• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık kaygısı yok

sinemmmsm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
77
12
3
27
Merhaba hanımlar.
12 aylık kızim var. 1 kac aya kadar ben odadan cikinca ağlayan bir bebekti şimdi odadan cikiyorum asla umursamıyor. Etrafimda ki herkes aglamasi lazim diyor. Endişe ediyorum. Bu durumu yaşayan var mı.

Hayır öyle bir zorunluluk yok. Sizin odadan çıktığınızı fark ediyor mu? Döndüğünüzde sizinle aynı şekilde iletişim kuruyorsa ne güzelbunda ne var ki?
Evet odadan çıktıgimi goruyor döndüğümde gülüyor. Otizm olabilir gibi şeyler söyleniyor ondan korktum

geleceğinizi biliyordur ki bu gayet iyi bir şey. Güvenli bağlanma olmuş demek ki. Çevrenize ne bakıyorsunuz herkes her şeyi çok biliyor.
Moralim bozuluyor tek basima k buyütüyorum. Ailem akrabam hepsi uzakta bide böyle şeyler duyunca uyku uyuyamiyorum

Evet odadan çıktıgimi goruyor döndüğümde gülüyor. Otizm olabilir gibi şeyler söyleniyor ondan korktum
ay saçmalamasınlar lütfen. otizm daha kompleks bir durum bir uzman tarafında tespit edilir. Sadece bu hareketinde yola çıkarak böyle bir şey söylenmez ki kızınızın hareketi normal.

Ay saçmalamayın ne güzel güveniyor size gitsenizde döneceğinizi biliyor. Yazık ya insanlar ağzı olan konuşuyo sizi üzmelerine izin vermeyin.

Merhaba hanımlar.
12 aylık kızim var. 1 kac aya kadar ben odadan cikinca ağlayan bir bebekti şimdi odadan cikiyorum asla umursamıyor. Etrafimda ki herkes aglamasi lazim diyor. Endişe ediyorum. Bu durumu yaşayan var mı.

Biz de kızımı duyı bütünleme için özel eğitim merkezine götürdük. Orda kadın tesadüfen kızımın biz odadan çıkınca alamadığını fark etti. Kızım 26 aylık. biz odadan çıkınca ağlaması gerektiğini söyledi. Ki kızım o dönemleri de geçirdi. Tuvalete gidince veya biz odadan ayrılınca ağlama dönemlerini geçirdi. Neymiş güvenli bağlanma sorunu varmış kızımda. Ki bunu oluşturacak hiçbir şey yaşamadık. Gidince döneceğimizi anlıyorlar artık.

Ki internetten baktığımda zaten kızımın artık güvenli ayrılma döneminin geldiği yazıyor. Siz herkese bakmayın. Televizyon mu izliyor peki siz odadan ayırırken? Dikkatini çeken başka bi şey varsa sizi aramayabilir

Biz de kızımı duyı bütünleme için özel eğitim merkezine götürdük. Orda kadın tesadüfen kızımın biz odadan çıkınca alamadığını fark etti. Kızım 26 aylık. biz odadan çıkınca ağlaması gerektiğini söyledi. Ki kızım o dönemleri de geçirdi. Tuvalete gidince veya biz odadan ayrılınca ağlama dönemlerini geçirdi. Neymiş güvenli bağlanma sorunu varmış kızımda. Ki bunu oluşturacak hiçbir şey yaşamadık. Gidince döneceğimizi anlıyorlar artık.

Ki internetten baktığımda zaten kızımın artık güvenli ayrılma döneminin geldiği yazıyor. Siz herkese bakmayın. Televizyon mu izliyor peki siz odadan ayırırken? Dikkatini çeken başka bi şey varsa sizi aramayabilir
TV hic açmıyorum 2 haftadir bay bay diyorum bana bakıyor ama aglamiyor

Back