• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık kararının doğru olduğunu nasıl anlıyorsunuz?

misssunshine86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
477
525
103
Ankara
Merhaba kızlar.. Benim de sizlere danışmaya akıl almaya ihtiyacım var.. Tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi benden esirgemeyin.

Kafam çok karışık.. 3 yıllık bir ilişkim var ve baştan beri sorunlar yumağıyla karşılaştık.. onunla ilk tanıştığımda o lisans ben yüksek lisans öğrencisiydik ben bunu sorun etmemiştim, nasılsa okulu biter diye düşünmüştüm ancak ben çalışmaya başladım y. lisansım bitti o halen okulunu bitiremedi. Çabaladı hiç bir dersten kalmadı ancak meğerse daha okulunun bitmesine yıllar varmış.. Bunu da umursamadım birbirimizi seviyorduk sonuçta ancak bu sefer de ailem onunla birlikte olmamı istemedi. Ben elime ekmeğimi almıştım , ancak o geç yaşına rağmen hala öğrenciydi.. Bu adam nasıl bir baltaya sap olacaktı , ileride nasıl sorumluluk alacaktı gibi endişelerle yıllarım zehir oldu. Ailem de haklı ama gönül bu.. Benim için para pul statü değil insanlık sevgi önemliydi.. Arada kalan hep ben oldum.. Sevgilim aileme bilendi , ailem sevgilime.. Bir yandan maddi sorunlar.. Sevgilimin ailesi ona destek olmuyordu, çok az bir miktarla geçinmesini istiyorlardı.. Aramızda sürekli bir maddi sorun oluştu.. Ben elimden geldiğince destek olmaya çalıştım, ancak ailesi buna hiç karışmadı, sanki oğulları benim sorumluluğumdaymış gibiydi. En sonunda ben ailesini aradım ve açık açık konuştum maddi açıdan destek olmaları gerektiğini.. ve daha bir sürü şey.. Kısacası ben çalışan bir kızın nasıl hala öğrenci bir sevgilisi olduğunu sorgulayan çevremdeki garip bakışlara, imalı sorulara aldırış etmeden , kah yıpranarak, kah ailemi karşıma alarak, sadece sevgime güvenerek ilişkimi devam ettirdim.. Ancak bir süre sonra sevgilimde de hoşlanmadığım davranışlar görmeye başladım.. Kendi ailesinin ona her zaman beni örnek gösterdiğini, benim gibi neden başarılı olmadığını sorguladıklarını, bu durumdan bıktığını söyledi. Neredeyse iyi bir pozisyonda çalışmaya başladığımdan hoşnut değilmiş gibiydi. ayrıca benim işimi küçük görmeye başladı, buluştugumuzda ona yoruldugumu zor bir gün geçirdiğimi söylediğimde , "sen ne yapıyorsun ki bütün gün oturuyorsun, üstüne bi de para alıyorsun haline şükret " gibi gereksiz sinir bozucu laflar etmeye başladı. Ben erkektir , gururuna dokunuyor herhalde gibi düşündüm.. Sinirimin bozulduğunu belli etmemeye çalıştım, üstüne gelmedim. Ancak ben işe girdiğimden beri beni başka yönlerden ezmeye çalıştıgını fark ediyorum. Kendisi çok uzun boyludur , aramızdaki boy farkını vurgulamaya başladı , benim sürekli kilo almamam gerektiğini söylemeye başladı. Küçük ama benim canımı sıkan kendimi değersiz hissettiren, beğenilmediğimi hissettiren şeyler.. Ayrıca aşırı alıngan oldu.. Bir şey söyliyim hemen onu paramla ezmiş oluyorum ya da küçük görmüş oluyorum.. Kendi kendine senaryolar yazmaya başladı. Ben ona öyle değil dedikçe " ben senin ne düşündüğünü bilmiyormuyum , ben bir işe gireyim herkese gününü göstericem " gibi laflar.. Ama ben çok sıkıldım kızlar.. Siz olsanız ne yapardınız ? işe girmesine de en az 2 yıl daha var.. Nasıl gidecek bu böyle ? Benim de sinirlerim atıyor" ee seni mi çekicem ya " diyip çekip gidesim geliyor :47:

diyesin gelmesin cnm direk de gt derim ben sana erkek arkadaşın duygusal ve psikolojik şiddet uyguluyor para kazanmaya başlayınca daha cok üstüne gelir ve kazandığı para ile ailesinşde senide ezmeye çalışır yılların acısını çıkarmak istercesine tabi madalyonun diğer tarafı var hiç iş bulamayabilirde o zaman düşünemiyorum....:50:

Böyle bir insanla ömrünüzü gecirmek istermisiniz ?Bu sorunun cevabi size yardim edecektir. Herseyi sorunlu insan hep sorunlu oluyor. Bastan sona benimde sizin iliskinize benzeyen bir iliskim vardi. Sonuna kadar gittim hatta bu konuda bugün bir konu actim.Nasil ayrilabilirim diye. Olmuyor sa olmuyor.Bir taraftan siz cektikce zarar gören yine siz oluyorsunuz. Ben 7 yilimi verdim cok pismanim. Seneler gectikce insan daha iyi anliyor.Karsidaki insanin öz güveni yoksa yok. Isterse holding patronu olsun. Hatta kendi iyi pozisyonlara gelince karsidakini begenmeme durumu bile oluyor.

yüreğinı bı kenara bırak düşün..

üzerınden bır parçada olsa yük kalktığını hıssettıysen tamamdır.. doğrudur kararın..

arkana bile bakma arkadaşım, böyle laf sokmalar, kişiliğin oturmamış olması, yaş büyüse de süren çouksu tavırlar hep sabit kalıyor. aman değişir mi düzelir mi seviyorum da onca sey yaşadık nasıl bitiririm deme. inan ben çok önceden niye bitirmedim diye kızıyorum kendime şimdi. ama olan 4 seneme oldu.. senden başka kimse değerli değil, onun bu baskılarına kulak tıkamak zorunda değilsin..

kızlar konu taşınmış galiba 2 başlık halinde gözüküyor ama güncel yanıtlar burada olduğu için buraya yazıyorum son durumu..

Arkadaşlar bu sabah hiç bir şey olmamış gibi bana mesaj attı görüşelim vs diye. Ben de beni evinden gecenin bi yarısı gitmemi isteyen, arkdamdan bile bakmayan sonrasında aramayan ve hala telefonunu kapalı tutan bir adamla olamayacağımı söyledim. Beni anlayışsızlıkla suçladı , sadece uyumak istediği ve telefon çalınca uyandığı için kapattığını falan.. Ben şımarık oldum kaprisli oldum vs. onun kıymetini bilmez oldum. Beni aldatan gözü dışarda biriyle olsam onun kıymetini anlarmışım. Ben de ben de herhalde elim armur toplamadı ben de emek verdim hem de fazlasıyla dedim. Vay efendim yaptığım iyilikleri başına kakıyormuşum vay efendim durumu farklı olsaymış çok farklı olurmuş beni çekmezmiş de bilmem ne. Hem zaten bana minnet duyduğu için birlikteymiş zaten. Ben ne demek bunlar git bi dakka bile durma dedim minnet için yanımdaysan dedim. LAfı çevirdi , böyle sızlanırsam minnet için sadece yanımda kalır hale gelirmiş falan.. Ben de rahatsızlık veren biriymişim gibi gece yatarken telini kapatmasını doğru bulmadığımı yineledim. En sonunda vay efendim ne varmış kapadıysa , hem zaten gece gidebilirmişim başıma ne gelebilirmiş de bilmem ne , bi sürü şey saydı uğraşamıcam senle defol git dedi ayrılıyorum senden dedi kapattı gitti.. Baktım faceden falanda silmiş beni ilişki durumunu da yok yazmış. Açıkçası şu anda içimden hiç de üzülmek gelmiyor. Kendi bilir diyorum. Belki daha çok yeni olduğu için üzülmek gelmiyo içimden ama geri dönmücem artık ona... İçimden gelmiyor çünkü .. Sürekli komplekste demiştim ya işte yine yaşattı bana bunu..

burayada yazıyım deıdm cnm:)ıyı yapmısımmı:)
cnm gercekten o bencil anlayışsız biriymiş ne kadr doğru karar verdiğini bence sende şimdi daha iyi anlaşmısındır .ne kadar az görüşürsen o kadar cabuk sıkıntıyı atlatırsın cnm

Hala iyiyim biliyormusunuz canım yanmıyor :D Vay anasını demek ki ben alıştırmışım bu ayrılık fikrine kendimi :1:

Back