Ayrılık..

yagmuur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
64
0
36
Bursa
Selam kızlar. Bir kaç konum vardır..
Şimdi ayrıldık.. tamamen bitti gibi.. kısaca anlatayım.
Herşey iyi güzel gidiyordu. Sınıfta benden hoşlanan bi tane çocuk var. Bunu öğrenmiş sevgilim.. Gitmiş çocukla konuşmaya, azda atarlıdır benimki. Dövmüştür belki de bilmiyorum. O benden hoşlanan çocuk ve bir kaç kişi, sevgilime bazı şeyler söylemişler. Lise 1'den beri birlikte olduğumuzu söylemiştim. Lise 1'in ilk döneminin sonlarına doğru.. İşte ilk dönemin daha başında sınıfımızdaki bir çocuktan hoşlanmıştım. Daha lise 1'iz zaten.. oda benden hoşlanmıştı.. ve çıkma gibi bi durum söz konusu olmadı.. hoşlantı ya geçti zaten uzun sürmedi.. kafanız karışmasın bu hoşlanan çocukla filan lise 1'de aynı sınıftaydık hep beraber.. sevgilim değil tabi. neysee.. bunları söylemişler işte. yok yağmur x'den hoşlanıyordu, x saçlarıyla oynuyordu, x'e çok tatlı diyordu gülüşü çok güzel diyordu filan.. x kişisinin saçlarımla oynama durumu şöyle, saçlarım kıvırcıktır benim. herkes oynar saçlarımla. kalemi buklelerimin arasına sokarlar filan. ama gülüşü çok güzel filan asla onlara dememişimdir. sevgilim bu konularda hassastır bilirsiniz geçmişim diye bi konu açmıştım.. azcık sorunludur bu konularda.. ve x kişisiyle bu senede aynı sınıftayız arkadaş olarak görüyorum oda beni öyle, hatta kardeş gibi yani.. sevdiği bi kız var onla aralarını yapmaya filan çalıştım.. asıl takıldığı konuda şu, ben çoğu erkeği face adresimden silmiştim. x kişisini ve bi kaç muhabbetim olduğu erkeği silmedim. neymiş eskiden hoşlandığım çocuğu facemden silmemişim.. neymiş o çocukla nasıl oturmuşum.. x'le oturunca zaten konuştuğumuz iki konu var.. biri benim sevgilim.. diğeride onun sevdiği kız..
sonuç olarak kızlar.. ayrıldık işte.. ağzına geleni söyledi.. dün bazı dedikleri çok koydu bana asla barışmıcam bende.. istemiyorum.. afedersiniz o.. muamelesi yaptı bana. gitmiş bazılarına yağmur beni aldattı filan diyormuş hatta.. yani tamamen bitti.. diyiceksiniz ki ha madem bitti mutlu olmalısın.. olmuyor işte.. ben zaten çok duygusal birisiyim.. ve onun tek sözüyle ağlayan birisiyim elimde olmadan.. sabah akşam ağlıyorum .. bugün ayrı olduğumuz 3. gün ama dünde konuştuk .. yine ağlattı yine yine.. öyle tükendim ki ağlamaktan.. dayanamıyorum artık.. c.tesi günü son kez konuşucaz herşeyi yok daha başka şeyler duymuş falan filan.. sanırım gerçektende son olucak.. paylaşmak istedim..
elinizden bişey gelmiyor biliyorum ama , üzme kendini filan gibi cümleler kurmazsanız sevinirim. çünkü teselliler bir işe yaramıyor.. siz sadece konuya objektif olarak bakıp değerlendirirseniz mutlu olurum..
teşekkürler kızlar..

Bak ne diyeceğim...Sen bu çocuktan ayrıl.
Bırak ne isterse düşünsün.O öyle düşündü veya dedi diye sen öyle olmayacaksın.
Hatta şu son konuşmaya bile gitme.Yani gidip te sinirini bozma.Kapat kendini.
Konuşup hesaplaşıp eline birşey geçmeyecek.Onu ikna etmek zorunda değilsin.
Ayrıldıktan sonra rahatlarsın.O onu demiş,bu bilmemkimi eklemiş,onunla görüşmüş,buna anlatmış filan.Kurtul gitsin !
Bu yaşlarda ilişki idare etmek zor.Hele ki dersler varken gereksiz bir yük bile olabilir.
Bir süre gönül işlerinden uzak dur,kafanı topla.Nasıl bir arkadaşlık istediğine karar ver.
Ondan sonra mutlu ve huzurlu bir arkadaşlığın olur inşallah.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

bak cnm bittiğine şimdi elbette sevinemezsin, üzülmen doğal ama bir zaman sonra mutlu olacaksın emin ol. bi ilişkide geçmiş sorunsa genelde o ilişki genelde çıkmaza girer. sen geçmişi deiştiremezsin belli
ki erkek arkadaşının da geçmişini kabullenmeye niyeti yok o yüzden boşuna kendini harab etme. bence de son görüşmeye bile gitme boşver ne istiyorsa öyle düşünsün. ilişkiniz boyunca seni tanımadıysa bu onun eksikliği. bi söz vardır çok severim "bazen kaybettiğinizi sandıklarınız kurtulduklarınızdır". bence böyle düşünmeli ve önüne bakmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…