuda tecrubeli olanlar bana yardimci olsunlar

Memleketine gidince işler kollarını açmış bekliyor mu olacakmış? Mantıklı izahı neymiş memleket de memleket demesinin?

Back