14 yasında misin? Eğer öyleyse 12 yasında mi sevgilin oldu ??2 yıldır bir ilişkim varı gerçekten seviyordum ama erkek işte sapıktı evine çağırıyordu zorluyordu ve ben tabiki kabul etmiyordum sorna bir erkek çıktı karşıma hoşlanmaya başladım sonra duygularım karşılıklı oluunca ayrıldım ve çok mutlu bir ilişkim oldu ama ne yazıkki güvendiğim dağlara kar yağdı bende ayrıldı sevgisi bittiği içinve onu çok seviyorum dönemsi için çabalıyorum ama dün bana fotoğraflarımızı ona verdiğim şeylere sinema bilelerini geri verdi çokd eğişti sanki o tanıdığım aşık olduğum kişi değil canım çok yanıor umarım bana döner sende kafana takma bir başkası gelir ve unutturur.
senden umduğunu bulamadığı için terk etmiş canım bariz belli...
tebrik ederim seni kendinden onurundan taviz vermemişsin...
ailenden aldığın terbiye, ahlak anlayışı çerçevesinde devam et yoluna
bırak seni gerçekten sevenler çıksın yoluna...
Canım bu süreç senin için çok zor ve ağır ama kendine hakim ol.Kimsenin seni değiştirmesine izin verme kararlarına saygı duymayan biriyle birlikteliğin er yada geç biterdi.Okuyup anladığım kadarıyla o sadece tensel bişeyler için gelmiş ve alamadığı için uzaklaşmış.Canım çok dua et.Olmadı diye sızlandığın şeye,gün gelir Dua edersin. Bence zamana bırak evet canın çok yancak ama kendine uğraşlar bul onu düşünmemeye çalış,kitap oku,yürüyüs yap,kız arkadaşlarınla sohbet et.Sosyal aktivitelere katıl Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?