Merhabalar daha önce anlatmıştım aldatılmıştım nişanlımla yüzükleri ben atmıştım aldatıldığımı öğrendiğim zaman. Sonra pişman olsun istiyordum dönmek istesin hatasını anlasın şuan ikinci haftayı bitiriyoruz ondan ses yok ancak arkadaşı arkadaşımı aradı iki defa bir iki geçmiş konu için sonra pişman dedi biz de hatası yüzünden onunla konuşmuyoruz dedi arkadaşları üzgün dedin nasıl kaybetti seni daha dün aradı seni soruyordu bize dedi bir sürü şey. Nişanlım başka şehirde yaşıyor bugün öğrendim ki instagram hesaplarını açmış fotoğraf paylaşmaya başlamış daha önce hiç paylaşmazdı çok kötü oldum . Pişman olan mutsuz olan bir erkek dönüp bir şeyler yapacağına böyle hesapları açıp fotoğraf paylaşma peşine düşer mi hemde yeni ikinci haftada lütfen yardımcı olun erkekler bu kadar çabuk mu unutup alışıp hayatına devam eder. ben çok istiyordum onun pişmanlığını görmeyi bir de arkadaşları öyle deyince çok umutlanmıştım acaba gerçekten hayatına devam mı ediyor yoksa yalnızlıktan mı yapıyor bunları? Beniim geri döndürüp pişman etmem için ne yapmam gerekiyor