Ayrıldığım erkek arkadaşım

PORSELEN

oTu ÇeK KöKüNe BaK ...
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
182
3
26
38
Kahramanmaraş
tam 15 gün önce erkek arkadaşımdan kendim isteyerek ayrıldım. her kavgamızda ayrılmamızda ilk o arardı . bu sefer tam 15 gün aramadı beni. dün akşam aradı. hal hatır sormak için aramış. hala sevdiğini söylüyor bende çok seviyorum. ama beni çok kırdı. herşeyde ben haklıyım diyen bir insan. durduk yere herşeye sinirlenen yapma dediğim hareketlerde ısrar eden bir insan.ayrılık sebebimiz ise şu idi ; facesine hala annesi yaşındaki kadınları ekliyo onlarla sohbet ediyodu. kadınlar da normal kadınlar değil allah yardım etsin ayarsız oldukları çok bariz çünkü açık seçik resimlerini koyuyolar. ve pavyonda çalışan kadınlar hepsi. ben insanları aşağılamıyorum yanlış anlamayın sakın herkesin nerede nasıl çalıştığını yargılamak haddime değil.onlarda insan sonuçta. pavyon tabelasının filan önünde içkili erkeklerle sarmaş dolaş resimlerinden biliyorum öyle kadın olduklarını.ki erkek arkadaşımda bana hepsini söylüyordu.üstelik facesine kendi ekliyo onları . gözümle mesajına şahit oldum. kadınlar buna "siz kimsiniz niye dürtüp duruyorsunuz "gibisinden şeyler yazmışlar. erkek arkadaşım diyo ki samimiyetim yok sadece öyle ekliyormuş.. ya seven insan bunu yapar mı. gözü hala dışarıda ama o bunu kabul etmiyo. üstelik ciddi bir ilişkimiz vardı onun ailesinin haberide var benden.tanıştık annesi ile de. ama erkek arkadaşımın bu yaptıkları hoşuma gitmiyo. ta istanbuldan mersinden izmirden kızlar arıyo üstelik yanımda konuşuyo. diyo ki "seni biliyolar seni sevdiğimi biliyorlar sadece arkadaş onlar" diyo .. sanaldan arkadaşlar ediniyo. ben kendine hem arkadaş hem sevgili oldum.. sevdiğinede inanmiştım ama artık inancım kalmadı. her buluşmamızda sigara al diyo. emreder gibi.birgün yine ay sonu geldi param yoktu dolmuşa binecek param kalmamıştı . yine sigara al dedi. ben o 8,5 tl.de değilim cimri değilim ama dolmuş param bile kalmamıştı. param kalmadı alamadım dedim. sonra bağırdı çağırdı "evlilikten bahsediyoruz ama sen bi sigaranın sözünü ediyorsun paylaşmayı bilmiyorsun sonrada evlilik diyoruz biz daha " dedi.. bu da bardağı taşıran son damla oldu. kusura bakmayın kızlar konuyu uzattım. dün akşam aradı hal hatır sordu. hala onu seviyorum ama ben hassas kırılgan bir insanım. bu aşk bana çok zarar veriyo. onunla mutsuz olmaktansa onsuz kalıp onsuzluğa alışmaya çalışmayı seçtim ben. beni aradığın da dedim ki " ben artık sevgili olamam seninle istiyorsan sadece bi arkadaş olarak " dedim. o da " sana saygı gösteririm kararına iyi gününde kötü gününde yanında olurum " dedi. ama mesaj atıyo ve hala sevgilimmiş gibi davranıyo.. onu çok seviyorum ama bu birlikteliğin yeniden engel olmam lazım .. çünkü beni çok üzüyo.. kaldıramıyorum yaptıklarını.. onu asla istemiyorum.. benim için sevgiden önce sadakat ve saygı gelir.. zaten gerçek sevgide bunlar üzerine kuruludur..

Son düzenleme:
hala ne yapmalıyım diye düşündüğünü söyleme bana?adam belli bariz,çok açık seçik bir şekilde seni kullanıyor,pavyonda çalışan kadınları eklemek ne demek?bu nedir biliyomusun mantığını kavrayabiliyo musun?niye ayşeyi fatmayı ya da herhangi bir kadını değil de belli meslek grubunu ekliyor sence?sence neden yani?beklentisi var çünkü,adam kendini doyurabileceği bir yer arıyor!her gelişide sana sigara aldırmak ne demek allahaşkına?
erkek mi bu acaba?
neyini sevdiğini ayrıca merak ettim(evlilik düşünüyosun bi de)...hem sadakatsiz,hem her gittiğinde sigara isteyecek kadar yüzsüz...onursuz ve ş....siz geldi kısacası.
tek tavsiyem ondan kaç kendini kurtar,eğer kurtulma niyetin varsa...yok hala ben seviyorum muhabbeti yapıp,bildiğini yapacaksan o zaman sana sadece allah yardımcı olsun diyebilirim.

deli misin sen arkadaşım. annesi yaşındaki kadınları ekliyo ne demek. kusura bakma ama arkadaşın normal değil bence. ustelik bunları senin gözünün içine baka baka yapıyo sense hala acaba affetsem mi diyosun. bariz bariz aldatılıyosun aslında. benim sevgilim tanımadığı hiçkimseyi facesine osuna busuna ekleyemez kaldı ki onlarla muhabbet kuracak bir daha ha....
sigara muhabbetine gelince hadi bikere aldın parası yoktu tamam ama he rdefasında bunu yapıyosa bu çoçuk seni kullanıyo boşver sen bi sigaranın parasınımı laf ediyosun demesini. alamıyosan içme kardeşim. utanmadan sevgiline ödetiyosan parasını ... bu ne yahu...
bence sen hayır felan dağıt bu çoçuktan kurtulduğuna. bir dahada asla boyle bir hata yapma. göz göre göre seni aldatmasına izin verme

Onunla görüşmek istemeyen gerçekten bitirmek isteyen insan telefon numarasını değiştirir ulaşmasını engeller... Ona cevap vermeniz bile kendinize yaptığınız saygısızlık bence...

hala ne yapmalıyım diye düşündüğünü söyleme bana?adam belli bariz,çok açık seçik bir şekilde seni kullanıyor,pavyonda çalışan kadınları eklemek ne demek?bu nedir biliyomusun mantığını kavrayabiliyo musun?niye ayşeyi fatmayı ya da herhangi bir kadını değil de belli meslek grubunu ekliyor sence?sence neden yani?beklentisi var çünkü,adam kendini doyurabileceği bir yer arıyor!her gelişide sana sigara aldırmak ne demek allahaşkına?
erkek mi bu acaba?
neyini sevdiğini ayrıca merak ettim(evlilik düşünüyosun bi de)...hem sadakatsiz,hem her gittiğinde sigara isteyecek kadar yüzsüz...onursuz ve ş....siz geldi kısacası.
tek tavsiyem ondan kaç kendini kurtar,eğer kurtulma niyetin varsa...yok hala ben seviyorum muhabbeti yapıp,bildiğini yapacaksan o zaman sana sadece allah yardımcı olsun diyebilirim.

yok canım ben artık sevgili olmak istemiyorum.. ne kadar çok sevsemde kaldıramıyorum bu çirkin hareketlerini. iyice ruh sağlığım bozuldu sayesinde. zaten bu yüzden de ayrıldım ya. pskolojimi duygularımı herşeyi mahvetti.. ilk başlarda çok güzeldi. gece bile gelip aşağıda saatlerce beni bekliyordu.iş çıkışında işe gelirken geliyodu. ama bunları gördükten sonra kendimi çekmeye karar verdim bu ilişkiden. ondan iyice iğrendim ama içim hala ona karşı boş değil. ama kesinlikle asla ve aslaaa hayatıma istemiyorum.. o varken üzüleceğime onsuz kalıp adam gibi üzülrüm daha iyi.

deli misin sen arkadaşım. annesi yaşındaki kadınları ekliyo ne demek. kusura bakma ama arkadaşın normal değil bence. ustelik bunları senin gözünün içine baka baka yapıyo sense hala acaba affetsem mi diyosun. bariz bariz aldatılıyosun aslında. benim sevgilim tanımadığı hiçkimseyi facesine osuna busuna ekleyemez kaldı ki onlarla muhabbet kuracak bir daha ha....
sigara muhabbetine gelince hadi bikere aldın parası yoktu tamam ama he rdefasında bunu yapıyosa bu çoçuk seni kullanıyo boşver sen bi sigaranın parasınımı laf ediyosun demesini. alamıyosan içme kardeşim. utanmadan sevgiline ödetiyosan parasını ... bu ne yahu...
bence sen hayır felan dağıt bu çoçuktan kurtulduğuna. bir dahada asla boyle bir hata yapma. göz göre göre seni aldatmasına izin verme

haklısınız. bende mesela faceme asla akraba dışında kimseyi eklemem. iş arkadaşlarımı bile eklemiyorum düşünün.. o hayatımda yokkende eklemiyordum.

canım ne uğraşıyorsun
en başta facebook olayı mide bulandırıcı.
evlendikten sonra hele çocuk olduktan sonra zor zaptedersin

valla böyle olayları duya duya çok geri kafalı kaldığımı düşünmeye başladımm aklım alımıyor bazenn neyyyseee

ben arkadaşta kalma derim....
böyle daha çok üzüleceksin çünkü....
tamamen hayatından çıkarırsan herşey daha kolay olur...
tabi gerçekten ayrılmak istiyorsan...

Değil sevgili ondan arkadaş bile olunmaz bence.
Gözüne soka soka bugüne kadar aldatmış :53: bari bundan sonra aldatılma ,göz yumma yaptıklarına .

Sözde sanal arkadaşlarıymış :45: bizde yedik. Gitsin o zaman hemcinslerini eklesin neden izmirden ,mersinden kızları ekliyor !

Son düzenleme:
tam 15 gün önce erkek arkadaşımdan kendim isteyerek ayrıldım. her kavgamızda ayrılmamızda ilk o arardı . bu sefer tam 15 gün aramadı beni. dün akşam aradı. hal hatır sormak için aramış. hala sevdiğini söylüyor bende çok seviyorum. ama beni çok kırdı. herşeyde ben haklıyım diyen bir insan. durduk yere herşeye sinirlenen yapma dediğim hareketlerde ısrar eden bir insan.ayrılık sebebimiz ise şu idi ; facesine hala annesi yaşındaki kadınları ekliyo onlarla sohbet ediyodu. kadınlar da normal kadınlar değil allah yardım etsin ayarsız oldukları çok bariz çünkü açık seçik resimlerini koyuyolar. ve pavyonda çalışan kadınlar hepsi. ben insanları aşağılamıyorum yanlış anlamayın sakın herkesin nerede nasıl çalıştığını yargılamak haddime değil.onlarda insan sonuçta. pavyon tabelasının filan önünde içkili erkeklerle sarmaş dolaş resimlerinden biliyorum öyle kadın olduklarını.ki erkek arkadaşımda bana hepsini söylüyordu.üstelik facesine kendi ekliyo onları . gözümle mesajına şahit oldum. kadınlar buna "siz kimsiniz niye dürtüp duruyorsunuz "gibisinden şeyler yazmışlar. erkek arkadaşım diyo ki samimiyetim yok sadece öyle ekliyormuş.. ya seven insan bunu yapar mı. gözü hala dışarıda ama o bunu kabul etmiyo. üstelik ciddi bir ilişkimiz vardı onun ailesinin haberide var benden.tanıştık annesi ile de. ama erkek arkadaşımın bu yaptıkları hoşuma gitmiyo. ta istanbuldan mersinden izmirden kızlar arıyo üstelik yanımda konuşuyo. diyo ki "seni biliyolar seni sevdiğimi biliyorlar sadece arkadaş onlar" diyo .. sanaldan arkadaşlar ediniyo. ben kendine hem arkadaş hem sevgili oldum.. sevdiğinede inanmiştım ama artık inancım kalmadı. her buluşmamızda sigara al diyo. emreder gibi.birgün yine ay sonu geldi param yoktu dolmuşa binecek param kalmamıştı . yine sigara al dedi. ben o 8,5 tl.de değilim cimri değilim ama dolmuş param bile kalmamıştı. param kalmadı alamadım dedim. sonra bağırdı çağırdı "evlilikten bahsediyoruz ama sen bi sigaranın sözünü ediyorsun paylaşmayı bilmiyorsun sonrada evlilik diyoruz biz daha " dedi.. bu da bardağı taşıran son damla oldu. kusura bakmayın kızlar konuyu uzattım. dün akşam aradı hal hatır sordu. hala onu seviyorum ama ben hassas kırılgan bir insanım. bu aşk bana çok zarar veriyo. onunla mutsuz olmaktansa onsuz kalıp onsuzluğa alışmaya çalışmayı seçtim ben. beni aradığın da dedim ki " ben artık sevgili olamam seninle istiyorsan sadece bi arkadaş olarak " dedim. o da " sana saygı gösteririm kararına iyi gününde kötü gününde yanında olurum " dedi. ama mesaj atıyo ve hala sevgilimmiş gibi davranıyo.. onu çok seviyorum ama bu birlikteliğin yeniden engel olmam lazım .. çünkü beni çok üzüyo.. kaldıramıyorum yaptıklarını.. empati kurup bana akıl verir misiniz kızlar. buna çok ihtiyacım var..

Sevgi ne demek ben bilmiyorum artık!!!
Adam sanaldan pis muhabbetlere girsin,sigara parasını senden istesin,he bir de utanmadan 8,5 liralık sigara içiyor!
Sen seviyorum de!
Tamam madem barışın,böyle sevgi bir daha nereden bulacaksın di mi?

Son düzenleme:
Seni sevmiyor,iyi niyetini, duygusallığını suistimal ederek seni kullanıyor...Kurtar kendini bu asalak yalancıdan......

Son düzenleyen: Moderatör:
tam 15 gün önce erkek arkadaşımdan kendim isteyerek ayrıldım. her kavgamızda ayrılmamızda ilk o arardı . bu sefer tam 15 gün aramadı beni. dün akşam aradı. hal hatır sormak için aramış. hala sevdiğini söylüyor bende çok seviyorum. ama beni çok kırdı. herşeyde ben haklıyım diyen bir insan. durduk yere herşeye sinirlenen yapma dediğim hareketlerde ısrar eden bir insan.ayrılık sebebimiz ise şu idi ; facesine hala annesi yaşındaki kadınları ekliyo onlarla sohbet ediyodu. kadınlar da normal kadınlar değil allah yardım etsin ayarsız oldukları çok bariz çünkü açık seçik resimlerini koyuyolar. ve pavyonda çalışan kadınlar hepsi. ben insanları aşağılamıyorum yanlış anlamayın sakın herkesin nerede nasıl çalıştığını yargılamak haddime değil.onlarda insan sonuçta. pavyon tabelasının filan önünde içkili erkeklerle sarmaş dolaş resimlerinden biliyorum öyle kadın olduklarını.ki erkek arkadaşımda bana hepsini söylüyordu.üstelik facesine kendi ekliyo onları . gözümle mesajına şahit oldum. kadınlar buna "siz kimsiniz niye dürtüp duruyorsunuz "gibisinden şeyler yazmışlar. erkek arkadaşım diyo ki samimiyetim yok sadece öyle ekliyormuş.. ya seven insan bunu yapar mı. gözü hala dışarıda ama o bunu kabul etmiyo. üstelik ciddi bir ilişkimiz vardı onun ailesinin haberide var benden.tanıştık annesi ile de. ama erkek arkadaşımın bu yaptıkları hoşuma gitmiyo. ta istanbuldan mersinden izmirden kızlar arıyo üstelik yanımda konuşuyo. diyo ki "seni biliyolar seni sevdiğimi biliyorlar sadece arkadaş onlar" diyo .. sanaldan arkadaşlar ediniyo. ben kendine hem arkadaş hem sevgili oldum.. sevdiğinede inanmiştım ama artık inancım kalmadı. her buluşmamızda sigara al diyo. emreder gibi.birgün yine ay sonu geldi param yoktu dolmuşa binecek param kalmamıştı . yine sigara al dedi. ben o 8,5 tl.de değilim cimri değilim ama dolmuş param bile kalmamıştı. param kalmadı alamadım dedim. sonra bağırdı çağırdı "evlilikten bahsediyoruz ama sen bi sigaranın sözünü ediyorsun paylaşmayı bilmiyorsun sonrada evlilik diyoruz biz daha " dedi.. bu da bardağı taşıran son damla oldu. kusura bakmayın kızlar konuyu uzattım. dün akşam aradı hal hatır sordu. hala onu seviyorum ama ben hassas kırılgan bir insanım. bu aşk bana çok zarar veriyo. onunla mutsuz olmaktansa onsuz kalıp onsuzluğa alışmaya çalışmayı seçtim ben. beni aradığın da dedim ki " ben artık sevgili olamam seninle istiyorsan sadece bi arkadaş olarak " dedim. o da " sana saygı gösteririm kararına iyi gününde kötü gününde yanında olurum " dedi. ama mesaj atıyo ve hala sevgilimmiş gibi davranıyo.. onu çok seviyorum ama bu birlikteliğin yeniden engel olmam lazım .. çünkü beni çok üzüyo.. kaldıramıyorum yaptıklarını.. empati kurup bana akıl verir misiniz kızlar. buna çok ihtiyacım var..
canım benım ben okudum ve ağzım açık kaldı senın hala ne ypmalıyım sizce?demen bıle kusura kalma ama saçma olmus ne demek ne yapmalıyım sence??tabıkı tamame bıtırmelısın çunku nasıl kadınlar sana göre normal değilse(aşşağılamk için demem asla) o adam da normal değil güelim bu ne saygısızlık ve terbiyesizlik nasıl bır şuursuzluk anlamadım senın yanında da yapıyormus vallahı senı adam yerine bıle koymamıs canım bence sen de artık onu adam yerine koyma ve tamamen ayrıl numaranı da değiştir kı ulasamasın sana ömur boyu üzülmek istemıyorsan tabıı

canım benım ben okudum ve ağzım açık kaldı senın hala ne ypmalıyım sizce?demen bıle kusura kalma ama saçma olmus ne demek ne yapmalıyım sence??tabıkı tamame bıtırmelısın çunku nasıl kadınlar sana göre normal değilse(aşşağılamk için demem asla) o adam da normal değil güelim bu ne saygısızlık ve terbiyesizlik nasıl bır şuursuzluk anlamadım senın yanında da yapıyormus vallahı senı adam yerine bıle koymamıs canım bence sen de artık onu adam yerine koyma ve tamamen ayrıl numaranı da değiştir kı ulasamasın sana ömur boyu üzülmek istemıyorsan tabıı

evet. Numaramı değistirmeyi düsünüyorum.ne kadar sevsemde mideşm bulanıyo ondan. Enayi değilim çok bile sürdü. Ama kalbime söz geçiremedim.. Suçlu olan benim çünkü bu kadar uzatmayacaktım bu iliskiyi

Arkadaşım, büyük sözü dinlersen eğer bu kişiden arkana bile bakmadan kaç derim.

ayy okudukça içim daraldı. bu adamın -adam demeye bin şahit, nası bi midesi var anası yaşında kadınları ekliyo facede, onlarla edeceği sohbetten ne umuyo? ne geniş bi mide.. seven insan bunu yaparmı demişsin ya canım, bence adam olan bunu yapmaz. sapık mıdır nedir tövbe yaa.. bide üstüne sigarasını bile sana mı aldırıyor. utanmaz rezil, zıkkımlandığı sigarasının parasını sevgilisine ödeten adamdan hayır mı gelir yaa. sen aklına yan bunca zmn ödediğin paralar için. onun gibi adamla muhatap olduğun için. bu adamın aldığı nefes bile zarar ya.

bence o adamla arkadaş olarak bile görüşme, sil at hayatından. bidaha seni aramamasını söyle, kurtul bu pislikden..

göz yumulacak bir huy değil, bir kere ayrılarak doğruyu yapmışsın ama bu doğru hareketi sürdürmek için bağlarını tamamen koparman gerekir. arkadaş kalmanızda pek doğru değil, siz bir nevi sadakatsizlikten dolayı ayrılmışsınız.

Ayrılmakla en iyisini yapmışsın tatlım. daha seni şimdiden böyle yaparak aldatıyor ve kullanıyorsa ilerde evliliğinizi düşünemiyorum bile.kalbin acıyor şuan ama mantığını kullanmalısın. bian önce telefon numaranı değiştir.hiç bir şekilde onunla konuşma. sadece zamana ihtiyacın var. umarım çabuk atlatırsın...

O şahsiyette sevginin S si olsa o tür şeyler yapmazdı...

Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın ama artık tek cümle bile kurma.. Ne arkadaşlığı yahu..

Burada yazılanların çoğuna katılıyorum.
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba, niyeti, hali ruhiyeti belli.
Çok fazla eleştirmeye de gerek yok. Sen hazır akılcı bir karar almışken, sakın "ne yapmalıyım" çelişkisine düşme.
Arkanı dön ve kaç... Bu adamdan bırak sana, kendisine bile hayır gelmez... Bu ne ya....

Verilmiş sadakan varmış... :31:

Back
X