- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 103
- 34
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Neden ayrıldınız?bitmesi gereken bi ilişkiydi ve bugün ayrıldık Sık sık aglama krizlerim oluyor, nefes alamıyorum,bogulacak gibi hissediyorum. sürekli aklımda hatıralarımız var. Hayatı,insanları,varlığımı sorgular hale geldim. Hiç bir şey tat vermiyo. Ailemden uzak bir şehirde tek yaşıyorum ve arkadaş ortamım pek yok bazı sebeplerden dolayı. Olan insanlarla olduğu kadarıyla kafayı dagıtmaya calısıyorum ama Bu durumdan nasıl daha kolay kurtulurum,var mı tavsiyeleriniz yöntemleriniz? Baş agrım yaşamama izin vermiyor. Teşekkür ederim şimdiden.
güven problemi, uzak mesafe ilişkisiNeden ayrıldınız?
Bence güven problemi varsa bitmesi sizin için iyi olmuş. Herşey gibi buda geçer. Sadece zamana bırakın ve sizi mutlu edecek şeylere odaklanıngüven problemi, uzak mesafe ilişkisi
bi başkasını isteyemiyorum ki midem bulanıyo tiksinerek bakıyorum baskalarınaçalışıyorsan çevrenden birini bul, ayrılık acısının tedavisi tekrar aşık olmaktır.
O zaman geçmişe taklı kalmayıp unutacaksın, gez toz ye iç eğlen ancak öyle unutursun...bi başkasını isteyemiyorum ki midem bulanıyo tiksinerek bakıyorum baskalarına
Kendinize iyi bakın,masaja saunaya yüzmeye kuaföre gidin... Yeni hobiler edinin yaz geldi spor salonuna yazılın hiç boş kalmayın bir haftada normale dönüyor insan...kendimden biliyorumbitmesi gereken bi ilişkiydi ve bugün ayrıldık Sık sık aglama krizlerim oluyor, nefes alamıyorum,bogulacak gibi hissediyorum. sürekli aklımda hatıralarımız var. Hayatı,insanları,varlığımı sorgular hale geldim. Hiç bir şey tat vermiyo. Ailemden uzak bir şehirde tek yaşıyorum ve arkadaş ortamım pek yok bazı sebeplerden dolayı. Olan insanlarla olduğu kadarıyla kafayı dagıtmaya calısıyorum ama Bu durumdan nasıl daha kolay kurtulurum,var mı tavsiyeleriniz yöntemleriniz? Baş agrım yaşamama izin vermiyor. Teşekkür ederim şimdiden.
Bi formülü olsaydı keşke, :) tek çare zaman.. zamanla alışacaksınbitmesi gereken bi ilişkiydi ve bugün ayrıldık Sık sık aglama krizlerim oluyor, nefes alamıyorum,bogulacak gibi hissediyorum. sürekli aklımda hatıralarımız var. Hayatı,insanları,varlığımı sorgular hale geldim. Hiç bir şey tat vermiyo. Ailemden uzak bir şehirde tek yaşıyorum ve arkadaş ortamım pek yok bazı sebeplerden dolayı. Olan insanlarla olduğu kadarıyla kafayı dagıtmaya calısıyorum ama Bu durumdan nasıl daha kolay kurtulurum,var mı tavsiyeleriniz yöntemleriniz? Baş agrım yaşamama izin vermiyor. Teşekkür ederim şimdiden.
Başkasından medet ummayı keserek kendinle ilgileneceksin. Kendi öz bakımını ve öz güvenini tazeleyeceksin. Spor, farklı bir imaj, güzel hedefler bunun için harika olacaktır. Dışardan gelen acıları hafifletmek için kendine dönüşü tavsiye ediyorum.bitmesi gereken bi ilişkiydi ve bugün ayrıldık Sık sık aglama krizlerim oluyor, nefes alamıyorum,bogulacak gibi hissediyorum. sürekli aklımda hatıralarımız var. Hayatı,insanları,varlığımı sorgular hale geldim. Hiç bir şey tat vermiyo. Ailemden uzak bir şehirde tek yaşıyorum ve arkadaş ortamım pek yok bazı sebeplerden dolayı. Olan insanlarla olduğu kadarıyla kafayı dagıtmaya calısıyorum ama Bu durumdan nasıl daha kolay kurtulurum,var mı tavsiyeleriniz yöntemleriniz? Baş agrım yaşamama izin vermiyor. Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?