• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık yakın mı

worldofbest

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
42
12
3
Merhaba, 3 yıllık bir ilişkim var ama kafam çok karışık çok mutsuzum ama seviyorum da. Onun da beni sevdiğini düşünyorum ama 20 yıllık evli gibi davranıyor, beni kaybetmeyecek gibi bir rahatlıgı var. Kendisi lise mezunu ben se üniversite öğrencisiyim. Son zamanlarda da işleri çok kötü gidiyor ve bu beni de etkiliyor. "Sen oku da yurt dışı agını ayarla, yerleşelim oraya" kafasında. Ne yapacagımı bilmiyorum. Şu zor dönemlerinde ayrılmak da olmaz ne yapacagımı bilmiyorum :( yardımınıza ihtiyacım var

ayrılmayı düşündüyseni< birşeyler yolunda değil.. biraz daha açarmısınız daha sağlıklı yorumlar yapalım

ayrılmayı düşündüyseni< birşeyler yolunda değil.. biraz daha açarmısınız daha sağlıklı yorumlar yapalım
Mutlu değilim. Bana iyi gelecek hiç bir seyi yapmıyor sadece kendisine ne iyi geliyosa öyle davranıyor. Beni sevdiğine eminim ama artık heyecanım da gelecegimize dair umudum da kalmadı. İşleri çok kötü bu da ümidimi kırıyor

Sevgiliyken yaptigimiz vicdan,evlendigimizde de çocuklarimiza yaptığımız vicdan olarak karşımıza çıkıyor. Bundan sebep sevgiliyken biseyler olmuyorsa karşı taraf üzülür ama dayanamam gibi bahanelerle evlenmemek gerekiyor,evliyken ayrılmak teferruatli iş. Mahkemesidir,adliyesidir ama şimdi bi aramaya yada msja yada yüz yüze dostane bir konuşmaya bakar.

Mutlu değilim. Bana iyi gelecek hiç bir seyi yapmıyor sadece kendisine ne iyi geliyosa öyle davranıyor. Beni sevdiğine eminim ama artık heyecanım da gelecegimize dair umudum da kalmadı. İşleri çok kötü bu da ümidimi kırıyor
ozaman bencil biri.. inan bencil biriyle aynı evde yaşamak kadar zor hiçbirşey olamaz.. evlenince düzelir diye düşünüyorsan boşuna ümitlenme. mutsuzluk veriyorsa uzatmanın anlamı yok.. işleri kötüyse kötü napalım. fedakarlık yapma anlamazlar tavsiyem

Seven insan sevdiğini mutlu etmek ister.size iyi geleceğini bildiği şeyleri yapmiyorsa ya sevmiyordur yada aşırı bencildir. İki durumda da bir gelecek düşünülemez o kişi ile.
Mantığınızi devreye sokun fırsat varken..

ozaman bencil biri.. inan bencil biriyle aynı evde yaşamak kadar zor hiçbirşey olamaz.. evlenince düzelir diye düşünüyorsan boşuna ümitlenme. mutsuzluk veriyorsa uzatmanın anlamı yok.. işleri kötüyse kötü napalım. fedakarlık yapma anlamazlar tavsiyem
Haklısınız...

Seven insan sevdiğini mutlu etmek ister.size iyi geleceğini bildiği şeyleri yapmiyorsa ya sevmiyordur yada aşırı bencildir. İki durumda da bir gelecek düşünülemez o kişi ile.
Mantığınızi devreye sokun fırsat varken..
Ne sebeple ayrılacagımı bilmiyorum mutsuzum diyorum ben cok mu mutluyum sanıyosun işler kötüyken diyo. İşleri kötüyken ayrılmak da darbe üstüne darbe vurmak gibi geldiği için vicdan yapıyorum...

Ayrilin. Gercekten. 3 senelik sevgililik ilişkisinin hak ettigi bu değildir. Ayaklarinizin yerden kesik, basinizda kavak yelleri esmesi gereken zamanda mutsuzsaniz, ilerde daha mutsuz olursunuz. 30-40 yil kolay seyler mi.
Ek: isinin kotu gitmesi asla bir iliskinin mutsuz olacagi anlami tasimaz. Ben bunu kabul etmiyorum. O ayri konu bu ayri konu. Isi kotuyse sizin yaniniz mutlu olabilecegi tek yer olur ama olur. Ben ask ve sevgi dolu bir ilişkinin boyle olduğunu düşünüyorum.

Kes
Ayrilin. Gercekten. 3 senelik sevgililik ilişkisinin hak ettigi bu değildir. Ayaklarinizin yerden kesik, basinizda kavak yelleri esmesi gereken zamanda mutsuzsaniz, ilerde daha mutsuz olursunuz. 30-40 yil kolay seyler mi.
Ek: isinin kotu gitmesi asla bir iliskinin mutsuz olacagi anlami tasimaz. Ben bunu kabul etmiyorum. O ayri konu bu ayri konu. Isi kotuyse sizin yaniniz mutlu olabilecegi tek yer olur ama olur. Ben ask ve sevgi dolu bir ilişkinin boyle olduğunu düşünüyorum.
kesinlikle haklısınız. Ek olarak işlerinin kötü gitmesi bana gelecek vaat etmiyor. Ama o gelecek biletini benim iyi bi okulda okumam ve benim aracılıgımla yurt dışında yaşamak olarak görüyor

B

bende böyle düşünüyorum ama bencillik mi yapıyorum bilmiyorum

Mesajima ek yaptim gormediniz, gec kaldim. Bencillik degil bence. Eger sizi hala mutlu etmek icin ugrasir, iliskinizin bundan etkilenememesi icin cabalar vs ama siz yine de bunun parasi yok yapamiyorum dersiniz o zaman tabii ki bencillik olurdu. Ama yine de sizin seçiminiz. Tahat bir hayat surmeyi tercih ediyorsaniz kriterleriniz ona gore olur. Sonucta evli degilsiniz. Ama isi iyiyken cok mu iyiydiniz? Sizi seviyor sevmiyor bilemem ama bu yasta yasanmamasi gereken seyler yasandigi kesin iliskinizde. Bir de sizi kapi olarak gormesi de bence bir tuhaf. Insanin once kendine saygisi ve guveni olmali.

Mesajlarınızda göremedim ama az önce okuduğum bir konuda da sevgili " Sen yurt dışında iş ağını ayarla, gideriz birlikte." diyordu ve bu kişi eski sevgilisine instagram üzerinden numarasını verip, telefonla 20 dk boyunca konuşmuştu. Siz aynı konu sahibi misiniz? Mesajlarınızda göremedim...

Kes

kesinlikle haklısınız. Ek olarak işlerinin kötü gitmesi bana gelecek vaat etmiyor. Ama o gelecek biletini benim iyi bi okulda okumam ve benim aracılıgımla yurt dışında yaşamak olarak görüyor
az önce bunada değinecektim agır olmasın diye vazgeçtim. sırtını size yaslamış olması da ayrı bir tuhaf. bu gibi şeyler evliyken kounuşulsa tuhafsamazdım da daha şimdiden söylemesi ilginç

Merhaba, 3 yıllık bir ilişkim var ama kafam çok karışık çok mutsuzum ama seviyorum da. Onun da beni sevdiğini düşünyorum ama 20 yıllık evli gibi davranıyor, beni kaybetmeyecek gibi bir rahatlıgı var. Kendisi lise mezunu ben se üniversite öğrencisiyim. Son zamanlarda da işleri çok kötü gidiyor ve bu beni de etkiliyor. "Sen oku da yurt dışı agını ayarla, yerleşelim oraya" kafasında. Ne yapacagımı bilmiyorum. Şu zor dönemlerinde ayrılmak da olmaz ne yapacagımı bilmiyorum :KK43: yardımınıza ihtiyacım var
Dün de bunun aynı tarz bir konu açılmıştı,erkek kıza üniversiteyi bitir yurtdışını ayarla da gidelim diyordu,kendisi de lise mezunuydu ve dil geliştirmek için yabancı kızlarla yazışıyordu.İlginç o üye de T tiniminihanimcik idi ,çok dedektif gördüm kendimi :rapci:
Sizin eski konulara da baktım,hep başkasıyla yazışma,takip etme vs durumları varmış 3 yıldır.
Israr eden sizsiniz bu ilişki için o seviyor gibi görünmüyor.
Ayrılmanın zor dönemi olmaz,evli değilsiniz,sizi sürekli aldatmaya yönelen bir sevgiliniz var.Aynı ev için ortak bütçe falan yok.Yani bu kadar düşünceli ayağına uzatmanın manası yok.
Ayrılmamak için daha kaç yıl bahaneler üreteceksiniz?

Mesajlarınızda göremedim ama az önce okuduğum bir konuda da sevgili " Sen yurt dışında iş ağını ayarla, gideriz birlikte." diyordu ve bu kişi eski sevgilisine instagram üzerinden numarasını verip, telefonla 20 dk boyunca konuşmuştu. Siz aynı konu sahibi misiniz? Mesajlarınızda göremedim...
Hayır instagram kullanmıyor erkek arkadasım

Back