Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stalklamamak en zoru sanırımÜzüntülü, melankolik dizi, film, müziklerden uzak durmak. Gün içinde mümkünse sürekli meşgul olmak. Arkadaşlarla konuşmak. Stalklamamak.
Evet zor. Mümkünse hesabınızi dondurun, engellemeye çalışın kendinizi. Ya da bir sınır belirleyin. Sadece su gün bakacağım ya da günde sadece bir kez bakacağım diye. Ne kadar oldu ayrilali?Stalklamamak en zoru sanırım
Yeni ayrıldık 2 gün oluyorEvet zor. Mümkünse hesabınızi dondurun, engellemeye çalışın kendinizi. Ya da bir sınır belirleyin. Sadece su gün bakacağım ya da günde sadece bir kez bakacağım diye. Ne kadar oldu ayrilali?
Vallahi 5 senelik ilişkim 3 gün önce bitti berbat durumdayım uykusuz geceler soru işaretleri hepsi kafamı kurcalıyor ama işte beni istemeyen bir insana yazssam ne olucak ki sonuç gene aynıAyrılık acısını atlatırken size yardımcı olan yöntemler nelerdi?
40ı cıkınca helvasini pisirmek mutlu ederAyrılık acısını atlatırken size yardımcı olan yöntemler nelerdi?
Güldürdünüz beni sağ olun :))40ı cıkınca helvasini pisirmek mutlu eder
haklısınız beni de durduran düşünce sizinki ile aynıVallahi 5 senelik ilişkim 3 gün önce bitti berbat durumdayım uykusuz geceler soru işaretleri hepsi kafamı kurcalıyor ama işte beni istemeyen bir insana yazssam ne olucak ki sonuç gene aynı
Çok zor oluyor biliyorum ama elden bişey gelmez ki kendimizi yipratiyoruz gerçekten çok zorGüldürdünüz beni sağ olun :))
haklısınız beni de durduran düşünce sizinki ile aynı