• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrildim

Evet hatirladim seni, esinden bosandin ama 7 aydir gorustugun vardi.. Ikisi arasinda kalmistin.
Benden sana tavsiye. Once bi git icindeki aciyi hisset, sabahlara kadar aglarmisin, muslum gurses dinleyip efkarlanirmisin, mutsuzlugun dibine vururmusun ne geliyosa icinden onu yap.
Cunku vucut bi vakit sonra yeteerrrrr :KK11: diyor ve yeni kabugundan cikmis taze gul gibi aciyor.. Haaa bu arada sakin isyan etme:dua:
Allah yardimcin olsun, her daim senden cok daha kotu durumda olanlari dusun..

Evet hatirladim seni, esinden bosandin ama 7 aydir gorustugun vardi.. Ikisi arasinda kalmistin.
Benden sana tavsiye. Once bi git icindeki aciyi hisset, sabahlara kadar aglarmisin, muslum gurses dinleyip efkarlanirmisin, mutsuzlugun dibine vururmusun ne geliyosa icinden onu yap.
Cunku vucut bi vakit sonra yeteerrrrr :KK11: diyor ve yeni kabugundan cikmis taze gul gibi aciyor.. Haaa bu arada sakin isyan etme:dua:
Allah yardimcin olsun, her daim senden cok daha kotu durumda olanlari dusun..
Yok canım tam öyle degildi. Bosandigim doğru ama 7 yıl oldu bosanali. 4 ay evvel sevdiğim adamla ayrildik bitti. ben evlilikten dondum. Bana evlenme teklifi edip 10 dakika sonra beni tercih ettiği kadına gitti ve evlendi.Bende 2 3 gündür beni 7 aydir tanıyan adamla başladım. Ama bir kaç saat evvel ayrildim.olayın özeti bu

Yok canım tam öyle degildi. Bosandigim doğru ama 7 yıl oldu bosanali. 4 ay evvel sevdiğim adamla ayrildik bitti. ben evlilikten dondum. Bana evlenme teklifi edip 10 dakika sonra beni tercih ettiği kadına gitti ve evlendi.Bende 2 3 gündür beni 7 aydir tanıyan adamla başladım. Ama bir kaç saat evvel ayrildim.olayın özeti bu
Sizce de bu kadar sık ilişki bitirmeniz biraz tuhaf değil mi ? Hatta 4 ay arayla bir sevdiğiniz bir sevildiğiniz kişiden ayrılmak ?

Ay kiz ben tamamen yanlis anlamisim Olayi sorry
Aa bende buna benzer bise yasadim
Suan ayrilali 7yil olduda, bundan 2 yil once ayni dedigin gibi evlilik kararinda ilerledigim biri vardi adam beni baskasina tercih etti, ayrildik. Sonra duydumki evlenmis, ama beni terkedip gittigi kadinla degil baska biriyle... Anam bu cikip gecenlerdede gelmezmi kapima:KK57: aradan 2 yil gecmis adam evlenmis cocuk yapmis ayrilma asamasinda, bana geliyo... Dedim hopp ote dur soyle :sopa: hic almayim guvenmiyorum dedim postaladim...
Ay uzun oldu ne alaka anlattiysam, olaylari benzettim birzzda ondan.. Uzulme hepsi gececek... Kafani toparla cnm

Back