• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık acısı nasıl geçer?

Niloyaaniloyaaa

Nilay
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
439
352
33
Arkadaşlar, 7 yıldır hem yakın arkadaşım hem sevgilim olan kişi ile ayrıldık. Sebebi ise benim son zamanlardaki soğukluğumdu hem iş stresi hemde ailesinden veya çevresinden beni gizlemeye çalışmasıydı.Evet kız arkadaşı var diye biliyolar(herhalde) ama benim olduğumu söylemiyordu.

annesi ile çalıştığım yere geldiler bir işleri vardı.Kadın daha öncesinde beni biliyordu ama hiç görmemişti.O gün gördü ayak üstü konuştuk ama annesine liseden bir arkadaşım demiş adımı söylememiş😁😁

kız kardeşide aynı şekilde gelmişti ki kız kardeşiyle 2-3 sene önce aramız baya iyiydi.Yanıma bile uğramadan gitti kız.

bütün bunlar canımı aşırı sıktı.Yok sayılmak beni aşırı üzüyordu bende ister istemez eskisi gibi güler yüzlü onu çok seven insan değildim.

buluştuk yine aynıydim ve bi anda gidiyorum ben dedi hayır gitmiceksin dedim gidicem dedi sakindi o.Gözlerim doldu git dedim ve arkasına bile bakmadan gitti.Sonra bir mesaj “ayrılıyorum senden.Ben sana aşık değilim sevgide bitti seninde öyle.” Yazdı ve her yerden engelledi ona ulaşmak istesem hiçbir yer yok.

şimdi size geri döner mi vsvs demiyorum.Çünkü dönmesini beklemek isteyemecek kadar yorgunum,kırgınım.Ben size bu insanı nasıl unutucam? Napmalıyım ki unuturum..Bana akıl verin lütfen..

Zamanın her şeye yazık etmesine çok üzülüyorum. Bütün bu olanların bu kadar basit şeyler olduğunu iş işten geçtikten sonra fark edersek diye çok korkuyorum. En çok bu noktada kendime kızıyorum.Bana söylediği o cümleden sonra nasıl olurda böyle düşünüyorum anlamıyorum

Sizi ailesinden gizleyen saklayan ilişkinizi inkar eden birisine ömrümüzden 7 sene harcamışsınız! Nasıl unutulurmuşşş.. Kafanızı duvara çarpın belki aklınız başınıza gelir.
Bu dedikleriniz farkında olmak çok canımı acıtıyor gerçekten.Buna rağmen üzülmek daha çok..

Gerçekten bu durumun zamandan daha iyi çözümü yok. Bir şeyler izlemek, gezmeye çıkmak vs internette okuduğum bu tarz şeyler hiç iyi gelmezdi bana. Ama zaman öyle bir unutturuyor ki. Büyük bir lütuf.

Arkadaşlar, 7 yıldır hem yakın arkadaşım hem sevgilim olan kişi ile ayrıldık. Sebebi ise benim son zamanlardaki soğukluğumdu hem iş stresi hemde ailesinden veya çevresinden beni gizlemeye çalışmasıydı.Evet kız arkadaşı var diye biliyolar(herhalde) ama benim olduğumu söylemiyordu.

annesi ile çalıştığım yere geldiler bir işleri vardı.Kadın daha öncesinde beni biliyordu ama hiç görmemişti.O gün gördü ayak üstü konuştuk ama annesine liseden bir arkadaşım demiş adımı söylememiş😁😁

kız kardeşide aynı şekilde gelmişti ki kız kardeşiyle 2-3 sene önce aramız baya iyiydi.Yanıma bile uğramadan gitti kız.

bütün bunlar canımı aşırı sıktı.Yok sayılmak beni aşırı üzüyordu bende ister istemez eskisi gibi güler yüzlü onu çok seven insan değildim.

buluştuk yine aynıydim ve bi anda gidiyorum ben dedi hayır gitmiceksin dedim gidicem dedi sakindi o.Gözlerim doldu git dedim ve arkasına bile bakmadan gitti.Sonra bir mesaj “ayrılıyorum senden.Ben sana aşık değilim sevgide bitti seninde öyle.” Yazdı ve her yerden engelledi ona ulaşmak istesem hiçbir yer yok.

şimdi size geri döner mi vsvs demiyorum.Çünkü dönmesini beklemek isteyemecek kadar yorgunum,kırgınım.Ben size bu insanı nasıl unutucam? Napmalıyım ki unuturum..Bana akıl verin lütfen..
Sihirli degnegim yok keske olsaydı da aşk acının hepsini pufff diye savursaydım

Aşk acısı cekeceksin zamandan baska care yok..ama iyileseceksin🌸🙂

Gerçekten bu durumun zamandan daha iyi çözümü yok. Bir şeyler izlemek, gezmeye çıkmak vs internette okuduğum bu tarz şeyler hiç iyi gelmezdi bana. Ama zaman öyle bir unutturuyor ki. Büyük bir lütuf.
İnşallah🙏🏻 Saçımı yaptırırım diyorum.Havalar ısınıyo kahve içerim dışarda diyorum..Ama geçer mi bilmiyorum çok aciz çok zavallı hissediyorum

Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum.calisirken kimseye belli etmiyorum kizlar cok guclusun masallah biz olsak yikilmistik falan diyolar.Inanin bu bile icimde bi yara olusturuyor.Cunku ben iyi degilim ama kimseye anlatamiyorum iyi olmadigimiz.Simdi buraya siz yazmasanizda ben uzun uzun yazarim. bir defa basladimya icimi dokmeye daha duramiyorum😁

Kalbinizi asla kırmak istemiyorum ama bunca zaman koskoca 7 yıl sizi ailesine çevresine doğru dürüst tanıtmayınca hiç mi acaba demediniz? Çoğu erkek ekstra bir durum olmadığı sürece özellikle ciddiyse seve seve ailesiyle çevresiyle tanıştırır. Hani vardır ya sırf olsun diye olan ilişkiler sizinki biraz öyleymiş sanırım.

Kalbinizi asla kırmak istemiyorum ama bunca zaman koskoca 7 yıl sizi ailesine çevresine doğru dürüst tanıtmayınca hiç mi acaba demediniz? Çoğu erkek ekstra bir durum olmadığı sürece özellikle ciddiyse seve seve ailesiyle çevresiyle tanıştırır. Hani vardır ya sırf olsun diye olan ilişkiler sizinki biraz öyleymiş sanırım.
Bir zamanlar tanismistim.Kız kardeşleriyle halaları falan ama sonra söylememeye başladı.Birisi var evet ama bu x(yani benim adim) bilmiyolar.
Sorun sadece aile degil.Benimle fotograf atmamasi.Atmak istemeyebilirsin tamam ama en azindan benimle bir seyler yaptigini gosterecek ufak bir sey.Inanin cok cok cok alttan aldim.Belki benim hatam kendimi bu derece cepte bildirmek. Zaten cok ozluyorum geri donsun asla demiyorum. Bitirmek istiyorum kalbimde bunun icin bi yok gostermenizi istiyorum:( belki yazilan bir cumle eski neşemi eski mutluluğumu kazanmama sebep olur.

Sizinde sevginiz bitti mi

Bir zamanlar tanismistim.Kız kardeşleriyle halaları falan ama sonra söylememeye başladı.Birisi var evet ama bu x(yani benim adim) bilmiyolar.
Sorun sadece aile degil.Benimle fotograf atmamasi.Atmak istemeyebilirsin tamam ama en azindan benimle bir seyler yaptigini gosterecek ufak bir sey.Inanin cok cok cok alttan aldim.Belki benim hatam kendimi bu derece cepte bildirmek. Zaten cok ozluyorum geri donsun asla demiyorum. Bitirmek istiyorum kalbimde bunun icin bi yok gostermenizi istiyorum:KK43: belki yazilan bir cumle eski neşemi eski mutluluğumu kazanmama sebep olur.
O zaman size şunu söyleyeyim. Benimde biten ilişkilerim oldu. Hep çok üzüldüm. Ama şimdi hayatımda çok sevdiğim biri var. İyi ki o zaman onlar olmamış da şimdiki ilişkim başlamış diyorum. Bir yerlerde size hak ettiğiniz değeri verecek biri var ve zamanını bekliyor belki de. Umarım acınızı kısa sürede atlatır önünüze bakarsınız.

Zaman gerek... Hep söylerler, çok da klasik gelir ama doğrudur. Sabır ve zaman lazım.
Bir de oyalanacak bir şeyler bulmazsanız hayatınız ve geçmişiniz kafanızı kurcalar durur. Enerjinizi başka yere kanalize edin, duygularınızı bastırmayın. Bugünler de geçecek 💞

O zaman size şunu söyleyeyim. Benimde biten ilişkilerim oldu. Hep çok üzüldüm. Ama şimdi hayatımda çok sevdiğim biri var. İyi ki o zaman onlar olmamış da şimdiki ilişkim başlamış diyorum. Bir yerlerde size hak ettiğiniz değeri verecek biri var ve zamanını bekliyor belki de. Umarım acınızı kısa sürede atlatır önünüze bakarsınız.
Umarim..Ben guvenerek sevilmeyi ozledim.Deger gormek istiyorum kustugumde belki en cekilmez animda bu kadar basit sekilde engelleyip cekip gitmeyecek birisi olur belki.

Bu arada kizlar ben onun kalbini bilerek hic kirmadim..onu bile isteye hic uzmemistim. Tripli birisi sanmayin beni..sebeplerini acikladim

Back