yazdıkların biraz tutarsız geldi, tuhaf bir kurgu bu, hem pas vermiyorsun, aşığım diyorsun, hem 3-4 buluştuk sonra beraber olduk diyorsun, kişi sana sadece götürme amaçlı yaklaştığını söylemiş (kusura bakma böyle direkt yazdım ancak cinsi münasebet falan deyip süslemek istemedim) sen ilişki yaşıyoruz demişsin, çocuk aramamış sen aramışsın, hala facebook gibi ergen işleri ile iletişim kuruyor onun dediklerine değil görmek istediğin şekilde davranıyorsun ve sen 28 yaşındasın !!!!
benim mi öngörüm çok yüksek yoksa siz kullanıldığınızı göremeyecek kadar kör müsünüz?
arkadaş kalalım demek bence ''seni arada kullanırım bana karşı olan hislerin boşa gitmesin'' demekle aynı.
yani ben arkadaş aramıyorum senden arkadaşta olmaz bahçeye otta de ve yoluna onsuz devam et.
ya arkadaşlar olay çok yeni olduğu için kıskançlıktan ya da sinirden söylüyorum belki bunu .amacım kimseye hakaret etmek değil.bizim flört dönemimiz yaklaşık 6 aylık bi süreç,sürekli iletişim halindeydik öyle hemen ilişki yaşamış değilim ki cinselliği bi ilişki için gerekli görüyorum.
benim sorum şu bana senden başka birini düşünemiyorum dedi ve 4 gün sonra başka bi kızla çıkmaya başladı.ben bunu anlayamıyorum.4 günde aşıkmı oldu amacı bana acı çektirmek mi kıskandırmakmı inat etmek mi yada gerçekten beni hiç sevmedimi.bu sorular sürekli beynimde dönüp duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?