- 9 Ocak 2015
- 242
- 168
-
- Konu Sahibi hayattguzell
Geçmiş olsun diyim öncelikle. Daha yeni galiba bu karar. Önceki konularınızı da okudum, yoğun bir dönrmdesiniz anlaşılan. kafanızı başka şeylerle meigul etmenizi tavsiye ederim. kitap okumak, spor salonuna yazılmak yada yürüyüş. İmkan varsa bikaç günlük şehir dışı. Uğur koşarın kitapları var tavsiye ederim okumanızı. Namazlarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim.Konumu takip eden varsa bilir esimle vajinismus yuzunden ayrıldık esyalarımızı topladık ev bosaldı mahkeme surecine giricez simdi.4 ay evli kaldık anlayıssızlıgı bitirdi.simdi ben biliyorum bu adam iflah olmaz bu adam adam degil hain insan degil.bu konuda eminim bunlari bilmeme ragmen o icimdeki huznumu atamiyorum.zaman zaman nefesim daraliyor.duygu karmasasindayim bigun aklima dahi gelmiyor ama ertesi gun canim yaniyor niye ben demek istemiyorum ama niye ben.Allah ım yardım et . bosanan arkadaslarim sizlerin tavsiye edebileceginiz seyler var mi acilari dusunceleri minimuma indirmek icin
O kadar cok istiyorum ki rabbime sarilmayi bir turlu kalkamiyorum abdest almaya bisey tutuyor sanki.bi ara baslamstim yine biraktimGeçmiş olsun diyim öncelikle. Daha yeni galiba bu karar. Önceki konularınızı da okudum, yoğun bir dönrmdesiniz anlaşılan. kafanızı başka şeylerle meigul etmenizi tavsiye ederim. kitap okumak, spor salonuna yazılmak yada yürüyüş. İmkan varsa bikaç günlük şehir dışı. Uğur koşarın kitapları var tavsiye ederim okumanızı. Namazlarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim.
ilişkiye giremediğinizi herkesin bilmesi ne kadar ayıp ne kadar çirkin birşey, üstüne gösterilen tavır ve iftiralar da cabası
hiç durmayın hemen eşinizi alıp bir doktora gidin, doktora bekaretiniz ile ilgili rapor istediğinizi söyleyin, raporu alıp 3 kopya haline getirin ; birini eşinizin suratına, diğerini eşinizin ailesinin suratına fırlatın, bir diğerini de kendinize saklayın,
ve BOŞANIN !!!
Tek yol inanın Allah a sarılmak zaten. Kalpler ancak Allahı anmakla huzur bulur ayet var.. Şimdi burada forumdan bizlerden bir kaç tavsiye alıp , önünüzdeki bilgisayar yada telefon ondan gelecek mesajlara bakarak medet ummak yerine , hemen lavaboya gidip adbest alıp namaza başlamanızı nacizane tavsiye ederim. O oyalayan şüphesiz şeytan sizi. Sonra sonra yaparsın diyor zaten kılma demiyor, çok zeki şeytan. Şu dünyada en fazla 40 sene ömrünüz kaldıysa değmez mi. Kendimden biliyorum ne zaman başıma kötü şey gelse ve o zaman ettiğim ibadetle Allaha daha çok yaklaştığımı hissediyorum. İnsan sıkıntılı zamanda daha verimli ibadet ediyor inanın.O kadar cok istiyorum ki rabbime sarilmayi bir turlu kalkamiyorum abdest almaya bisey tutuyor sanki.bi ara baslamstim yine biraktim
Bunlari zaten biliyorum.beni uzen hayallerim emeklerim galiba.saclarim dokuldu,sabah 8 lere kadar uyuyamiyorum.degmez evet biliyorum ama icimi acitiyo bazi seyler
önceki konunuzda size şöyle demiştim ;
dolayısı ile boşanıyor olmanıza çok sevindim, ama lütfen doktor raporu alma işini ihmal etmeyin, o pislik aileye attıkları iftirayı yedirmezseniz çok üzülürüm..
yolunuz açık olsun, hiç üzülüp ezilmeyin aksine dim dik durun !!
sevgiler..
Suan calismiyorum biraz daha kendimi toplamayi bekliyorum iste verimli olabilmem icin.Önünde yeni bir hayat var. Elbet çıkar karşına birisi... O adam seni ilerde başka bir şey içinde terk ederdi. Hayırlısı bu belkide. Yaptıkları çok iğrenç. Ben artık okumayı bırakmıştım o konunu. Ailece iğrençler. Babasının 2 adam takıp senin babanın yanına gitmesi. Sizden bez istemeleri. Korkunç ya. Allah ıslah etsin hepsini... Çalışıyor musunuz ? Bir işe girin çalışmıyorsanız , hobi kurslarına gidin. Gezin, güneş doğacak ışık gelip karanlığı boğacak unutmayın.
O kadar cok istiyorum ki rabbime sarilmayi bir turlu kalkamiyorum abdest almaya bisey tutuyor sanki.bi ara baslamstim yine biraktim
Kizmayin bana ama bununda farkindayim aslinda.gecelerce ettigim dualar okudugum kur an lar Rabbim geri cevirmedi kurtardi beni.tertemiz geri dondum evime cok sukur.sanirim en iyi yol teslimiyetbir de madem Allah inancınız tam
o zaman lütfen Allah'a teslim olun
Allah'ın bize verdiği herşeyin bir sebebi vardır
her şer'de de bir hayır vardır
şu anda size şer gibi görünen vajinismus, Allah tarafından verilmiş çok büyük bir hayır'dır bence
Allah sizi öyle bir adamdan da öyle beter bir aileden de korumuş
bu bakış açısıyla bakabilirseniz belki bir nebze rahatlarsınız
üzülmek yerine, başlamadan bittiği için şükredin...
Kizmayin bana ama bununda farkindayim aslinda.gecelerce ettigim dualar okudugum kur an lar Rabbim geri cevirmedi kurtardi beni.tertemiz geri dondum evime cok sukur.sanirim en iyi yol teslimiyet
onun sana yaptiklarini dusun canim.. o zaman kararinin dogrulugunu anlarsin.. hem simdi huzunlu olman normal ki, bosanma sureci agirdir.. Allah in izniyle gececek bu gunler ve zihnin netlesince daha iyi anlayacaksin.. bu herifle bu aileyle OLMAZ.. bunu yaz zihnine.. iyilikleri de onlarin olsun varsa, dusunme..Konumu takip eden varsa bilir esimle vajinismus yuzunden ayrıldık esyalarımızı topladık ev bosaldı mahkeme surecine giricez simdi.4 ay evli kaldık anlayıssızlıgı bitirdi.simdi ben biliyorum bu adam iflah olmaz bu adam adam degil hain insan degil.bu konuda eminim bunlari bilmeme ragmen o icimdeki huznumu atamiyorum.zaman zaman nefesim daraliyor.duygu karmasasindayim bigun aklima dahi gelmiyor ama ertesi gun canim yaniyor niye ben demek istemiyorum ama niye ben.Allah ım yardım et . bosanan arkadaslarim sizlerin tavsiye edebileceginiz seyler var mi acilari dusunceleri minimuma indirmek icin
canım neden kızalım
yaşadıkların yenilir yutulur cinsten değil
üzülmekte de yerden göğe kadar haklısın
biraz teselli vermek için yazıyoruz bunları, hani okudukça "evet ya" der, biraz daha toparlanırsın diye
heeeee
ama sende şimdi burda
"ama haaaalaaaa seviyoruuuum, ne yapayııııımmm, keşke barışsaaaaak" falan yazsaydın
o zaman yerdin köteği bizden