Ayrılan Anne-Babanın çocuğu olmak...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sibi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım annenle konuş bu bana özel senden ve babamdan kalan şey söz senin göremeyeceğin yerlere kaldırcam amaa lütfen bunlar bana kalsın de belki evleneceği insanın görmesini istemiyodur.ama sende böyle güzellikle konuş eminim anlıcaktır merak etme düzelir..
tatlım sakın sen üzülme inşallah sen ok düzgün bir aile kurarsın...

arkadaslar cok tesekkur ederim gercekten benim aklima gelmemisti fotograflari cogaltmak bugun hemen gidip bi fotocuya göstericem insallah bi seyler yaparlar.

annemin esinin fotolari görmesi mümkün degil cunku annem isvicreden türkiye ye gidicek ve orda yasiycak yani albumler burda bende ve ablamda kalicak.

bugun annemle sakince tekrar konusmaya calistim benim icin ne kadar degerli olduklarini anlattim ve gözlerim doldu fakat o an annem ¨sen dua et baskalari gibi fotolari yirtip atmiyorum size gene foto birakiyorum!¨ dedi. bende sadece gülümseyip tesekkür ederim diyip konuyu kapattim.

anne-baba ayrilir bunu hep normal karsilamisimdir fakat iki tarafinda hic bir zaman bi aile olmadiklarini sanmalari ve cocuklarada bunu inandirmalarina karsiyim. yoksa bu zamana kadar hic problem yapmadim annemle babamin ayri olmalarini fakat öyle gorunuyor ki bundan sonra arada bir problemler olucak. hele ki evlenmeye kalkisdigimda...Allah yardimcimiz olsun.

benım annem babamda ben 11 yaslarındayken ayrıldı dedgın gıbı küçük olunca kabullenmek çok kolay bıde benım annemde evlendı ayıldıktan hemen sonra annemde kalmıştım ben vede çocugu olmuştu suan oda 11 yaslarında kısacası parcalanmış aile cocugu olmak çok zor bırde annenler genelde çocuklarını cabuk unutup kendı mutlulugunun peşinde koşmalrı benı sınır edıyor ılk evlılıkte mutlu olamadın madem neden tekrar nıye belkı konunla alakalı degıl öyle yazmak ıstedım arkadasım sana mutluluklar

Açikçasi anneni hiç anlayamadim...
Tekrar evleniyor, biraz daha ince davranamazmi seninle ? Hayret ettim...
Bende senin gibi sarilirdim o albume ne demek...Onlar bosanmis tamam baska bir hayata devam ama sizler ? çocuklar ?
bunu anlayisla karsilamasi gerekirdi bence.
Neyse ki sende kaliyormus sevindim
Ah ah keske hiç bosanmalar olmasa, keske hiç ayriliklar olmasa ama...dunyanin bin bir hali var
Allah yardimcin olsun canim uzulme...

üzüldüm...
aile işte ne kadar anne-baba ayrılsada çocuk bunu kabullenemiyo..annesini başkasıyla babasını başkasıyla düşünemiyo...ama artık günümüzde ne çok çocuk var bu durumda olsan..sen yine büyükmüşsün boşandıklarında bide küçük olsaydın eğer daha ağır gelirdi bu durum sana..o fotoğraf albümü senin için madem bu kadar çok önemli..verme anne ne o zaman..o şuan senin içinde bulunduğun durumu,hislerini anlayamaz yaşamış olması lazımdı bu durumu ki anlayabilsin..sende veremeyeceğini söyle....

valla yaşanılanlar bilemem ama kanımca erken yaşta ayrılmala çocuklar kçükken çok daha normal buluyorum yıllarca mutuz huzursuz kavgalı bir hayat geçirdikten sonra tam sözlendim gidip evimi kurup huzuru kavuşacağım zamnda boşandılarr...
düşünün halimi rezilliğimii nasıl anlatıcam sözlümün aileise resmne laf verdim
şimdi evlenip annemi bırakıcam için resmne suçluluk duygusu hissediyorum evlenmekten vazgeçiyorum
çünkü annem asla birdaha evlnemez en azından evlnese onu yanlız bırakmamış olurdum inanın böylesi dahada b..ktan bir durum

çok üzüldüm.tarifi yok bunun.

Olan hep cocukLara oLuyor evet...... Evlenip cocuk sahißi oLmak kadar güzel ßir duygu yok ama ZAMANINDA we DOĞRU INSANLA ! ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…