• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık aman ayrılık boşanmış arkadaşlarım bana yardım edin

Heidi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
605
640
103
Arkadaşlar eşimle herşey güzel gidiyordu. Geçen hafta kızım hastalandı 1 haftadır bende annemlerdeyim.
Tartışma konumuz çok uzun ve saçma. Ne zaman buraya gelsem bi kavga bulur. Halbuki güle oynaya gönderir. Dönmeme yakın kavga ederiz s... Git gelme istemiyorum falan gibi mesajlar atar ve ben hep ikna ederim, anlaşırım. Beni almaya gelir.
Bu son olayda da aynı şeyler oldu belki ceviz kabuğunu doldurmayacak bi neden de ötürü kavga ettik aynı tepkileri verdi. Sözde o gün bizi alacaktı. Almadı...
Bende bu sefer aileme haber verdim. Gitmek istemiyorum dedim. Her seferinde bu şekilde davranıyor bunu anlaması lazım dedim. Beyefendi mesajından sonra beni facebook whatsapp ve tüm sosyal ağlardan engellemiş.
Şimdi asıl mevzuya gelirsem,ailemin maddi durumu yok, ev kredisi, ödenemeyen banka borçları baya kötüler=( bunu niye anlatıyorum sadece kızım için.. 1 tane de 1 bucuk yasında kızım var adli işlem başlatmak istiyorum boşanma davası hiç bir bilgim yok.
Kızımı canımı alabilir mi benden brn çalışmıyorum çünkü. Ama işe girerim bu süreçleri atlatınca. Lütfen yaşamış arkadaşlar yardım edin bana neler yapmam lazım hiç bişey bilmiyorum

kızınız küçük size ihtiyacı var. zaten böyle dengesiz bir adama vermesinler o kızı

Devlet bi sinir koydu yas siniri 6 mi 8 mi ne tam bilmiyorum suan da devlet diyorki o anne bebegi daha gerekirse yuksek nafaka verilecek ama yinede bebek anneden kopmayacak. Bebek konusunda icin rahat olsun. Avukat tutmanada gerek bile kalmaz. Gidersin mahkemede herseyi anlatirsin eger siddet felan warsa muhakkak anlat! Ama bu dediklerim ben onsuz kesin yasarim dusuncesi icin gecerli. Ama emin degilsen 2 kez daha dusun derim.. onsuz hayat nasil olur ozlermiyim ws.. ben bosanmis biri degilim ama bu islerden anlarim

Devlet bi sinir koydu yas siniri 6 mi 8 mi ne tam bilmiyorum suan da devlet diyorki o anne bebegi daha gerekirse yuksek nafaka verilecek ama yinede bebek anneden kopmayacak. Bebek konusunda icin rahat olsun. Avukat tutmanada gerek bile kalmaz. Gidersin mahkemede herseyi anlatirsin eger siddet felan warsa muhakkak anlat! Ama bu dediklerim ben onsuz kesin yasarim dusuncesi icin gecerli. Ama emin degilsen 2 kez daha dusun derim.. onsuz hayat nasil olur ozlermiyim ws.. ben bosanmis biri degilim ama bu islerden anlarim
Suan beklemedeyim sinirle davranmak istemiyorum ama malesef şiddet te oldu ve hamileyken =( bende tabi boş durmadım. Yaşanmış hersey dökülecek mi yani mahkemede ailelerin karşısında ne acı

Suan beklemedeyim sinirle davranmak istemiyorum ama malesef şiddet te oldu ve hamileyken =( bende tabi boş durmadım. Yaşanmış hersey dökülecek mi yani mahkemede ailelerin karşısında ne acı
Çok uzucu bur durum siddetin olmasi cok uzuldum senin adina. Umarim yuvan dagilmaz. Peki senden ozur dilese hataliyim gel evine gibi cumleler kursa donermisin?

bence boşanma kararın çok fevri... biraz sakinleşip yeniden düşünün eşinizle.

Çok uzucu bur durum siddetin olmasi cok uzuldum senin adina. Umarim yuvan dagilmaz. Peki senden ozur dilese hataliyim gel evine gibi cumleler kursa donermisin?
Evet dönerim. Çünkü malesef seviyorum normal hayatımız çok güzel nadir kavga ederiz edince tam ediyoruz işte. Haftada 2.3 kez dısarı çıkarız gezeriz aşkım canım cicim ama eşimi bazen anlayamıyorum ayrılmak istiyor gir diyor gelme diyor. Engelliyor kavgada. Ama şimdiye kadar oda bi adım atmadı adli olarak

Evet dönerim. Çünkü malesef seviyorum normal hayatımız çok güzel nadir kavga ederiz edince tam ediyoruz işte. Haftada 2.3 kez dısarı çıkarız gezeriz aşkım canım cicim ama eşimi bazen anlayamıyorum ayrılmak istiyor gir diyor gelme diyor. Engelliyor kavgada. Ama şimdiye kadar oda bi adım atmadı adli olarak
Bence sen bir sure beklemede kal. Bosanmayi felan cikar aklincan 1 ay felan olsub aramazsa sormazsa sen ariyip bosanicam dersin suan sinirlisin. Sakinles sakin kafayla dusun.. sonra kaderde ne yazilmissa o olur

Benim eşim hayatımda gördüğüm en inatçı adama hayatta gelip özür dilemez yada gel gidelim demez engel bile açmaz
iyi inatçı olduğunuz için boşanın o zaman. koskoca insanlarsınız, lütfen biraz mantıklı yaklaşın.. arama sorma sen bir süre. hemen boşanmayı karıştırma dikkatini çekebilmek için.

Bence sen bir sure beklemede kal. Bosanmayi felan cikar aklincan 1 ay felan olsub aramazsa sormazsa sen ariyip bosanicam dersin suan sinirlisin. Sakinles sakin kafayla dusun.. sonra kaderde ne yazilmissa o olur
Bende hatalıyım çok fevri davrandım bu sefeer abisi ne haber verdim boşanıyoruz diye. Oda ondan sonra engelledi biterse sadece tek düşündüğüm kızım..geleceği

Tek sorun bu olsa neyse acele etme sakinleşin bakalım derdim ama daha önce
şiddet bile yaşanmış bu durumda eşine dair pek umut kalmadı bende.

Özlediği için manyağa bağlar bazı herifler.
Sen ailene gidince özlediği için mi böyle davranıyor peki?

Sence sorunu ne?

Back
X