Ayrıldığım kişi yanlışlıkla aramış

ya bn numara sildiğim halde messengerde gözüyküyor,sileyim derken gerçektende yalnışlıkla çağrı attım..olabilir yani böyle şeyler.

Bak aramasında üç sebep olabilir;

•Ya senin aklını karıştırmak istedi, kendini tekrar hatırlatmak istedi(eğlencesine)

•ya seninle iletişim kurmak için aradı

•ya da gerçekten yanlışlıkla aradı

Onu sen tanıyosun, sence hangisi?

Bence yanlışlıkla falan aramamış sakın adım atmayın 8 aydır aklı nerdeymış beyefendının?

üçü de olabilir

bu watsap araması çk saçma zaten ne dıye profıl fotosunun yanına koymuslar kı yanlıslıkla arıyoruz herkesı..
o cocuk da muhtemelen profıl fotografına bakıcaktı ama aradı senı

cahiliye dönemimde ben okumuştum bu duayı hahhah ne okudum ama günlerce gecelerce ben kendimden gittim...bana hey Heyler geldi de gelmesi gereken ne döndü ne geldi

Ben bilmeyecek kadar cahilmişim. Neymiş diye bakayım dedim. Yapılması gerekenler ve nasıl okunursa faydalı olur u okumak bile bana yetti

8 ay önce ayrılıp , 6 aydır silinmemesini yadırgamanda bir matematik hatası var..
Şakası bıyanada , boşver sen onu..
profıl fotonu guzel bır foto koy çatlasında patlasın..

Belli ki sizinde hosunuza gitti Bilmeyerek aramadi ve sizde bunu biliyorsunuz ve bizden onay istiyorsunuz simdi . Öyle mi bacim?

[
-Hadi hepsini de geçtim biz birlikteyken rehberinde takma adımla kayıtlıydım eminim o kaydımı değiştirmedi yani yusuf abisiyle rehberde alt alta gelme ihtimalim düşük
-Ve eminim ki bu arama yanlışlıkla bir arama da değil

Yorum sizlerindir değerli arkadaşlar :)

Ve diğer Merak ettiğim bundan sonra da arar mı?[/QUOTE]

yani böyle görünce bende dedim herhalde arkadaşları yusuf diyor aralarında

Ben hemen durumu aciklayim cunku aynisini bende yaptim :) eski sevgilime dgl de eltime
Simdi ben whatsapp girdim ole gezinirken bizim elti durumunda bisey yazmis dedim ne yazmis bi bakayim neyse tikladim sonra ust kisma tiklayacagim ya durumu gormek icin oradaki aramaya bi bastim yanlislikla o mubarekte hemen aradi kapatamadim bile ve aramis bulundum...
Yani senin durumuna yada profil fotona bakmak isterken aramistir yanlislikla..
Numara konusuna gelince de 3 yil onceki sinif arkadasimin tel numarasi aklima geldiyse oda buyuk ihtimal numaranizi hatirladi yada birinden istemis olabilir..
Yani kisacasi gizlice profilinize bakmak isterken yakalanmis bnm elti olayim gibi...baska biri kismi yalan durumu kurtarmaya calismis:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…