Ayrılma kararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oladabilir bir insan nasıl bu kadar değişir yoksa diye düşünüyorum bazen . Bende değiştim o daha beter değişti Allah bilir artık.
Evet yapıyorlar vicdansiz insanlar benim kuzenime çoçugu olmasin diye yapmiştilar olmuyordu gerçekten kizin çocugu 3yili geçiyordu artik gezmedigi doktor kalmamişti doktorda sorun yok diyordu ama çocukta yoktu kendileride şaşiriyordu gelme kizim senin sorunun yok diye.Bir gun komşu abi önermiş annesine git baktir belki yapmişlar kizina çok severiz abi gibi kendisini.Büyü bozuldugu ay hamile kaldi kiz ben merakimdan gittim bu arada bahcelerinden çikti bebekdi iple baglamişlardi acayip birşey ürkutucuydu.Bu kadarda tesadüf olucagina ben inanmiyorum açikcasi.Babasinin kardeşinden hep şüphe ettik hic sevmezdi bizi yapmacik tavirlar kuzenimede üzulme olur sen gençsin daha diyordu.Kendisi hep hoca kapilarini gezer gizli gizli şimdi gelinin iki yildir çocugu olmuyor doktor geziyorlar Allahin adaletimi ne bilemiyorum artik gunahina girmeyeyim.Ben bu olaydan sonra artik inaniyorum zaten Kurandada geçiyor hepsi.

Bunlar nasıl insanlar nasıl hesap verecekler Allaha aklım almıyor Allah ıslah etsin eğer bana yapildiysa iki cihanda da hakkımı helal etmicem hayatım mahvoldu

Ya şu yorumdaki amaç ne Allah aşkına

Evet çıkıyordu durumları iyiydi, evet ot çok nadir kullanırdı ama izin vermesem bile ..
Sizin yaşınız kaç,eğitiminiz var mı bir işe girip yeni bir hayata atılmaya kararlı mısınız,ailenizde arkanızdaymış bu güzel bir durum.
Çok hata yapmışsınız zaten doğulusunuz diye sizi istemeyen ailenin çocuğuyla evlenerek.Nesi varmış doğuluların diyemediniz mi

Ayrılalı 3 ay bosanali 1 ay oldu.bi süre ağrılı geçer karşıdaki insan nekadar kötü olursa olsun cennetten çıkma kadın duygusallığı zirvede yaşar öncelikle içinde tutma ağla, geçiyor korkma

30 yaşındayım mesleğim var çok şükür ailem de arkamda . Dedim tabiki hatta ayrildim direkt bilirsin dogululari neyle karaladiklarini az cok . asla alakam olmayan şeylerle suçlandım ırkçılık gördüm vs ama oğulları kapımda sabahlayarak beni ikna etmişti.. çok pişmanım ama

Ağlıyorum zaten çokta iyi geliyor ama daha güçlüyüm aklım başımda. Çok tsk ederim yorumuz için umarim hayatınız daha güzel olur

Yok bilmiyorum neyle karalıyorlar? hiç doğulu çevrem yok cidden bilmiyorum

Bunlar nasıl insanlar nasıl hesap verecekler Allaha aklım almıyor Allah ıslah etsin eğer bana yapildiysa iki cihanda da hakkımı helal etmicem hayatım mahvoldu
Evet benim onlara ṣahit olmam yani dehşet vericiydi.Ben insan insana böyle şey yapamaz diye düşünüyordum hep insan korkar yani vebalinden ama biz enayimişiz dedimya sonra gerçektende bazilari hocayla yatip kalkıyormuṣ.Ve ikinci kezde yapildi kuzenime çocugu ölsun diye bunu duyunca kanim donmuştu neyseki artik akilliydik direk çikardilar.Bu arada kızın kimseylede işi yok ama baṣına gelmeyen kalmadı.
O yüzden hep büyü ile ilgili şüphesi korkusu olan üyeleri uyariyorum belki yapilmiṣdir dikkatli olun diye sonuçlari gercekten çok kötü cehennemlik insanlar Allah hepsinin belasini versin.

Yok bilmiyorum neyle karalıyorlar? hiç doğulu çevrem yok

Amin inşallah bizde varsada bozulmadı kaldı öyle sonuç boşanıyoruz:) ne diyeyim Allahtan bulsunlar ki, bulurlar zaten hoca soğutma muskasi yapıldı demiş bilmiyorum artık.

Amin inşallah bizde varsada bozulmadı kaldı öyle sonuç boşanıyoruz:) ne diyeyim Allahtan bulsunlar ki, bulurlar zaten hoca soğutma muskasi yapıldı demiş bilmiyorum artık.
Hocada beceriksiz bence kuzenimin gittigini ben tanımıyorum ama yillar önceydi zaten bir kadındı ama çok iyi yapti iṣini bir kez gordum kendisini.Sadece büyü bozuyordu yapmıyordu galiba boyle demişti.
Zaten bu çevreden kurtulmaniz iyi olmuş yine rahat vermezler yoksa inṣallah karṣiniza dogru durust birisi çikar.

Narsit koca var,ot var,şiddet var,evde şeytan var büyü var ,plansız gebelik var,gebelik kaybı var,isimsiz evlilik var oğlu var ama nokta virgül yok.
Neyse umarım hersey güzel olur bundan sonrası için elhamdülillah.

Amin inşallah tsk ederim hayırlısı olsun herseyin Allah büyüktür.

Ne kadar acimasiz yorumlar bunlar ya uff acele yazdık idare edin işte. Sizdeeee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…