ayrılık acısından nasıl kurtulabilirim

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
871
564
103
34
bitmesi gereken bi ilişkiydi ve bugün ayrıldık Sık sık aglama krizlerim oluyor, nefes alamıyorum,bogulacak gibi hissediyorum. sürekli aklımda hatıralarımız var. Hayatı,insanları,varlığımı sorgular hale geldim. Hiç bir şey tat vermiyo. Ailemden uzak bir şehirde tek yaşıyorum ve arkadaş ortamım pek yok bazı sebeplerden dolayı. Olan insanlarla olduğu kadarıyla kafayı dagıtmaya calısıyorum ama Bu durumdan nasıl daha kolay kurtulurum,var mı tavsiyeleriniz yöntemleriniz? Baş agrım yaşamama izin vermiyor. Teşekkür ederim şimdiden.

Neden ayrıldınız?

Ayrılma sebebiniz neydi? Kaç yaşındasınız?

Ayrılığın her türlüsü zor. Ben eskiden üzüldüğüm zaman , kendini komedi filmlerine , komik anılara, eğlenceli müziklere ve iş yapmaya verirdim .
Hatta komik anılar var vs. Var internette bunları okurdum.
Gezmeye, yürüyüşe, temizlige verirdim
Aklıma gelmesine müsadere etmezdim.

Kendinize iyi bakın,masaja saunaya yüzmeye kuaföre gidin... Yeni hobiler edinin yaz geldi spor salonuna yazılın hiç boş kalmayın bir haftada normale dönüyor insan...kendimden biliyorum

Bi formülü olsaydı keşke, :) tek çare zaman.. zamanla alışacaksın

Başkasından medet ummayı keserek kendinle ilgileneceksin. Kendi öz bakımını ve öz güvenini tazeleyeceksin. Spor, farklı bir imaj, güzel hedefler bunun için harika olacaktır. Dışardan gelen acıları hafifletmek için kendine dönüşü tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…