İlk kez bırlıkte?gerçekten birliktelik için pişman değilim ama ağlamam durmuyor seviyorum çünkü hep çabaladım açıkladım fakat yazma diyince yazmayan sen bilirsin diyen ilişkide sahip çıkan biri değil işte demek istemiyor yeteri kadar, bilmiyorum ağlıcam yazmak isticem yazıcam belki , çok düşücem düşünücem ama illa geçer dimi? onla gittiğim yerlere gidemicem belki ama geçer dimi kızlar illa geçecek
yazma diyince yazmayan
Kondom varmıydıgerçekten birliktelik için pişman değilim ama ağlamam durmuyor seviyorum çünkü hep çabaladım açıkladım fakat yazma diyince yazmayan sen bilirsin diyen ilişkide sahip çıkan biri değil işte demek istemiyor yeteri kadar, bilmiyorum ağlıcam yazmak isticem yazıcam belki , çok düşücem düşünücem ama illa geçer dimi? onla gittiğim yerlere gidemicem belki ama geçer dimi kızlar illa geçecek
Bence öncelikle doğru Türkçe yazmanın derdine düş.gerçekten birliktelik için pişman değilim ama ağlamam durmuyor seviyorum çünkü hep çabaladım açıkladım fakat yazma diyince yazmayan sen bilirsin diyen ilişkide sahip çıkan biri değil işte demek istemiyor yeteri kadar, bilmiyorum ağlıcam yazmak isticem yazıcam belki , çok düşücem düşünücem ama illa geçer dimi? onla gittiğim yerlere gidemicem belki ama geçer dimi kızlar illa geçecek
Üstüne kalırsın evlilik ısrarı oluşturursun diye ayrılmış aşağılık herif. Ne ağlıyosun şuan onu parçalamak istemelisin.gerçekten birliktelik için pişman değilim ama ağlamam durmuyor seviyorum çünkü hep çabaladım açıkladım fakat yazma diyince yazmayan sen bilirsin diyen ilişkide sahip çıkan biri değil işte demek istemiyor yeteri kadar, bilmiyorum ağlıcam yazmak isticem yazıcam belki , çok düşücem düşünücem ama illa geçer dimi? onla gittiğim yerlere gidemicem belki ama geçer dimi kızlar illa geçecek
Yoktu tabi ki de. İlk birliktelik ve boşalmadım demiş. Konu sahibi de tamam demiş bi ertesi gün hapı bile içmemiş. Şimdi de tekmeyi basıp gitmiş bok herif.Kondom varmıydı
Umarım hamile kalmamıştır. Boşaldı belki de korkudan terketti kim bilir.Yoktu tabi ki de. İlk birliktelik ve boşalmadım demiş. Konu sahibi de tamam demiş bi ertesi gün hapı bile içmemiş. Şimdi de tekmeyi basıp gitmiş bok herif.
Hala seviyorum diye ağlıyor, ulan!!!! ne bok yedi bu şerefsiz diye tepesine binmiyor.Bizim konu sahibi hâlâ pembe panjurdan hayallerdeUmarım hamile kalmamıştır. Boşaldı belki de korkudan terketti kim bilir.
Ben birlikte olmamış olsam dahi binerim tepesine. Kimsenin sonsuza kadar ilişki sözü yok ama yani öyle insanlarla oyna çek git olmamalı düzgünce ayrılırsın. Adamın derdi belliymiş ki ertesi gün arazi olmuş. Muhtemelen belli etmiştir öncesinde ama konu sahibi anlayamamış.Hala seviyorum diye ağlıyor, ulan!!!! ne bok yedi bu şerefsiz diye tepesine binmiyor.Bizim konu sahibi hâlâ pembe panjurdan hayallerde