- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
Çivi diyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkası olmadığına emin misin? Bence kız kardeşine falan ayrıldım demiştir. O yüzden gelmemiştir. Boşver böylesiyle evlensen daha sonra ayrılsan ne olacaktı. İşteki insanlara da takılma. Boş konuşuyorlar biraz böyle bir adam için yas mı tutayım de geç bence.Bir zamanlar tanismistim.Kız kardeşleriyle halaları falan ama sonra söylememeye başladı.Birisi var evet ama bu x(yani benim adim) bilmiyolar.
Sorun sadece aile degil.Benimle fotograf atmamasi.Atmak istemeyebilirsin tamam ama en azindan benimle bir seyler yaptigini gosterecek ufak bir sey.Inanin cok cok cok alttan aldim.Belki benim hatam kendimi bu derece cepte bildirmek. Zaten cok ozluyorum geri donsun asla demiyorum. Bitirmek istiyorum kalbimde bunun icin bi yok gostermenizi istiyorum belki yazilan bir cumle eski neşemi eski mutluluğumu kazanmama sebep olur.
Bende yaklaşık 8 senelik ilişkimi bitirdim ama son 1 yıl gerçekten bunalmış hayattan kopmuş gibi hissediyordum ve inanır mısın ayrılınca hayatım düzeldi sanki o hayatımda diye birşeyler yolunda gitmiyordu, ayrıldıktan sonra gayet güzel bir iş buldum ev aldık borcunu ödedim ve nişanlandım senin ilişkin nasıldı bilmiyorum ama yorulmuş ve tükenmiş hissediyorsan kafanı dağıtıcak birşeylerle uğraşBilmiyorum ki.Onu hala ozluyorum bitmemistir herhalde.Eski heycanim yok cunku gercekten kalbimi agir biraktigi cok sey vardi.
Calisiyorum calisirken asiri kafam dagiliyor.Ama bi yemege cikinca bi molaya cikinca dalip gidiyorum.Gecer diye dusunuyorum bende o nasil bu kadar rahatsa bende rahatlarim..Sonucta o 7 yili ben tek yasamadim unutabiliyosa o bende unuturumBende yaklaşık 8 senelik ilişkimi bitirdim ama son 1 yıl gerçekten bunalmış hayattan kopmuş gibi hissediyordum ve inanır mısın ayrılınca hayatım düzeldi sanki o hayatımda diye birşeyler yolunda gitmiyordu, ayrıldıktan sonra gayet güzel bir iş buldum ev aldık borcunu ödedim ve nişanlandım senin ilişkin nasıldı bilmiyorum ama yorulmuş ve tükenmiş hissediyorsan kafanı dağıtıcak birşeylerle uğraş
Evet kesinlikle öyle ben ayrıldım ve bir daha asla iletişim kurmadık bir günde iki yabancı oldukCalisiyorum calisirken asiri kafam dagiliyor.Ama bi yemege cikinca bi molaya cikinca dalip gidiyorum.Gecer diye dusunuyorum bende o nasil bu kadar rahatsa bende rahatlarim..Sonucta o 7 yili ben tek yasamadim unutabiliyosa o bende unuturum
Iki yabanci olmak zoruma gidiyor ama o bunu secti bende hayatimi duzene koymak istiyorum artikEvet kesinlikle öyle ben ayrıldım ve bir daha asla iletişim kurmadık bir günde iki yabancı olduk
Onu soracagim hicbir ortak arkadas yok sadece ismen taniyorum. Yani mesela bakin bu kimun agirina gitmezdi? Ben mi abartmisimSiz hiç aramaz sormaz, ortak bır arkadas sorarsa kısmet degılmıs dersenız sosyal medyada paylasım yapmazsanız neden kovalamıyor benı dıye meraktan olsa da döner ama keske donmese. Donmese de SıZi seven biri ıle tanısıp gercekten asık olsanız hayatınız cok mutlu gecse..
Tabiki zorunuza gider neler yaşanıyor az yıl değil ama karşı tarafta bunu takmıyor ben Bü yüzden çok çabuk toparladım diyebilir iyi kide ayrılmışız dedim hatta umarım sende en kısa zamanda bunu dersinIki yabanci olmak zoruma gidiyor ama o bunu secti bende hayatimi duzene koymak istiyorum artik
Ben tam olarak bunu yaşadım çok şükür çok mutluyum umarım konu sahibi de en kısa zamanda çok mutlu olurSiz hiç aramaz sormaz, ortak bır arkadas sorarsa kısmet degılmıs dersenız sosyal medyada paylasım yapmazsanız neden kovalamıyor benı dıye meraktan olsa da döner ama keske donmese. Donmese de SıZi seven biri ıle tanısıp gercekten asık olsanız hayatınız cok mutlu gecse..
Insallah canim yoruldugumu hissediyorum cok fazlaBen tam olarak bunu yaşadım çok şükür çok mutluyum umarım konu sahibi de en kısa zamanda çok mutlu olur
Geçecek bunlar rahat olur ben şuan kendimden biliyorum ayrılsam ölürüm dediğim adamdan ayrıldım ve asla tek mesaj dahi ne o attı nede benInsallah canim yoruldugumu hissediyorum cok fazla
Iliskisi yok diye dusunuyorum ama olabilir tabiki hayat bu insanoglu kimseye guvenilmez.Sizinle birlikteyken hayatında başkasıda olmadığına emin misiniz? 7 yıl çok uzun ve bir tek arkadaşını dahi tanımıyorsunuz. Böyle adamlar genelde uzun ilişkisinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra biriyle nişanlanır, evlenir. Sizi üzmek için söylemiyorum sadece her türlü ihtimali düşünmelisiniz.
Sizin durumunuzda bir arkadaşım vardı. Onunda 4 yıllık ilişkisi bitmişti. Çocuk çevresindekilere bu kızla sevgiliyim ben demezdi. Mecburen ortak çevreleri olduğu için kızda diyemezdi. Ama onların dini değerleri birbirine uymadığı için en baştan beri bu ilişkinin ilerisi yok demişler. Ayrıldıktan sonra kız her gün ağlıyordu ve mecburen aynı yerde çalıştıkları için çocuğu devamlı görüyordu. Bu onun için çok daha acı vericiydi. Pandemi dönemi araya girince birbirlerini görmediler. Kızda kafa dağıtmak için sosyal medyadan başka birileriyle tanışmaya başladı. Şu an mutlu bir ilişkisi var. Size sosyal medyadan biriyle tanışın demiyorum ama başka insanlarla ilgilenmeniz kafanızı dağıtır.
Insallah gecer gider...bu gunleri hatirlayinca bende oh gecti cok mutluyum demek istiyorumGeçecek bunlar rahat olur ben şuan kendimden biliyorum ayrılsam ölürüm dediğim adamdan ayrıldım ve asla tek mesaj dahi ne o attı nede ben
Büyük ihtimal geri dönecek ya da seni çaktırmadan takip edecek. Deneyim olmuş oldu. Bir dahaki ilişkinde aynı sorunların olmasına izin vermezsin. Unutmak istersen unutursun, istemezsen unutmazsın. Akışa bırak. Başka şeylerle oyalanmaya çalış.Arkadaşlar, 7 yıldır hem yakın arkadaşım hem sevgilim olan kişi ile ayrıldık. Sebebi ise benim son zamanlardaki soğukluğumdu hem iş stresi hemde ailesinden veya çevresinden beni gizlemeye çalışmasıydı.Evet kız arkadaşı var diye biliyolar(herhalde) ama benim olduğumu söylemiyordu.
annesi ile çalıştığım yere geldiler bir işleri vardı.Kadın daha öncesinde beni biliyordu ama hiç görmemişti.O gün gördü ayak üstü konuştuk ama annesine liseden bir arkadaşım demiş adımı söylememiş
kız kardeşide aynı şekilde gelmişti ki kız kardeşiyle 2-3 sene önce aramız baya iyiydi.Yanıma bile uğramadan gitti kız.
bütün bunlar canımı aşırı sıktı.Yok sayılmak beni aşırı üzüyordu bende ister istemez eskisi gibi güler yüzlü onu çok seven insan değildim.
buluştuk yine aynıydim ve bi anda gidiyorum ben dedi hayır gitmiceksin dedim gidicem dedi sakindi o.Gözlerim doldu git dedim ve arkasına bile bakmadan gitti.Sonra bir mesaj “ayrılıyorum senden.Ben sana aşık değilim sevgide bitti seninde öyle.” Yazdı ve her yerden engelledi ona ulaşmak istesem hiçbir yer yok.
şimdi size geri döner mi vsvs demiyorum.Çünkü dönmesini beklemek isteyemecek kadar yorgunum,kırgınım.Ben size bu insanı nasıl unutucam? Napmalıyım ki unuturum..Bana akıl verin lütfen..
Sağlam insan yarı yolda bırakmaz.Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum.calisirken kimseye belli etmiyorum kizlar cok guclusun masallah biz olsak yikilmistik falan diyolar.Inanin bu bile icimde bi yara olusturuyor.Cunku ben iyi degilim ama kimseye anlatamiyorum iyi olmadigimiz.Simdi buraya siz yazmasanizda ben uzun uzun yazarim. bir defa basladimya icimi dokmeye daha duramiyorum