tam 15 gün önce erkek arkadaşımdan kendim isteyerek ayrıldım. her kavgamızda ayrılmamızda ilk o arardı . bu sefer tam 15 gün aramadı beni. dün akşam aradı. hal hatır sormak için aramış. hala sevdiğini söylüyor bende çok seviyorum. ama beni çok kırdı. herşeyde ben haklıyım diyen bir insan. durduk yere herşeye sinirlenen yapma dediğim hareketlerde ısrar eden bir insan.ayrılık sebebimiz ise şu idi ; facesine hala annesi yaşındaki kadınları ekliyo onlarla sohbet ediyodu. kadınlar da normal kadınlar değil allah yardım etsin ayarsız oldukları çok bariz çünkü açık seçik resimlerini koyuyolar. ve pavyonda çalışan kadınlar hepsi. ben insanları aşağılamıyorum yanlış anlamayın sakın herkesin nerede nasıl çalıştığını yargılamak haddime değil.onlarda insan sonuçta. pavyon tabelasının filan önünde içkili erkeklerle sarmaş dolaş resimlerinden biliyorum öyle kadın olduklarını.ki erkek arkadaşımda bana hepsini söylüyordu.üstelik facesine kendi ekliyo onları . gözümle mesajına şahit oldum. kadınlar buna "siz kimsiniz niye dürtüp duruyorsunuz "gibisinden şeyler yazmışlar. erkek arkadaşım diyo ki samimiyetim yok sadece öyle ekliyormuş.. ya seven insan bunu yapar mı. gözü hala dışarıda ama o bunu kabul etmiyo. üstelik ciddi bir ilişkimiz vardı onun ailesinin haberide var benden.tanıştık annesi ile de. ama erkek arkadaşımın bu yaptıkları hoşuma gitmiyo. ta istanbuldan mersinden izmirden kızlar arıyo üstelik yanımda konuşuyo. diyo ki "seni biliyolar seni sevdiğimi biliyorlar sadece arkadaş onlar" diyo .. sanaldan arkadaşlar ediniyo. ben kendine hem arkadaş hem sevgili oldum.. sevdiğinede inanmiştım ama artık inancım kalmadı. her buluşmamızda sigara al diyo. emreder gibi.birgün yine ay sonu geldi param yoktu dolmuşa binecek param kalmamıştı . yine sigara al dedi. ben o 8,5 tl.de değilim cimri değilim ama dolmuş param bile kalmamıştı. param kalmadı alamadım dedim. sonra bağırdı çağırdı "evlilikten bahsediyoruz ama sen bi sigaranın sözünü ediyorsun paylaşmayı bilmiyorsun sonrada evlilik diyoruz biz daha " dedi.. bu da bardağı taşıran son damla oldu. kusura bakmayın kızlar konuyu uzattım. dün akşam aradı hal hatır sordu. hala onu seviyorum ama ben hassas kırılgan bir insanım. bu aşk bana çok zarar veriyo. onunla mutsuz olmaktansa onsuz kalıp onsuzluğa alışmaya çalışmayı seçtim ben. beni aradığın da dedim ki " ben artık sevgili olamam seninle istiyorsan sadece bi arkadaş olarak " dedim. o da " sana saygı gösteririm kararına iyi gününde kötü gününde yanında olurum " dedi. ama mesaj atıyo ve hala sevgilimmiş gibi davranıyo.. onu çok seviyorum ama bu birlikteliğin yeniden engel olmam lazım .. çünkü beni çok üzüyo.. kaldıramıyorum yaptıklarını.. onu asla istemiyorum.. benim için sevgiden önce sadakat ve saygı gelir.. zaten gerçek sevgide bunlar üzerine kuruludur..
Son düzenleme: