Kuzulu eltilerde olduğu gibi eski kız arkadaşı da başlık açmasın sonraBence konu sahibinin eski kız arkadaşı kadınlar kulübüne takılan biriydi, o da kıza bir nevi mesaj vermek için buraya konu açtı.
Bir de uyeligi 2011 senesinden kalma. Ama ilk yorumunu bugun yazmis.Bir insan bir siteyi kullanmayacaksa neden uyelik alir? Rahat rahat cinsellik konularini okumak icin mi acaba?Bence konu sahibinin eski kız arkadaşı kadınlar kulübüne takılan biriydi, o da kıza bir nevi mesaj vermek için buraya konu açtı.
Çok haklısınız.Bana göre insanlar yaşayışına göre ikiye ayrılır.Guzel kardesim, ben burda iki olasilik goruyorum . Ya seni bu Ali icin terk etmis, ya da ayrilir ayrilmaz en yakininda bulunanlardan birine gitmis.
Lakin sana soylemesini cozemedim, bu ne piskinlik? Bu ne bicim bir insan, ne bicim bir hanim? Klasik olacak ama yol yakinken kurtulmussun, sukret gec.
Ali dedigin gibi bir insansa, meraak etme zaten mutlu olamaz, ahin cikar.
Lakin sen de kendini uzme, antidepresan, sigara vs bunlar kendine zarar, bu kiza inat mutlu ol lutfen. Uzul, ask acini cek ama ondan sonra hayatina devam et, baskasini sev. Kalp bu uzulur tabi ama yeri gelecek baskasini da seveceksin, daha duzgun kisilikli birini.
önyargılı davranmadığınız için ve mantıklı bir yorum yaptığınız için çok tşk ederim.Bir de uyeligi 2011 senesinden kalma. Ama ilk yorumunu bugun yazmis.Bir insan bir siteyi kullanmayacaksa neden uyelik alir? Rahat rahat cinsellik konularini okumak icin mi acaba?
Ironi mi yaptin yoksa dedigim lafi mi anlamadin?önyargılı davranmadığınız için ve mantıklı bir yorum yaptığınız için çok tşk ederim.
Ayrıldığım kız arkadaşım mı ya erkek üye yada lez
yusufcum çok yanlış yere gelmişsin
öyle de burda onu harcarlaröyle deme aslında çok doğru yere gelmiş kız arkadaşının yaptığı tavırlardan anlasak anlasak biz kadınlar anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?