ayrıldığınız sevgiliniz artık arkadaşız derse....

krist

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
29
2
286
İçel Mersin
merhabalar...günlerdir düşünmekten öleceğim lütfen bana bi akıl verin.ben en iyisi en başından anlatayım..

Eski sevgilim bu güne kadar sayısız kızla birlikte olmuş ama o benim 2. sevgilimdi..

erkek arkadaşımla aynı işyerinde çalışıyorduk yaklaşık 1 yıl önce tanıştık. ilk tanıştığımız andan itibaren aramızda bi hoşlanma olmuştu ama ben biraz garantici olduğum için hemen pas vermedim.6 ay boyunca kendini farkettirmeye çalıştı sürekli peşimden koştu.tabi bende hoşlandığımı belli ediyordum ancak çok hevesli de görünmüyordum.zamanla daha çok ilgilenmeye başladı sonra ben onu facebooka ekledim.hemen kabul etti ve biz ertesi gün buluştuk.herşey çok güzel gidiyordu.3-4 kez buluştuktan sonrada birlikte olduk.çıkmaya başladıktan sonra ilgisi azaldı aramamaya başladı sadece ben aradığımda cevap veriyordu.sonra inat ettim bende aramamaya başladım.bunu farkedince o en azından günde 1 kez aramaya başladı.daha sonra memleketten kızkardeşim gelmişti onu tanıştırmak istedim o da olabilir bakarız dedi.ama son anda gelemeyeceğini çok yorgun olduğunu söyledi.bende kızdım bunu baştan söyleyebilirdin dedim.sonra beni 2 gün hiç aramadı ben ona mesaj yazdım niye aramıyorsun diye.'ben ciddi bi ilişki istemiyorum,istersen görüşürüz ama senin de yolunu kapatmak istemem' dedi.ben de 'ben kendi yaşadıklarımı ciddiye alıyorum,bu sadece sana olan saygımdan değil kedime olan saygımdan.yolun açık olsun dedim' ve ayrıldık.3 ay kadar ayrı kaldık ama işyerinde sürekli karşıma çıkıyordu,kötü görünüyordu.biraz daha geçince konuşmaya çalıştı ilgileniyordu sürekli.ben zaten ona aşık olduğum için 3 ay sonra mesaj yazdım görüşelim diye.oda 'tamam canım görüşelim'dedi.sanki hiç ayrılmamışız gibi davrandı.ve yine başladık.2 kez görüştük tabi bu yine ilgilenmemeye başladı.ben yine ayrılmak istedim.1-2 hafta sonra facebookta şiirler yayınlamaya başladı duygusal şarkılar falan.yazdım bende hayırdır aşıkmı oldun diye.yine konuşmaya başladık ama facebooktan.o görüşmek istedi çok ısrar etti ama kabul etmedim.onu sevdiğimi ancak kendime yakıştıramadığım bi ilişkiyi yaşamak istemediğimi beni sevmeyen biriyle birlikte olamayacağımı söyledim.tek amacım sana olan bu duygudan kurtulmak ve sürekli senin başını ağrıtmamak dedim.o sadece fiziksel olarak baktığını söylüyordu çünkü.en son konuşmamızda da ben senden başka kimseyi düşünemiyorum dedi bana (tabiki cinsel anlamda) bende zamanla geçer dedim.

aradan 4-5 gün geçti bi kızla facebookta samimi konuşmalarını gördüm.kızı facebooka 1 gün önce eklemişti.kıza şiir yazmış kızda çok güzel olmuş falan demiş.ben facebookta ekli olduğum halde bunu yapıyordu.sordum çıkıyomusun bu kızla diye evet dedi bende sildim onu facebooktan.daha sonra aradım çok acı çektiğimi ona hiç yakıştıramadığımı söyledim.benim onu sevdiğimi bildiği halde bunu yapmasının doğru olmadığını söyledim. o da dediki 'ayrılmayı sen istedin,kendi doğrularına göre davranmak istedin bende buna saygı duydum.zaten 2 aydır görüşmüyoruz ayrıyız .artık arkadaşız,arkadaş olmayı kabul edersen görüşebiliriz'dedi.Ben de kabul etmedim ve mutlu olmasını diledim.ama günlerdir acıdan kıvranıyorum kendimi aldatılmış gibi hissediyorum ve ona hala deliler gibi aşığım.lütfen bana bi akıl verin.

(bu arada ikimizde 28 yaşında üniversite mezunuyuz.statü olarak ondan biraz daha iyiyim.ancak kızın hiç bir artısı yok tam tersi hatta kaşar da diyebiliriz.)

Kızı son cümlende bi yakıştırmayla anlatmışsın ama ESKİ erkek arkadaşınında pek farkı yok gibi anlattıklarında. Aynı filmi kaç defa izlediniz ve izlemek istiyosunuz bir düşünün açık açık niyetini belli etmiş. Bi an önce silkelenip kendinize gelmenizi öneririm, inanın sizi mutlu edicek daha iyi insanlar var. İş değiştirmekle başlayabilirsiniz mesela tabi bu benim fikrim.

kusura bakma ama bir iki defa bulustugun insanla birliktelik yasiyorsun sonrada
eski sevgilinin siir yazdigi kiza k.....r diyorsun
senin bu hakareti yapabilmen icin o kizdan farkli olman gerekir.
iliskiler cocuk oyuncagi degildir ayrilalim barisalim ne dir bu ya
ayrilmak istemissin arkasinda dur bir daha arama o zaman
ha onsuz yapamiyorsun o zaman katlanacaksin
sen bu iliskide ciddi olamamissin ki karsindakinin seninle ciddi dusunmesini istiyorsun
erkekler zoru sever kolay lokma olmayalim kizlar
surundurdum diyorsun ilk once sen eklemissin faceden cocugu bu nasil bir surundurme sekli anlayamadim:27:

bir hemcinsinizi kaşar olarak tabir etmenize takıldım ben, bir insan ne hakla bir baska insan için bir hemcinsi için boyle onur kırıcı sıfat kullanabilir?

Kız kaşar sen mükemmelsin demek?

Ya nasıl bir insansın sen ortada seni aldatan bir olay görmedim ben.2 aydır ayrıymışsınız bu çocuk senden başkasıyla sevgili olamaz mı?Hem nasıl bir kendini beğenmişliktir bu böyle?
Seni bu olayda ilgilendiren şey o kızın kişiliği,karakteri,görünüşü filan değil, sen artık unutmalısın o çocuğu ayrıldığını kabul etmelisin bu kadar.

Herkes birilerinin eski sevgilisi zaten şu hayatta.Sen zamanında bu çocukla çıkarken çocuğun eski sevgilisi bu şekilde davransaydı,senin hakkında kaşar vs. diye düşünseydi hoş olur muydu?

Ayrıca eğitim olarak da yüksek olduğunuzu söylemişsiniz o kızdan ama ben kişilik olarak sizi çok zayıf gördüm.

Eğer sana arkadaş olabiliriz dediyse olay bitmiştir bana göre.Sevipte ayrılan hiç bir insan arkadaş kalamaz...Çünkü onunla her konuştuğunda gördüğünde acı çeker.Zaten eski sevgiliden arkadaşta olmaz.Düşünceside saçma.Benim fikrim bu :)

ya arkadaşlar olay çok yeni olduğu için kıskançlıktan ya da sinirden söylüyorum belki bunu .amacım kimseye hakaret etmek değil.bizim flört dönemimiz yaklaşık 6 aylık bi süreç,sürekli iletişim halindeydik öyle hemen ilişki yaşamış değilim ki cinselliği bi ilişki için gerekli görüyorum.

benim sorum şu bana senden başka birini düşünemiyorum dedi ve 4 gün sonra başka bi kızla çıkmaya başladı.ben bunu anlayamıyorum.4 günde aşıkmı oldu amacı bana acı çektirmek mi kıskandırmakmı inat etmek mi yada gerçekten beni hiç sevmedimi.bu sorular sürekli beynimde dönüp duruyor.

Erkekler ıcın bu ve bunun gıbı lafları soylemek hıcte zor degıldır
oyle dedı dıye sen buna ınandıysan o da senın saflıgın

o senin bunlari görmeni ve aci cekmeni istemis resmen ! bence senin hatan
tekrar arayip kendini kücük düsürmen
nugün asiksan yarin unutursun bence sende umursama artik

yazdıkların biraz tutarsız geldi, tuhaf bir kurgu bu, hem pas vermiyorsun, aşığım diyorsun, hem 3-4 buluştuk sonra beraber olduk diyorsun, kişi sana sadece götürme amaçlı yaklaştığını söylemiş (kusura bakma böyle direkt yazdım ancak cinsi münasebet falan deyip süslemek istemedim) sen ilişki yaşıyoruz demişsin, çocuk aramamış sen aramışsın, hala facebook gibi ergen işleri ile iletişim kuruyor onun dediklerine değil görmek istediğin şekilde davranıyorsun ve sen 28 yaşındasın !!!!
benim mi öngörüm çok yüksek yoksa siz kullanıldığınızı göremeyecek kadar kör müsünüz?

arkadaş kalalım demek bence ''seni arada kullanırım bana karşı olan hislerin boşa gitmesin'' demekle aynı.

yani ben arkadaş aramıyorum senden arkadaşta olmaz bahçeye otta de ve yoluna onsuz devam et.

yazdıkların biraz tutarsız geldi, tuhaf bir kurgu bu, hem pas vermiyorsun, aşığım diyorsun, hem 3-4 buluştuk sonra beraber olduk diyorsun, kişi sana sadece götürme amaçlı yaklaştığını söylemiş (kusura bakma böyle direkt yazdım ancak cinsi münasebet falan deyip süslemek istemedim) sen ilişki yaşıyoruz demişsin, çocuk aramamış sen aramışsın, hala facebook gibi ergen işleri ile iletişim kuruyor onun dediklerine değil görmek istediğin şekilde davranıyorsun ve sen 28 yaşındasın !!!!
benim mi öngörüm çok yüksek yoksa siz kullanıldığınızı göremeyecek kadar kör müsünüz?

aslında sorun en başından beri şuydu ben ilişkiye ciddi gözle bakıyordum ama o ben evlenmek istemiyorum diyordu.bu yüzden ilişkinin başında gardını aldı tabiki bende aynı şekilde.ama bir türlü birbirimizden de kopamadık.beraber olduğumuz süre çok az olsa da toplamda 1 yıllık.

sevgili murat boz dan bi eser armağan et kendisine...

kalamam arkadaş git
madem yarımsın bari bit...................

canım 28 yaşındasın şaşırdım diyebilirim..öncelikle birlikte olmanı geçtim tamam demekki sende istemişsin olmuşsunuz..fakat adam sana deger vermedigini açık açık göstermiş yazdıklarına göre ee sen niye gidip arayıp yalvarıp kendini küçük düşürdün ki işte burda kaybettinnn belki bu şeklde davranmasaydın adam yanında olabilirdiii ama baktı çantada keklik nasıl olsa yanımda beni seviyor gibisinden salladı sende pes etmeden aptal aşık modunda devam ettin aa pardon aşk dedm ama burda aşk yokki be güzelim aşkta gurur vardır o kadar çok aşık olsaydın sana bu şeklde davranan adamdan uzak dururdun aptal yerine koydurmazdın aşkını..adam ciddi bi ilişki istemiyorum degil de seninle olmak istemiyorum demek istemiş..gçmş olsun sana bu adamdan daha fazla bişey bekleme irtibatını kes bırak

ya arkadaşlar olay çok yeni olduğu için kıskançlıktan ya da sinirden söylüyorum belki bunu .amacım kimseye hakaret etmek değil.bizim flört dönemimiz yaklaşık 6 aylık bi süreç,sürekli iletişim halindeydik öyle hemen ilişki yaşamış değilim ki cinselliği bi ilişki için gerekli görüyorum.

benim sorum şu bana senden başka birini düşünemiyorum dedi ve 4 gün sonra başka bi kızla çıkmaya başladı.ben bunu anlayamıyorum.4 günde aşıkmı oldu amacı bana acı çektirmek mi kıskandırmakmı inat etmek mi yada gerçekten beni hiç sevmedimi.bu sorular sürekli beynimde dönüp duruyor.

Senin onu kıskanmaya hakkın yok. Adam sana en başta belirtmiş 'Ciddi ilişki istemiyorum' demiş. Sen de ayrılmışsın.
E tamam sorun nerede ? Ne diye hala kıskanıyorsun ? Bir de kendimi aldatılmış gibi hissediyorum demişsin.
Ayrıca hiç kusura bakma ama, sen 3-4 buluşmadan sonra bir adama 'her şeyinle' evet diyebiliyorsan, diğer kıza da öyle kötü laflar etmeyeceksin.
Herkes önce kendinin ne olduğuna baksın!

şaşırdım...üzüldüm de...
eski sevgilimle arkadaş kalmak ha... yüzüme hasret bırakmazsam en adiyim... hele ki senin durumunda olacağım ... bi de yalvarmak ha....

kusura bakma da adam en kuvvetli rüzgar olsa kayadan sadece tozunu götürür... demek ki senin sağlam dimdik kararının arkasında duramaman en büyük sorunun...bundan sonrasında zaaflarına yenik düşme ... için acısın bırak, en azından kendine haksızlık etmeyi bırakırsın kendini önemsemeye başlarsın...

üniversitelerde ilişkileri öğretmezler...adam olmayı da... statü statü diye bi taraflarını yırtanlara da şaşırıyorum ...

Statü lisans mezunu olmak vs vb. bunlar edep ve haya katmıyor insana yazmayacaktım ama duramadım. Hiç tanımadığın bir kıza kaşar diyebiliyorsun. Ne yapmış kız 3. buluşmada eski erkek arkadaşınla mı birlikte olmuş. Erkek arkadaşın ben seni cinsel bir obje olarak görüyorum dediği halde peşinden mi koşmuş. Hiç tanımadığınız bir kıza nasıl o kelimeyi kullanabiliyorsunuz hem cinsiniz üstelik. Hadi birlilte oldun o senin tercihin banane ama kendisi çok temizmiş gibi başkalarına o iğrenç yakıştırmaları yapanlardan hiç haz etmiyorum. Adam seni hiç sevmemişki sevse sırf cinsellik olarak yakışmaz sana. Çok yakın bir kız arkadaşım var kız hata bakire değildi erkek arkadasına şimdiki eşine söyledi bunu ve erkek arkadaşı evleneceği güne kadar ona dokunmadı bile. Kusura bakma ama hiç bir erkek 3. buluşmasında onunla birlikte olan biri ile ciddi düşünmez. Siz zaten ayrılmışsınız eski sevgilinizle çıktığı için kıza kaşar diyemezsiniz.

Merhaba ben size önyargılı davranmıyacağım.Nasıl ki biriyle birlikte olmuyorsun diye bunun seni seni ciddi bir kız yapmadığı gibi,Aşık olduğun biriyle birlikte olmanın sizi hafif bir kız yapmadığı gibi.Öyle kızlar varki erkeği süründürüyor ama bu arada aynı anda 3 kişiyi idare ediyor.Kimi kızlar varki sevdiği erkeğe güveniyor,ilşkiyi ciddiye alıyor,birlikte oluyor ,sadık oluyor ama hayal kırıklığına uğruyor.Bunları yaşamda hep görüyoruz.Sizin olayınıza gelirsek,bu adamın karakteri yani karaktersizliği ortada ciddi ilşki istemediğini söylemiş yani sizi basit kız yerine koymuş bu aşamadan itibaren eğer böyle birlişki yaşamak istemiyorsan onu aramamalıydın.Şimdide sana oyun oynuyor ,duygularının farkında ve seni kıskandırmaya çalışıyor tekrar ağına düşürebilmek için sakın bu ağa düşme !

Back