ayrılık sancıları

onun sana yaptiklarini dusun canim.. o zaman kararinin dogrulugunu anlarsin.. hem simdi huzunlu olman normal ki, bosanma sureci agirdir.. Allah in izniyle gececek bu gunler ve zihnin netlesince daha iyi anlayacaksin.. bu herifle bu aileyle OLMAZ.. bunu yaz zihnine.. iyilikleri de onlarin olsun varsa, dusunme..

Zaten herseyi aileme ve cevreme anlattiktan sonra aldigim tepkiler hep boyleydi olmaz boyle insanlarla.bak tertemiz geldin yanimiza dediler.icim rahat aslinda sonuna kadar mucadele ettim.ama dedigin gbi zor yani insan zaman zaman derinlere dalarken buluyor kendini

canım böyle bi insanla ömür bitmezdi.evlilikte hastalık sağlık iyi gün kötü gün diye söz veriliyor.kötü güne gelince böyle iftiralar atabiliyorsa,durumuna saygı göstermiyorsa o kocaya ben adam demem.sen yaşadığın haksızlıklara dayanamıyorsun için acıyor haklısın ama içini acıtan kişiye bi bak,adam mı o..değil.inşallah bin beterini çeksin öyle sinirlendimki şuan.inşallah kendiside orasıyla ilgili bi sorun yaşar ikinci kez evlenirde karısı aldatır.tövbe yarabbi ne biçim bi beddua ettim ama haketti

Amiiin o sadece benden ah almadi.Allah layigini verecek ona gun yuzu gormez ins.

İyi ki o pislikle hiç bir şey yasamamissin oh
Böyle bir şeyin boşanma sebebi olması,üstelik bir de yanında ailecek cirkinliklerin yasatilmasi çok ağır gerçekten Ama bunlar aynı zamanda sana güç verecek şeyler
Allah yardimcin olsun canım her şey gelip geçici, zaten aşkından ölmüyorsun anladigim kadarıyla o yüzden çok uzun sürmeyecek bu acılar inşallah

Zaten herseyi aileme ve cevreme anlattiktan sonra aldigim tepkiler hep boyleydi olmaz boyle insanlarla.bak tertemiz geldin yanimiza dediler.icim rahat aslinda sonuna kadar mucadele ettim.ama dedigin gbi zor yani insan zaman zaman derinlere dalarken buluyor kendini

konularınızı okudumda eşiniz ve ailesi gerçekten mide bulandırıcı, bence şükür namazı kılın, bir insan bu kadar mı kendi ve ailesi mide bulandırıcı ve itici olur ya, nasıl evlendin sen bu tarz insanlarla, seni hiç uyaran olmadı mı,

X